Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI CAMELIA.................

Cu pcte pcte!Sa traiesti sa infloresti!Sa fii sanatoasa , fericita si ..cum te stiu eu, VESELA!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Felicitari celor care slabesc asa de repede, sunt verde de invidie... eu raman la mancat (relativ) normal, 20 minute pe hometrainer si apoi trei ture de sauna (in total 20 minute, cu dus rece intre).

Edinutza, cum merge cu cioco fara zahar? Ce face mindruta Ainoa?

Ingrid, inteleg perfect prin ce treci, recunosc si disperarea. Si mama mea a alaptat doar cate trei luni, la fel a muncit dupa aceea, si eu la fel, asa ca a fost un fel de record ca la Francesca am alaptat 8,5 luni...ma gandeam la Nathalie stiu mai bine si reusesc cel putin un an! Dar nu e sa fie asa, o duc si eu cat mai pot. Fii tare, rezista cat poti, fiecare picatura de lapte e importanta pentru bebe!

Dobreclaudia, a zis doctorita sare la pui mic? Eu stiu ca nu e voie sare sub un an, Francesca primeste de la doi ani doar, cite un firicel asa... si eu nu pricep de ce mai multe deodata, daca are o alergie de unde stii de la care e?
Nu e critica pentru tine, dar nu o pricep pe dna doctor a ta.

Pyc si Dark, cand va aud de excursii frantuzesti si vinuri bune.... hmm...

Daiopri, iti admir curajul ca zici tare kilogramele, pe de alta parte tu esti o inaltuta, asa-i? Suna altfel la cineva inalt de tot, ale mele suna jalnic pt 1,63 m. Oricum eu dau raportul la ce dau jos, tot e ceva.

Lisa, s-ar putea sa ne intersectam un pic de tot.... adica eu cred ca noi venim pe 26 august... ce concediu lung ai!

Alina, da, ti-am admirat fetele frumoase... am profit si eu de momentul rar de liniste al Francescai si de faptul ca mama e la mine. O gramada de bebei frumosi, de nu stiam unde sa ma mai uit!

La multi si fericit ani, Cami!!!!! Sa fii iubita si sanatoasa!

Naty, cum e cu Nadia mica?

Fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Pe la 12 fix a adormit la san dp lupte seculare de indopat Andreiul si s-a trezit pe la 4 juma apoi 6 apoi 8 20...dar eu sunt cam ..obosita pt ca eu si tati pui ne-am dat in barciasa ca el a intarziat acum la serviciu , eu sunt cam ametita si vine soacra si tre sa fac oleac macar de ordine..da barci nene am vrut barci am avutDar ce bine mi-a facut la creieri

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata tuturor!

LA MULTI ANI CAMELIA! SA DEA DUMNEZEU SA FII SANATOASA CA ASTA E CEL MAI IMPORTANT ! MULTA FERICIRE SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!
Si eu tot in 75 sunt nascuta si ma gandesc la BB 3 ,cu toate ca am o sumedenie de operatii facute "in tinerete"

LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!

DarkBendis astia aici nu s-au uitat niciodata la fontanela si de cate ori intreb cateceva despre ce mi se pare mie ca ar fi in neregule vine raspunsul unic "E NORMAL" stai linistita asa ca de aia intrebca eu una din tot ce am citit pe net nu am inteles prea multe ba nu e bine ba e ok ...sunt in negura!

Iris am vazut "doua fete cucuiete" SUPERBE deci ne inscriem si noi pe lista candidatilor pentru manutele lor.Eu am doi flacai frumosi asa ca poate unul din ei reuseste.La care gradina mergeti? la Blijdorp cumva? Ca e foarte aproape de noi..asa ca ne-am putea vedea intr-o buna zi!

Pupici la toata gasca!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

cami La multi ani!!!Sa iti dea DD multa multa sanatate

Arriel vreau si eu reteta la tiramisu

Irina foarte bine ai facut cu barcile.

Noi declaram ca adormim seara la 10 ne trezim la 10.15 iar titi iar somn iar trezire iar titi iar somn si tot asa pana pe la 12.30 apoi trezire pe la 2.00 apoi la 05.00 apoi la 08.00 nu mai pooootttttt. Oare ce o avea???Am impresia ca de la dinti ca baleste exagerat, si cand se trezeste din somn se trezeste direct cu manuta in gura.....dar nu se vede nimic....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

LA MULTI ANI CAMI!!!

azi implineste si davidutzul meu 5 luni! apropo, vad ca sunt 4 davidutzi aici...mai mai, deci chiar e iubit mult numele asta!
eu incep sa am cam putin lapte seara...ma gandesc sa incep cu cerealele. si cum incep din nou caldurile o sa ii dau si apa, acum ii caut canitza cu cioc moale, as vrea sa invete de la bun inceput ca apa se bea din canitza.
sunt total de acord cu alina, fiecare bebe are ritmul lui si nu incerc sa il opresc pe david de la ridicat, stat in fund etc. toata lumea a obs de la inceput ca e ager, nu exagerez de loc cand va spun ca de cand s-a nascut si-a tinut singur capul si il intorcea fara probleme de pe o parte pe alta.
selene, pe dc e un articol in care se spune ca unul din semnele ca lui bebe ii ies dintisori e faptul ca ii curge nasul...poate nu e racita dariutza
naty noi i-am dat panadol baby, picaturi de vibrocil dupa ce ii curatam nasul, sunt f bune. si i-am facut aerosoli cu ser, cu adrenalina, si cu dexametazona.

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Uau ce de licurici sarbatoriti astazi!
Agnes de Szmonic
Bogdan Gabriel de Tuchi123
David de deliafairais
Alice Dorotheea de Veronica75
Andrei Cristian de Tutu85
Marius Adrian de bpaula
Carla Maria de iuliacris

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza.
Cami,la multi ani.Sa fi sanatoasa,iubita si fericita.

Irina,m-ai binedispus azi cu mesajul tau.Sa-ti fie de bine.

Agnes fetita de Szmonic.

Bogdan Gabriel,baietel de Tuchi123.

David,baietel de deliafairais.

Andrei Cristian,baietel de Tutu85.

Marius Adrian,baietel de bpaula .

Alice Dorotheea, fetita de Veronica75

Carla Maria fetita de iuliacris

Si acum fug sa gatesc ceva pana nu se trezeste galma mea.
Pup intreaga trupa.

Ah,Naty,imi pare fff rau ca sunteti bolnaviori.Insanatosire grabnica si numai bine.Va pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Bebelusi si noi suntem exact la fel ,diferenta o fac orele de trezire.Eu reusesc sa-l adorm pe la 21:30 sau 22:00 si dupa aceea se trezeste pe la 1 si ceva dupa care din ora in ora sau chiar mai devreme si nu se linisteste decat cu titzi.Apoi pe la 5:30 sau adoarme din nou pentru 2 ore legat.Si eu cred ca e tot de la dintisori.

Deliafairais LA MULTI ANI DAVIDUTULUI TAU.Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurie in casa.Si eu cred ca David este un nume iubit... de altfel intr-un dictionar al numelor semnificatia este "de iubit".Ca sa nu mai vorbim de Regele David care este unul dintre cei mai venerati regi ai evreilor!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce de licurici sarbatoriti astazi...
Agnes de Szmonic
Bogdan Gabriel de Tuchi123
David de deliafairais
Alice Dorotheea de Veronica75
Andrei Cristian de Tutu85
Marius Adrian de bpaula
Carla Maria de iuliacris

Eu dupa ce ca nu am dormit asta noapte acum ma si chinuie talentele culinare Cand se aduna se aduna toate

Mergi la inceput