Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Maii fetelor , da ce zi azi!!

Cafera, sa iti traiasca sotul, si sa aveti noroc cu carul... Si eu la fel am crezut initial cand am citit cum v-ati petrecut noaptea, ca aveti voi neste metode mai....excentrice ....
Dar vad ca ai parte numai de experiente..."unice"!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Maii fetelor , da ce zi azi!!

Cafera, sa iti traiasca sotul, si sa aveti noroc cu carul... Si eu la fel am crezut initial cand am citit cum v-ati petrecut noaptea, ca aveti voi neste metode mai....excentrice ....
Dar vad ca ai parte numai de experiente..."unice"!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Maiiiiiiii, eu sunt serioasa, femeie batrana, voi vad ca va ganditi la....

La-ul ala e pentru in seara asta

Mergi la inceput

Michi, au si crema coloranta cu factor de protectie 50. Dar eu zic ca cel mai bine e sa te duci intr-un sensi si sa vorbesti cu un consilier cosmetica, te lamuresti si apoi cumperi de unde vrei tu produsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata.
Ce veselie pe aici,ce de patanii...
La Multi Ani Jadi !!
La Multi Ani si sotului tau Cafera si...La Multi Ani si noua,azi implinim 4 ani de la casatorie.Sintem de 13 ani impreuna dar ne-am urnit mai greu cu nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merci, cafera.........m-am luminat! si......gaina batrana(eu experentza) face zeama buna!
loredana, la multi inainte, impreuna........deci, in ce parc va plimbati voi. eu ti-am zis ca stau pe gazarului...nu mai stiu daca mi-ai raspuns

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Loredana, multi, multi ani cu iubire si intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena cand era vorba de bb2 al meu sot imi tot spunea ca trebuie sa mai ateptam, sa mai stangem banuti, sa imi fac o cariera, ...., acum e asa de mandru de printesa lui .
Vio pune o poza cu fusta sa ne dam si noi cu parerea.
Cafera cu ce ocazie te scoate domnul in oras???
Paticut eu ajung rar in Bucuresti asa ca e greu sa ma prinzi la un gratar. Azi am drum prin capitala dar vad ca ti-ai facut program .
Si acum o intrebare intrebatoare. Cei de la ortopedia au reduceri? Asi vrea sa ii cumpar lui Alex o pereche de sandale si 180 mi se pare cam mult. daca sunt reduceri imi conving sotul mai usor sa mearga in maganize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pana sa trimit eu mesajul a trecut ceva timp si acum stiu de ce merge Cafera in oras . Draga mea "La multi ani!" pentru sotul tau. Ce cadou i-ai pregatit????
Loredana "La multi, multi ani!" fericiti impreuna.
Am vazut iar pozici multe si ma ros putin invidia cand am vazut o casuta de poveste. Stefania (sper ca nu confund) sa o stapaniti sanatosi. O sa scapati voi de rate, important e ca aveti un coltisor de rai.
De stumfi nu mai spun ca sunt frumosi foc toti. Cand ma uit la poze ma tot minunez cat de repede cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
jadi,la multi ani!
cafera,sa-ti traiasca sotul,sa fie sanatos!..chiar ma gandeam unde m-ai vazut,mi-am amintit,asa e,am pus poze la inceput..cu sora-mea,i-am facut poza din fata ca se pictase si ii statea foarte bine,mi-e drag de ea,e un copil inteligent si ma unge la suflet cand imi spune"surioara mea"..multi spun ca e fiica mea
vio,eu zic sa te imbraci cum iti e comod,fiind botez e mai relax.
mychy,multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc pentru urari.
Micki,noi stam pe linia lui 76,unde face stinga si o ia spre p-ta resita,adica aproape de tine.Voi prin ce parcuri mergeti?

Mergi la inceput