Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 17
Marunzika spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
E minunata Puppi!!!!! ![]() Pupam si mamica necajita de bolile cretzofolinei scumpe!Sa speram ca nu va fi nevoie de o cura prea prelungita de cortizon! |
Multumim
! Si noi pupam Muhnutu dragutu si pe mamica lui eleganta!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Cu ce okazie? Atunci ii -am si noi,chiar daca e asa....ca intre ploiesteni![]() |
Cu okazia vizionarii pozele trimise pe adresa comuna de email..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Si ca sa poata dresa in continuare pufuletii, ne-a mai trimis bunica doi saci, maine-i ridicam |
Nu trebuia sa-i livreze personal?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
citat din mesajul lui carpatina
Nu trebuia sa-i livreze personal? |
Pai trebuia, dar cu Egiptul s-au dus 2 saptamani de concediu si pt o saptamana cat mai avea nu se merita, ca nu am facut bilete la avion si cu autocarul facea 2zile dus 2 intors si mai ramaneau 4 zile de stat la noi; in astea 4 zile era timp destul sa-mi calce si mie rufele stranse cu "vrednicie" din februarie...asta e, nu a fost sa fie, asa ca dupa externare, am prestat pana 3am si le-am terminat, dar de atunci am mai bagat 5 masini

Yannisa Milena
24.08.2007
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Super dulce Puppi asta dom'le! Si foarte eleganta! ![]() In poza asta zici ca face dresura de pufuleti ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Noroc cu tine, ca eu iar ratam pozele cu asa frumusete de fata!
Mara, dar unde era locatia cu atatea minunatii si distractii?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Marunzika spune:
S-a indragostit Energia de prune uscate, a balotat 6 bucati, sper sa nu se inmoaie asfaltul. Ai vostri mananca prune uscate fara probleme?
Noi tot pe acelasi meniu suntem: risotto, paste cu spanac, stelute cu branza si omleta, asta la prnaz; pe altceva nu pune gura. Fructele sunt: struguri, banane, mar (rarut), pepene galben (doar lins), cranberries. Dimineata mananca paine cu unt si marmelada sau crema din carne de pui. Seara iaurt, paine si pizza. Toate astea in mici cantitati, dar dr a spus ca e ok, poate manca mereu aceeasi mancare, important e sa aiba produse lactate, fructe si carne.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
citat din mesajul lui Roxana_G
Noroc cu tine, ca eu iar ratam pozele cu asa frumusete de fata! |
Multumim
! Cred ca de o vezi si-n pozele de la spital (tot pe mail) spui cat de aaaalba e
!
Yannisa Milena
24.08.2007
mihailescu teodora spune:
Ahhh
,ce-am comis-o....
Acum ma bag pe mail sa-l mai vad si eu pe petrolistul nostru
!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
L-am vazut si Vladi in pozele de pe mail, vai ce a crescut si ce scump e! Am vazut si unde erau pozele cu Puppi, dar noroc ca m-am luat dupa link ul Carpatinei. L-am vazut si pe Stefan pe acolo. Super.
Ati zis ceva de poze cu Ioana? Ca astea nu le-am gasit?
Rox , mamica
Roxana_G spune:
L-am vazut si Vladi in pozele de pe mail, vai ce a crescut si ce scump e! Am vazut si unde erau pozele cu Puppi, dar noroc ca m-am luat dupa link ul Carpatinei. L-am vazut si pe Stefan pe acolo. Super.
Ati zis ceva de poze cu Ioana? Ca astea nu le-am gasit?
Rox , mamica