America (166)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Miere, multu :).
Nu ne putem muta din pacate. Nu are armata bani pt mutari si mii de oameni sunt afectati. Marea masii de criza!
Singurul motiv pt care nu intru in depresie ca nu ne putem muta e ca o sa mai calatorim. Avem planuit Muntenegru in Septembrie si la anul Grecia, o tara in Scandinavia si, sper, Irlanda. Daca plecam nu mai puteam face toate astea.Si chiar si cu toate astea tot ma mai intristez din cand in cand...eram atat de pregatiti sa plecam din DE...
O sa mergem in US in decembrie ca nepotica mea e tot mai rau.Cancerul a reaparut si nu arata bine deloc situatia asa ca ne tot implora cumnata-mea sa mergem sa o cunoastem ca nu stie daca apuca anul viitor...
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
alintaroma spune:
Adriana foarte frumoase pozele si voi sunteti niste frumosi Imi pare tare rau de nepotica voastra ca vestile sunt asa de rele Of, pui mic :(
sinzi_ana spune:
Adriana, imi pare tare rau pt nepotica voastra!!!!!
Am vazut poze frumoase, (in prima in distanta era o tipa cu burtica si am crezut ca e ceva ce nu ne-ai spus!!!! Apoi am realizat ca nu esti tu)!!!!
Aidan e un dulce!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
blackpanterro spune:
Multu fetele! Ne-am distrat tare fain in ES.
Cu nepotica nu se stie ce va fi...doctorii mai au sperante ca tot zic ca e copil si poate sa lupte dar nu stie nimeni.
Sinzi, LOL, da, nu sunt eu graviduta! E prietena mea cea mai buna, am mers la liceu impreuna si apoi la colegiu. Nu ne-am vazut de 6 ani si acum e si gravida si de asta ne-am dorit tare mult sa ne intalnim.La ei am stat in Spania.
Adriana si Aidan - 3 ani
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
sinzi_ana spune:
Si mie imi e dor de ABurel!! Sper ca sunt bine cu toti!!!!
Eu am facut un tort bun de zmeura
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
pumba spune:
blackpantero- bine revenit !frumusi sunteti toti , am crezut ca e sora ta in poze ,semanati foarte bine.
pozele excelente ,partea a doua a vacantei, mi-a placut mai mult,ce mare a crescut Aidan s-a inaltat mult.
pt nepotica ta,suflet nevinovat.
miere- omida mica si dulce.
blackpanterro spune:
Pumba,, pe toata perioada liceului, dar si dupa, lumea a crezut ca suntem surori sau macar verisoare :). Si numele ei e tot Adriana :))
Adriana si Aidan - 3 ani
buflea spune:
Fetelor sa mai dau si eu un raport scurt. Ma enerveaza barbatul de imi vine sa-l omor ...
Ne-a sunat soacra-mea azi sa ne intrebe ea cand sa-si ia biletul de avion sa vina la noi, pe 20 Iunie sau pe 27 iunie ? IUNIEEEE ? Pai nu era vorba ca vine in Septembrei ? ... nu se stie, nimeni nu imi da nici o explicatie, barbata-meu se face ca ploua si de aceea il banuiesc pe el.
Ce ma deranjeaza este ca eu am facut aranjamente la gradinita sa stea copiii toata vara full time si din toamna, inca nu m-am decis daca ii las la aceeasi gradinita sau ii dau la una mai aproape ... acum daca vine soacra-mea, ca sa mai salvam ceva bani, ar trebui sa dau copiii doar jumatate de program si ma lovesc iar de eterna problema : cine ii ia pe amandoi la ora 12:30 de la gradinita ca sa-i aduca acasa ? Si toate astea pentru ca barbata-meu ma sapa pe la spate cu maica-sa si nu ma anunta si pe mine clar care sunt planurile lor pentru vara asta. Eu am trait cu ideea ca vara asta stam singuri, chiar imi taiam venele pe aici acum cateva mesaje si ma plangeam ca am emotii ca azi sa aflu ca in 2 sapt trebuie sa gasesc pe cineva sa-i ia de la gradinita la 12:30 ... desigur ca barbata-meu habar nu are ce inseamna asta.
Oana C spune:
Buflea, trimite-o la mine, c-o iau eu. Ai mei, ba e mama bolnava si nu poa' sa vina, ba tata lucreaza si iar nu poa' sa vina, ba acum e swine flu si chiar nu se poate (da' mama o sa mearga in iulie in Franta, la frate-meu, sa stea cu baiatul lui, ca acolo nu-i/nu are nimic).
Iar soacra-mea, dupa ce ne-am mutat din Florida, a uitat de noi si a luat-o si ea pe urma alor mei (ba ca-i racita, ba ca-i bolnava, ba ca nu-l lasa pe mosh singur) ... eheheeeee ...
Cumpar mama sau soacra (bunica pt fiica-mea)! Cine are de vinzare?
Oana si Eva (29 iunie 2005)