Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xerxe2005 Buna dimineata. ![]() Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
Buna!
ioanaiub spune:
buna dimineata!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
citat din mesajul lui ioanaiub buna dimineata! Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007) _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Buna dimineata!
violetan spune:
Ne mai salutam mult sau incepem sa si vorbim? ![]()
![]()
![]()
Neatza!!!!
Ce-ati facut ieri in loc sa votati? ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza........hop si eu........
vio, abia astept poze.iar faza aia cu "dambovitza....." ....super tare. cred ca as fi reactzionat za same, daca mi-ar fi servit-o pe irina pe tava. groaznic........ieri vecinii de peste drum faceau gratar si ascultau gabi lunca

cafera, si ce color te-ai facut?????? blondina?
eu noutatzi nu prea am......doar ca fiimiu are numa julituri pe genunchi.....abia se vindeca ca si le face la loc. ma tot chinui sa il invat la olitza.faza cu cerutu' e history....... sta cacacit pana'n gat si nu zice nika. cu vorbitu suntem cam la fel...apropos, musso voi cum stati la capitolul asta?
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui violetan Ne mai salutam mult sau incepem sa si vorbim? Neatza!!!! Ce-ati facut ieri in loc sa votati? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Gratar. Imi place intrebarea
.Carla,
s.39
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
| citat din mesajul lui mychydutza neatza........hop si eu........ vio, abia astept poze.iar faza aia cu "dambovitza....." ....super tare. cred ca as fi reactzionat za same, daca mi-ar fi servit-o pe irina pe tava. groaznic........ieri vecinii de peste drum faceau gratar si ascultau gabi lunca ![]() ![]() cafera, si ce color te-ai facut?????? blondina? eu noutatzi nu prea am......doar ca fiimiu are numa julituri pe genunchi.....abia se vindeca ca si le face la loc. ma tot chinui sa il invat la olitza.faza cu cerutu' e history....... sta cacacit pana'n gat si nu zice nika. cu vorbitu suntem cam la fel...apropos, musso voi cum stati la capitolul asta? *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Neeeeeeeee, am fost blondina mai cu 5 ani. Acum sunt...SA-TE-NA. Da-mi sta bine ca sunt alba la piele.

Si mi-am luat un ruj mat o nuanta maro rece, care pica tare bine. Alexia m-a complimentat cum nu a mai fracut-o si-i spunea sotului cat de frumoasa sunt

musso17 spune:
neatza
scot si eu capu'dintre impozite,taxe si alte asemenea
..sunt trezita de la 6,n-am avut somn
cafera,sa-ti fie de bine..suna tare frumos,castanie,ruj maro mat si alba la piele
mychy,la fel,parca niste "da" si ..in rest sigur l-am facut cu un chinez.
vio,
nma spune:
'LA MULTI ANI Ines Nicole!"
Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si momente memorabile alaturi de parintii minunati si surioara scumpa. Mami draga asteptam poze.
Nu am avut net zilele acestea asa ca nu am citit nimic. Am verificat doar daca a nascut Carla
.