Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
greierash spune:
Maii fetelor , da ce zi azi!!
Cafera, sa iti traiasca sotul, si sa aveti noroc cu carul...
Si eu la fel am crezut initial cand am citit cum v-ati petrecut noaptea, ca aveti voi neste metode mai....excentrice ....
Dar vad ca ai parte numai de experiente..."unice"!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Maii fetelor , da ce zi azi!! Cafera, sa iti traiasca sotul, si sa aveti noroc cu carul... ![]() Dar vad ca ai parte numai de experiente..."unice"!! greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007) - "Traieste clipa" - |

Maiiiiiiii, eu sunt serioasa, femeie batrana, voi vad ca va ganditi la....
La-ul ala e pentru in seara asta
cafera spune:
Michi, au si crema coloranta cu factor de protectie 50. Dar eu zic ca cel mai bine e sa te duci intr-un sensi si sa vorbesti cu un consilier cosmetica, te lamuresti si apoi cumperi de unde vrei tu produsul.

loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Ce veselie pe aici,ce de patanii...
La Multi Ani Jadi !!
La Multi Ani si sotului tau Cafera si...La Multi Ani si noua,azi implinim 4 ani de la casatorie.Sintem de 13 ani impreuna dar ne-am urnit mai greu cu nunta. ![]()
mychydutza spune:
merci, cafera.........m-am luminat! si......gaina batrana(eu experentza) face zeama buna!
loredana, la multi inainte, impreuna........deci, in ce parc va plimbati voi. eu ti-am zis ca stau pe gazarului...nu mai stiu daca mi-ai raspuns
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
nma spune:
Elena cand era vorba de bb2 al meu sot imi tot spunea ca trebuie sa mai ateptam, sa mai stangem banuti, sa imi fac o cariera,
...., acum e asa de mandru de printesa lui
.
Vio pune o poza cu fusta sa ne dam si noi cu parerea.
Cafera cu ce ocazie te scoate domnul in oras???
Paticut eu ajung rar in Bucuresti asa ca e greu sa ma prinzi la un gratar. Azi am drum prin capitala dar vad ca ti-ai facut program
.
Si acum o intrebare intrebatoare. Cei de la ortopedia au reduceri? Asi vrea sa ii cumpar lui Alex o pereche de sandale si 180 mi se pare cam mult. daca sunt reduceri imi conving sotul mai usor sa mearga in maganize.
nma spune:
Pana sa trimit eu mesajul a trecut ceva timp si acum stiu de ce merge Cafera in oras
. Draga mea "La multi ani!" pentru sotul tau. Ce cadou i-ai pregatit????
Loredana "La multi, multi ani!" fericiti impreuna.
Am vazut iar pozici multe si ma ros putin invidia cand am vazut o casuta de poveste. Stefania (sper ca nu confund) sa o stapaniti sanatosi. O sa scapati voi de rate, important e ca aveti un coltisor de rai.
De stumfi nu mai spun ca sunt frumosi foc toti. Cand ma uit la poze ma tot minunez cat de repede cresc.
musso17 spune:
helou fetele
jadi,la multi ani!
cafera,sa-ti traiasca sotul,sa fie sanatos!..chiar ma gandeam unde m-ai vazut,mi-am amintit,asa e,am pus poze la inceput..cu sora-mea,i-am facut poza din fata ca se pictase si ii statea foarte bine,mi-e drag de ea,e un copil inteligent si ma unge la suflet cand imi spune"surioara mea"..multi spun ca e fiica mea![]()
vio,eu zic sa te imbraci cum iti e comod,fiind botez e mai relax.
mychy,multumim
loredana_76 spune:
Multumesc pentru urari.
Micki,noi stam pe linia lui 76,unde face stinga si o ia spre p-ta resita,adica aproape de tine.Voi prin ce parcuri mergeti?