Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani Cami sa fii fericita si sa dea Dumnezeu sa vina si cel de al 2-lea bb cand vrei tu .
Suntem destul de multe p'aci cu varste din astea deci te rog nu ne complexa...
La multi ani! licuricilor sarbatoriti astazi:
Agnes de Szmonic
Bogdan Gabriel de Tuchi123
David de deliafairais
Andrei Cristian de Tutu85
Marius Adrian de bpaula
Carla Maria de iuliacris
si binenteles La multi ani micutei mele printese Alice .
Astept sa se trezeasca si o duc la cumparaturi sa ii ia mami cadou .
Dupa amiaza avem vizita la dr. Abia astept sa vaz ce e cu temp. de nu scade deloc.
Iris si eu ti-am admirat papusicile mici si scumpe ;

Fetelor, eu cred ca Roxanaz avea dreptate, in sensul ca Alice si-a revenit cumva -nu de tot- la programul initial, dupa ce vre-o saptamana m-a speriat rau - nu voia decat in brate, cum o puneam in patut lua foc, nu dormea noaptea, era extrem de agitata...
acum vad ca isi revine la normal , a adormit singura in patut, deci hai ca poate e o faza trecatoare - multa rabdare tuturor

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, Camelia!

delia, vorbesti serios, cu articolul ala? Un link, ceva? Daria nu are febra, nu stranuta mai des decat de obicei, nu tuseste, atata ca trebuie sa ii curat nasucul si dimineata, si seara, inainte, o data pe zi era de ajuns... Mananca si doarme haotic...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truth spune:

La multi ani! Cami Multa sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.
Copiii sunt intradevar un dar de la Dumnezeu si binecuvantarea Lui pentru familie. eu acolo ma refeream la nenorocitul de sistem de sanatate din nenorocita asta de tara. Na... sa nu fiu oftopic, nu e zi de intristari. Sa ai o zi insorita si vesela alaturi de ai tai!

Aseara am dat iama prin pozele de pe mailul comun si n-am mai apucat sa intru aici. Scumpi bebei, care mai de care mai dulci, pufosi, jucausi si ciufuliti.

Mersi, Dark, pentru parola si pentru aprecieri. Da, mai stam cu diversificarea pana inspre 6 luni. Totusi o sa incepem inainte pentru ca la 6l 1/2 plecam la mare, in concediu si o sa fie dintr-odata prea multe lucruri noi pentru el.

edinutza, nu am cunostinte in oradea, am fost intr-un weekend la felix, in aprilie - cadou de ziua mea . aradul e destul de aproape si sa stii ca imi place mult oradea ca oras. cand eram doar noi doi (inca nu mami si tati) mai trageam cate o escapada la multiplex la lotus, plimbare prin centru. la zoo nu mi-a placut, bietele animale!, de fapt nu-mi place ideea de zoo, dar erau niste pusti mai mari in grup si pentru ei am intrat.

deliafairais, cand i-am ales numele david, nu cunosteam nici un copil cu acest nume. acum aud in jur numai david. e un nume frumos, cu insemnatate deosebita. il pupam pe tizul nostru la 5 lunite

si tuturor licuricilor sarbatoriti azi:
Agnes de Szmonic
Alice Dorothea de Veronica75
Marius Adrian de bpaula
Carla Maria Demeter de iuliacris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

selene, da vb f serios, acum nu am timp sa caut articolul, dar la o cautare pe google am gasit asta:
http://www.reclama/Nasinfundatdeladinti-t-30527.html?sid=c6e85b4223500d3e4dd2b4198f163d49
o sa caut si articolul mai tarziu, acum o ajut pe sora mea la licentza...

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

truth, eu i-am ales numele lui david inca din liceu si pe fetitza o cheama eliza, dar ea nu stie ink
eu ma bucur ca mai sunt si altii, si ca avem ocazia sa ii 'cunoasteam' deci:
alina, ledi, truth: sa va traiasca davidutzi!

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Fetelor, au aparut lucruri noi pe site-ul cu hainute, mor dupa ele, nu mai am stare pe scaun, salopete de salopete si niste rochite, de mi se scurg ochii...

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

buna fetelor sper ca nu va deranjez, sunt si eu o mamica de ian.care va mai citeste din cand in cand . Am vazut ca tineti toate o cura de slabire , ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti despre ce e vorba sau unde pot gasi aceasta cura de slabire.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

LA MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR care isi serbeaza lunitele astazi!_pt fiecare cate una!

Ma alatur si eu grupului!aseara a adormit dupa 11,defapt Radu a adormit-o,apoi s-a trezit la 3 pana la 4 a supt,i-am scos tzatza cu forta ca amortisem complet,apoi la 5 idem,apoi la 8,9 si in final la 10 jum!ma dor toate,am mai si lasat-o in pat cu noi ,eu in mijloc!trebuie sa ma spal pe cap sa iesim,da ma simt in reluare

Iris_ti-am zis ca imi esti draga?uite asa cu prunca asta,un lucru ma bucura:ca mananca!cu cioco cam stau binisor ,mai am jumate,dar aseara venise Radu acasa cu kebabsi am mancat si lipia,ce sa fac!sa stii ca de cand ocolesc zaharul parca numai am asa pofta de mancare si asta din cauza ca zaharul provoaca insulina in sange care iti face pofta de mancare si daca nu as alapta as putea sa mananc si mai putin!pup fetele frumoase!

Truth_e acuma ai cunsotinte in oradea!da zoo din oradea este f jegos,pacat de animale !si eu am fost des in arad,aveti magazine de haine care in oradea nu sunt , dupa parerea mea aradul seamana un pic cu oradea!

Crisspoliss???cris30???Anca???Anuc???pe unde umblati?cum va sunt bebe-i?

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

eve28, este vorba despre dieta South Beach: http://www.e-sana.ro/index.php?a=209

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi:

Agnes de Szmonic
David de deliafairais
Alice Dorotheea de Veronica75
Marius Adrian de bpaula
Carla Maria de iuliacris

Cami, inca o data LA MULTI ANI!

Eh, azi ne-am trezit de dimineata ca "e zi de spalat geamurile" - adica vine un nene sa ne spele geamurile pe dinafara si nu voiam sa ma gaseasca in neglije patruland netesalata prin casa (care e oricum vraiste da' am bebe mic deci nu se pune hi-hi)

Eve28, asa cum zice si Selene, e dieta "South Beach", sau ma rog, cum o adaptam noi la nevoile personale. Daca inca alaptezi, mare atentie, in caz ca nu te simti bine sau ai senzatia ca "scade productia" opreste dieta. Eu am "scapat" de vreo 3 kile in 10 zile, alaptand exclusiv si eliminand doar painea, fainoasele, orezul, cartofii, dulciurile si fructele, dar, din motive de "laptic" am avut grija sa pap din belsug branzeturi mai slabe, legume si carne (nu din cea mai grasa totusi). Mult succes!

Edinutza, cred ca bebeii nostri au ajuns la varsta cand isi schimba "patternul" de somn, cine stie? Jupanul mai nou are tendinta sa adoarma mai repede, si bineinteles se trezeste pentru masa de noapte mai repede... si masa dureaza mai mult (pana acum max. 15-20 min, in ultimele zile aproape 45 min)...si se si trezeste dimineata mai repede. Asta e!

Iris, spor la cumparaturi pentru Alice!

Aalina, sa ne spui ce gatesti bun! Si io tot asa-s cu concediile... caut variante, fac planuri... pana la urma tot plecam noi pe undeva

Bebelusi, s-ar putea sa fie dintisorii care se pregatesc sa iasa, de obicei "balitul en-gros" cam asta inseamna.

Alina2700, nici aici nu se uita nimeni la fontanela in special, am senzatia ca health visitor-a ii pipaie fontanela de fiecare data cand mergem la control, dar de zis nu mi-a zis nimic.

Irina, las' ca-i bine si asa, meritati si voi un pic de destindere, nu? Poate prinzi un pic de odihna mai incolo.

Daiopri, nu am avut ganglion umflat dupa vaccin, da' daca medicul zice ca poate aparea...o fi stiind el mai bine, ca de-aia-i medic, nu? Multi si urari de sanatate la toti

Arriel, a iesit bun Tiramisu, nu? Saptamana viitoare si eu pap o bucatica. Am zis!

Si jupanul bebelus (adeca Mister al nostru) sta deja "ridicat" in carucior. Cam la 45 de grade. Am intrebat-o pe Bernie, health visitor-a mea, si a zis ca e OK, ca vrea si el sa vada ce-i prin zona.
Care puneti bre sare in mancare la bebei? Ce pediatra e aia care recomanda asa ceva ? NU E VOIE PANA LA 1 AN!!!! Nici sare si nici zahar (aici toate medicamentele pentru bebelusi sunt sugar-free).

Azi mi-a venit catalog cu oferta de la La Redoute... m-ar cam tenta una-alta, ca tot am mai dat jos din kile. Ma duc sa vad ce au ei frumos acolo.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput