America (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oana C Happy BDay!
Krissy done!

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani, ieseanca draga!

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani Oana C!

Bravo copiilor talentati!

Ah Andrada, trei instrumente?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani OanaC!!!
Ramona, la pian nu cinta, doar stie sa redea cintecele (ma rog seamana a cintat dar nu e, ca n-a luat lectii). Iar la vioara a avut concert, era bunica-sa in picioare ca la Michael Jackson, cu tipat si dat din miini, creca sotu a stat mai mult cu camera pe mama decit pe Marcu care oricum isi "take his time" sa cinte la vioara. Cel putin a avansat de la taiat arici cu fierastraul la neutering the cat.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani, Oana C!

Philip/Andreea...bebe Nicholas e delicios in poze...mai ales cind se uita fratii unul la celalalt...wow!

Andrada, jos palaria!!! Trei instrumente asta da, performanta. Cred si eu ca a fost aplaudat Felicitari pentru asa baiat!

Sinzi, chiar ca s-a facut mare David (tot cu tine seamana oricum)! Felicitari absolventului!

Sint in mare dilema...primesc telefon aseara de la cumnat: "Veniti la ziua "sotiei"? Eu grabindu-ma sa pun copiii la culcare (Eram fix in mijlocul povestii) intreb unde si cind (la ei acasa), zic "da" si inchid. La 11 noaptea EL trimite text msg: "Beach party, beach attire"...la 12 noaptea trimite EA mesaj: "Bathing suit...make it fun"...
Acuma party este la ei acasa...in curtea betonata din fata garajului...care sint sansele sa ma duc eu in costum de baie sa ma fitii in fata garajului???? Va zic eu...slim to none!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumesc pentru urari.
Nu avem nimic special planificat pt azi, iar daca nu ma suna sotul sa ma felicite dis-de-dimineata (lucreaza iar in Maryland), habar n-aveam ca e ziua mea Abia astept sa vina acasa, ajunge pe la 6pm, poate mergem la vreun restaurant pe-aici, cu totii.

Anamaria, esti tare cu defilatul in costum de baie prin fata garajului Vezi ca sint pantalonasi scurti pentru costumele de baie, am gasit la Land's End. Sau costume de-alea cu fustite.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani OanaC!!

Ocebine, nasol moment! Da' ce, e obligatoriu costum de baie pe driveway? Du-te si tu in pantaloni scurti. La voi cum e vremea, apropos, ca la noi iti ingheata fundu', ce bitch party? (typo-ul e intentionat)

Andrada, inca odata, felicitari!

Sanziana, bravo inca odata lui David. Te cam lauzi tu , dar daca ai si cu cine te lauda.... merita laudat!!

Krissy, eu la 6 ani l-am dat pe fi-miu la pian. Deci mai ai timp:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL, o burka! Hai mai Anamaria, ca tu poti sa te pendulezi in costum de baie pe oriunde, n-ai de ce sa te jenezi.

Andrada, daca stie cinta la atitea cred ca-i poti da pe mina orice instrument! Cred ca-i valoroasa filmarea in care apare mama ta, desi n-o cunosc pot sa imi imaginez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ramona, multumesc mult

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Deocamdata nu-i chiar cald de costum de baie (eu sint una d-aia cu pulover pe mine in iulie, oricum)...dar pina pe 13 se mai incalzeste.

Nici pantaloni scurti nu pun...ca asa sint io rea!
M-am uitat la niste sundresses asa mai fluturatoare...spun eu sigur ca majoritatea vor defila la costum de baie...asta-i gasca de "surgically enhanced"

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput