Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am venit si noi de afara. Mai incolo iesim iar, dar la supermarket... pana una-alta pun de o conopida+broccoli+ardei +carnat totul acoperit cu cascaval si sos alb la cuptor (asta ca sa dau si eu idei la fetele care sunt la dieta ). Iese yum!

Selene, se mai intampla... laptopu' meu saracu' multe a indurat... da' rezista bietul!

Eh, ma gandesc ca si jupanul meu e destul de "pregatit" pentru diversificare. Azi, in timp ce papam, ma urmarea cu mult interes si dadea si el din falcute . Deci e clar, cam in 2-3 saptamani trecem si noi pe diversificare. Ai mei pleaca pe 15/06, il las cateva zile sa se re-obisnuiasca cu mediul "fara musafiri" si sa se obisnuiasca cu lingurita si scaunelul de masa si incepem

Ciufik, sa-ti iasa coafura asa cum iti doresti

Veronica, oricand aveti chef, haideti! Noi va primim cu drag!Sanatate multa lui Alice

Miere, multumim pentru informatii! Asa face si MisterMister cand vede madamele: gura pana la urechi, si o turuiala in bebeluseasca lui...ca la tarat dupa ele inca nu a ajuns. Da' o sa vina si vremea aia si atunci pazea! Felicitari pentru bautul din canita si taratul pe burtica!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

a am uitat!

[LA MULTI ANI LICURICILOR DE ASTAZI]

Maria Teodora
Vlad Mihai
Luis
Alexandru Ioan

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare gascaaaaa
nu pot sta ca plange antonia
revin maine cu amanunte despre noi

novus ai PM
PUPICI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Capitol nou

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput