Gravidute si mamici de Constanta (57)
Raspunsuri - Pagina 7
madaluta spune:
Filip: sa ne traiesti cu numele
mamacita: multumesc mult, mult de tot k te-ai oferit sa ma aranjezi, dar cred k ar fi prea mare deranjul, zau asa.... Nu iti contest calitatile, doamne fereste, si m-as lasa cu mare drag si incredere pe mana ta, dar dupa ce k esti asa de ocupata, mai pierzi timpul si cu mine? Plus k eu nici n-am cosmeticele necesare...deci ar trebui sa folosesti din ale tale....
De-asta si intrebam de cinvea profesionist care sa si aiba produse de calitate calit k sa reziste 24 hcaci eu in afara de un fond de ten si un rimel nu prea am....
isidora: wow..la lifting chiar nu ma gandisem, dar acum mi-ai dat " tema de casa"....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
adabalan spune:
Madaluta de ce nu incerci sa te programezi pentru un machiaj la Sephora din Carrefour? Acolo au produse de calitate, de lux mai bine zis, pretul pentru un machiaj de seara e acceptabil si iti poti aplica si gene false daca-ti plac, care sunt de mare efect. Iar fetele sunt pricepute, iar in plus au produse revolutionare care acopera imperfectiunile de care suntem noi nemultumite. Sper sa-ti foloseasca sfatul meu.
Ada
larisel spune:
La multi ani! Filip
Ar trebui sa trecem sarbatoritul pe prima pagina, desi e bine ca a demascat madaluta.
10+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
nastasie spune:
la multi ani, Filip!!!!!
mada, si la Belle Mcihele in tomis 3.mie mi-a placut tare mult.si au tot felul de produse.si e acceptabil pretul 50 sau 60 ron pt machiaj.adica nu stiu exact:eu am facut coafat, machiat, maini si picioare 160 ron in 2007.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AndreB spune:
Adinaaa?
doar nu te-oi fi suparat din atata lucru ....
de fapt cand scriam mesajul azi-noapte ma gandeam ca ai avea nevoie
de o incurajare mai ferma, ca sa nu te pierzi pe drum in detalii care deturneaza (atatia oameni mari au ajuns astfel doar cu aplicarea vointei si a muncii, bien sur conjugate talentului/vocatiei, dar fara asta ramaneau diletanti anonimi, nu?)... poate ca nu e jobul vietii tale, dar simt eu, acolo, ca te va incarca emotional, numai ideea de a te invarti intre carti si parca totul respira de spiritualitate...
dar tre sa vrei si tu mai mult, obstacole sunt peste tot pentru noi, muritorii astia toti...
Asa ca, daca ai nevoie de Mister Organizer sau Omu cu Biciul pe tine din cand in cand, call me...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mav spune:
Ziua buna!
Sa traiesti cu numele, Filip! Andicu, cum se mai simte puiul?
Larisel, ziua de nastere alui Filip este pe 27 iunie si este trecuta in lista. Azi, in Calendarul Crestin Ortodox, este ziua Sf. Mc.: Zotic, Atal, Camasie si Filip de la Niculitel; Sf. Mitrofan, Patr. Constantinopolului; de aici urarea Madalutei.....
Mamacita, multumesc pentru incurajari. Sincer, mi-am cam pierdut speranta ca voi mai da jos cele 20kg pe care le-am acumulat in plus... Dar... voi vedea ce-o mai fi cand s-o intarca bb....
Adabalan, ti-a facut puiul varicela sau pana la urma ati scapat?
Amanunte despre cursul "Alimentatia pentru copii" despre care vorbea Adina, gasiti aici: http://www.armoniecunatura.ro/
Fiecare curs dureaza 3 ore si are o tematica specifica.
In cadrul fiecarui curs, se va face o demonstratie de gatit, cu un meniu complet pentru o masa. Meniul este alcatuit in functie de tematica zilei.
Fiecare participant va primi un suport de curs, ce va cuprinde baza teoretica a tematicii si retetele meniului prezentat.
Pe parcursul demonstratiei, se vor detalia atat tehnicile de gatit folosite cat si baza teoretica si motivatia fiecarei tehnici si a fiecarui ingredient folosit.
La finalul cursului, participantii vor putea degusta din toate felurile pregatite.
6 Iunie 2009, 9-12
Centrul de Sanatate Natura
Str. Fulgerului nr. 79, Constanta
Alimentatia in armonie cu natura
Curs 15: Alimentatia pentru copii
Demonstratii si retete.
Lectori: Mihaela si Vasile Ardeleanu
Pentru relatii si inscrieri: tel/fax: 0241 543358
Mami Fericita Non-Stop
perlute
larisel spune:
mav Oups nu stiam. Sunt mai noua pe aici si nu prea sunt in tema, dar in fiecare zi ma uit pe listutza sa vad daca e vreun/o sarbatorit/a. Ma iertati, nu?
10+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
mav spune:
...am inceput si noi cu febra... bb are 38,8'C..... si nici eu nu ma simt ok, ma doare in gat.....
va rog, daca puteti sa ma ajutati... am si eu nevoie de un costum de... girafa pt nepotica mea...
dandusa, poate mai pui inca o data linkul de zilele trecute, ca nu l-am salvat si nici n-am timp sa caut in urma, te rog mult!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
larisel nu cred ca e nevoie sa ceri iertare pt o vorba buna! ...ti-am raspuns doar... ca sa stii
cum te mai simti?
Mami Fericita Non-Stop
perlute
andicu spune:
Hello,
Multumim mult de urari!! azi dimineata am vazut si eu in calendar, dupa ce a sunat soacra-mea! noi sarbatorea pe Sf Filip de pe 14 noiembrie ..care e de fapt sf apostol Filip..frate cu Sf Andrei, cica! calugarii de la manastirea Sf Andrei i-au zis maica-mii cand s-a nascut Filip! multumim inca o data!
Alina, Filip e tot mucos, dar nu asa tare, si tusitor, dar nu f rau..mai mult dimineata..am fost ieri la dr si i-a lasat in trat. Sulfur Iodatum, Antimonium Tartaricum, Prospan si Echinaceea o data la 2 zile pt 10 zile. Si colargol!
Multumesc pt indicatiile pt Colargol! am gasit pe Tomis , mai jos de Dom.
Sanatate multa puiutului!
Noi am fost la plaja si ieri si azi, si aseara, poate ii fac bine aerosolii!! ati mai vazut copil sa se inroseasca si cu crema SPF50 ?!? ca al meu a reusit..in 10 min..la ora 10 dimineata!! dupa care l-am trecut la umbra pana pe la 11.00.
Mi-a zis o colega ca ea i-a dat puiului ( cu o luna doar mai mare ca Filip) sodou, parca se cheama: lapte cald cu galbenus si cu 2 linguri de miere si i-a calmat tusea si gatul! sa-i dau si eu>? si oare sa-i dau lapte de vaca, ca Filip e inca pe formula si nu cred ca are gust bun in combinatie cu restul! stiu ca si noua ne facea mama si era tare bun, dar eram mai mari!
Hehehe...eu stiu pe cine uram maine..si abia astept!!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******