Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
neatza.........
musso, ca de obicei, m-au innebunit ochii lu fiitu!
cafera, fata, da' ce limbaritza ai...fata! eu cred ca ti-a facut barbatu ceva azinoapte, ca nu cred ca ti se trage numa de la invitatia la restaurant. sau i-ai facut ceva "vecinei", nebunatico!
vio, daca tu te simti bine in pantaloni, chiar nu vad de ce nu te-ai imbraca. dupa cum te "citesc" eu, nu esti genul caruia sa-i pese de parerea celorlalti, asa ca..........imbraca-te fata cum iti este tzie bine!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Musso, frumos foc feciorul tau. Eu te-am vazut si pe tine in poze si pe sotul tau si sunteti frumosi amandoi asa ca are cu cine semana progenitura ![]() ![]() . Mamica de printese |
In ce poza ai vazut-o pe Georgiana si pe sotul ei? Ca si eu as vrea sa ii vad....
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
LA MULTI ANI JADI! sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa!
cafera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xerxe2005
In ce poza ai vazut-o pe Georgiana si pe sotul ei? Ca si eu as vrea sa ii vad.... Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
In primele ei postari avea poze, dar cred ca le-a sters. Musoooooooo, spune tu mai bine.
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza LA MULTI ANI JADI! sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
La multi ani, la multi ani!
cafera spune:
Michishoaro, Oaana, daca ati ce am facut azi noapte... ne-am balacit, am spalat lenjerii si am ras ca doi nebuni

Ne-am trezit cu Ilinca ca un viermisor intre noi si am lasat-o sa doarma in dormitorul nostru. Pe ea cred ca o durea burtica de fapt, ca ... peste o ora ma trezeste sotul si-mi spune ca ...e ceva in pat. Facuse pe ea, in cantitate multaaaaaaaaaa, o deranjase si umblase la scutec, astfel incat...se revarsase. Ea are obiceiul sa umble si cu mainile in parul meu asa ca... Oricum, eu am dormit bustean in acel miros.
A trebuit sa ne mobilizam si sa schimbam tot, sa punem la spalat, sa spalam copilul care dormea pe rupte (eliberata era fata), eu sa-mi fac baie si sa ma spal inclusiv la cap...

Am ras in hohote, rad si acum, dar treg speranta ca o sa am noroc cu carul la ce botez am primit![]()
![]()
![]()
Si o sa tinem minte, ca azi avem sarbatoare in familie

I-am spus sotului ca asa a stiut ea sa-i ureze noroc cu carul
![]()

mychydutza spune:
cafera, am citit de balaceala , de spalat lenjerii......si nu stiam ce sa mai cred. am zic ca am ramas io in urma in materie de ........stii tu ce! si cand colo........
sa inteleg ca e ziua sotului? daca da, sa fie sanatos si inca 100 de ani alaturi de voi........
si daca te-am prins sa te intreb ceva: am cautat crema aia cu FP 50 de la Avene.....da aveau de doo feluri, una in ambalaj alb, alta in ambalaj portocaliu. si aveau si emulsie. eu de care imi iau?????

...si am uitat sa-i raspund lui paticutz: da, ai dezlegare de la mine sa vorbesti urat ![]()
![]()
eu una nu ma formalizez.....le zic de-a dreptu'
cafera spune:
Michi, emulsia e mai usurica. I-a crema in ambalaj alb ca este si coloranta. Vezi sa-ti alegi culoarea pe care o vrei la piele![]()

mychydutza spune:
sa nu-mi spui ca e si colorata.............pai eu n-am vazut ca ar avea vreo culoare.........adica era doar un "tip" in ambalaj alb, pe care scria ca e ..etc etc

LA MULTI ANI DENI!