America (166)
Raspunsuri - Pagina 5
buflea spune:
Fetelor, eu ca noua ce sunt pe Forum, ce credeti ? ... m-am pierdut azi prin subiectele alea cu ajutoarele umanitare si am dat de fetitza aia Emma care am inteles ca a murit pana la urma acum 1 luna.
Mvaiii, m-am dus in WC la serviciu si am planz de m-am uscat ...Doamne cata putere pe mama ei ...
Acum evident ca nu am citit tot, ca nu am putut, dar spuneti-mi si mie pe scurt:
- a fost bolnava de la nastere sau cancerul ala a aparut mai tarziu
- pe unde am citit eu facea apel sa stranga bani sa ii faca un transplant de "nu stiu ce" in Ungaria. Au reusit sa ii faca transplantul ? Ca la un moment dat scriau ca le mai trebuie EUR 20k din totalul de EUR 60k ?
P.S. scuzati ca intreb aici, dar m-am gandit ca voi ati urmaritcazul mai de la inceput ...
Andrada spune:
Anamaria cum sa te duci mei in costum de baie, o sa fii singura ca bridget jones in bunny suit.
Ia-ti un mumu.
Fetele exagerati cu laudele, nu e paganini incearca si el (la pian nu cinta nu va spusei, sint numa 2 instrumente,
A
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Anamaria cum sa te duci mei in costum de baie, o sa fii singura ca bridget jones in bunny suit. Ia-ti un mumu. Fetele exagerati cu laudele, nu e paganini incearca si el (la pian nu cinta nu va spusei, sint numa 2 instrumente, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. |
Andrada sa stii ca mi-a trecut prin cap ca sint unica care am primit mesajul...hence, rochie pina in pamint...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Oana_C, La multi ani!!! Esti gemanutza ca mine? Am vazut ca si Eva la fel!!! Cati trandafiri pui in buchet acu'?
Andrada, oau...super ureche muzicala!!! Bravo lui Marcu!!! Am vrea si noi registrarea cu buni extaziata (desi nu trebuie decat sa mi le imaginez pe ale noastre!!!!!)
Ruxij, ce sa fac? Un baiet am si eu...hihi...cu greu te poti stapani Vorba nasi-sii: bine ca macar el a graduat, ca io inca stau la coada!!!!!
Anamaria, hehe...buna idee!!! Fac si eu cu costum de baie la party-ul de duminica!! Desi nici macar nu e nevoie sa mentionez, ca oricum toata lumea vine cu el. Au pool prietenii vostrii sau e doar tema petrecerii?
Ramona, ce-ti mai fac plantele? Ale mele s-au facut buruieni, a plouat enorm zilele astea si au crescut fara limite!!!! Cred ca nici legume nu imi mai fac de ce mari sunt!!!!
Ce face Anutza? Cum mai e la gimnastica?
Noi suntem oficial in vacanta!!! Yuhhhhu!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
philip spune:
anamaria, multumim de aprecieri, doar il cheama Nicholas :), sigur ca e delicios. acum, serios, chiar e tare dulce, numai ca dupa ce l-am laudat ca trebuia sa-l trezesc noaptea sa manance, azi-noapte s-a trezit la 2 ore de am fost zombi dimineata. noroc ca am fugarit copilu mare cu bunica si-am dormit o ora, imi venea sa dansez de fericire. apoi l-am scos si pe el la parc in wrap, a dormit dus si ajuns acasa a bobinat o ora. acu doarme asa bine, am reusit sa-i tai putin unghioarele la maini.
US
LucasMom spune:
Fetelor cu copii talentati, felicitari si keep up the good work!
Oana C la multi ani fericiti!
Fetelor ati avut vreodata soareci in casa? La noi tot apare cate unul cam o data pe saptamana, vine pe sub casa cred, apare sub masina de spalat vase in bucatarie, il vanam (pune sotul curse din alea cu arc si branzica), e liniste, apare altul si tot asa. Pana acuma, in 3 ani jumate de cand stam in casa asta, nu a fost urma de rozatoare, nici insecte, nici un fel de pests, insa acuma deja nu mai stim ce sa facem... Radu saracu' e grossed out de cate ori ii spun ca iar am vazut urme"...
Nu vreau sa pun otrava desi poate o sa recurg si la asta in ultima instanta, sub casa unde nu intra pisica vecinii, dar ma gandeam sa va intreb daca v-ati lovit de problema si ce ati folosit? Am vazut ultrasounds repellent? sunt eficiente?
Am mai citit ca peppermint oil, naftalina, cat litter ar goni rozatoarele. Daca v-ati confruntat cu problema asta, spuneti-mi si mie, va rog, cum ati scpat de ea si va raman recunoscatoare forever.
sinzi_ana spune:
LucasMom, cred ca cea mai de lunga durata este...o pisica (stiu pe cineva care are una de dat...dar nu cred ca ar manca soareci)
Incearca sa iti dai seama pe unde intra si sa astupi...
Noi avem pb cu geico...dar nu ne deranjeaza decat daca isi dau duhu prin casa ...in rest sunt prietenosi...vin, pleaca, mai se servesc cu un gandac, paianjen
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
pumba spune:
oana- la multi ani!sa fii fericita!
sanzi- ce baiat frumos si destept e
philip- cum merge alaptarea ?sunt scumpi foc ,barbatei tai
la noi ploua,e frig(aseara am dat drumul la centrala) dar cel putin, am iarba verde- verde....astazi am avut doua prietene la luncham facut pesto,shrimp salad,
ocebine- imbraca costumul de baie si pune o esarfa sic in jos
lucasmom - cheama pe cineva , sa scapi de ei, daca fac pui si pui fac pui ,ai incurcat-o
Oana C spune:
Andrada, subscriu si eu la ce au zis fetele; adica se cunoaste cind un copil are talent, ca recunoaste notele la orice instrument le-ar cinta.
Oana si Eva (29 iunie 2005)