Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, dristractie placuta si odihna daca mai apuci.
Din ce povestesti tu acolo, Andrei vorbeste numai cand vrea pe limba voastra, cred ca tb sa-ti imbunatatesti vocabularul....dar daca nu apuci lasa ca o sa vorbeasca pe limba voastra mai curand de cat te astepti.....

sa va spun una tare, ieri am fost de m-am intalnit cu o mamica, bebe are 6 luni jumatate si este un super baiat cuminte, doarme toata noaptea, rar se trezeste si deja papa mancarica la greu(a inceput diversificarea la 4 luni) este vesel si vorbeste pe limba lui, sta in fundulet dar nu se ridica el singur...toate bune....pana imi spune ca i-a luat o cana cu cioc din care nu vrea bb sa bea sau nu poate am spus eu, e tare ciocul si el nu stie sa bea, la care ea sa fie sanatos nu vrea, o sa bea direct din cana normala ca nu stau dupa el pana la un an cu bibe....alta, maine ii cumpar olita si gata o sa-l pun pe olita si pana la toamna scapam ziua de scutec... am innebunit eu sau lumea asta a luat-o razna..nu pot sa uit si ma gandesc la bietul baiat...ca sa nu spun ca mi-a zis pe un ton de parca eram o mama denaturata ca, Cristi mai bea din bibe si nu face la olita.........nu am putut sa ma abtin si i-am dat raspunsul pe masura...dar subtil, s-a prins si a tacut malc.

Cecilia, fiecare dintre noi luam propiile decizii.. care, pentru noi, sunt cele mai bune..
Eu sunt convinsa ca baietelul "doarme toata noaptea, rar se trezeste" (si) datorita atitudinii mamei.. care n-a sarit sa-l ia in brate si sa-l adoarma in brate sau sa-i dea sa manance.. asa cum am facut noi...

p.s Si noi tot la 4 luni am inceput diversificarea... ce-i rau in asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, referitor la prietena ta, cu cana s-ar putea sa aiba success dar cu olita nu prea cred. Antoniei i-am dat din cana cu cioc mai moala de la 6 luni apa si nu a baut niciodata din bibe(dar a aavut-o pe tzizi), ci doar din cana cu cioc, acum lapetele il bea din ana cu cioc mare si apa din pahar de plastic sau sticla daca e in parc.

Cu olita, eu am pus-o anultrecut cand avea 9-10 luni si vara facea la olita pt ca o puneam cand se trezea din somn, insa toamna nu a mai vrut si nu am insistat. Din cea ma citit in Dr Spock, copii sunt pregatiti pentru olita cam dupa 18 luni. Asa am inceput si eu cu Antonia, din martie am invatat-o usor si fara nici o presiune si dojana cum sa foloseasca olita si mai nou reductorul.Eu sunt foarte multumita de progresul ei, se intampla sa se mai scape pe ea, dar nu o cert ii zic doar ca data viitoare sa ii spuna lui mami ca sa nu mai udam chiloteii. Cere singura de obicei la olita si la copac, dar si eu o mai intreb cam din ora in ora.

Stiu ca mai demult scria Luy despre ferma de animale care a fost prezenta la Baby expo. Noi i-am facut mai multe vizite, este inca in constructie, se va inaugura in iunie, dar tot acolo am gasit o sursa de lapte de vaca proaspta(fermadelapte.ro) in comuna Pantelimon, iau laptele de vaca direct de la un dozator, si este foarte bun, nu se compara cu cel din comert, il fierb si tine 3 zile.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

pentru Vladi si aniast

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Super dulce Puppi asta dom'le! Si foarte eleganta!

In poza asta zici ca face dresura de pufuleti

Si ca sa poata dresa in continuare pufuletii, ne-a mai trimis bunica doi saci, maine-i ridicam !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

carpatinule, dar si eu vreau sa o mai vad pe Ioana, asa ca asteptam pozele alea multe!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Citat:

Super dulce Puppi asta dom'le! Si foarte eleganta!

In poza asta zici ca face dresura de pufuleti

Si ca sa poata dresa in continuare pufuletii, ne-a mai trimis bunica doi saci, maine-i ridicam !

Yannisa Milena
24.08.2007

E minunata Puppi!!!!!
Pupam si mamica necajita de bolile cretzofolinei scumpe!Sa speram ca nu va fi nevoie de o cura prea prelungita de cortizon!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

carpatinule, dar si eu vreau sa o mai vad pe Ioana, asa ca asteptam pozele alea multe!

Yannisa Milena
24.08.2007

Si eu,si eu,si eu.......

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si noi facem o data la olita, o data pe reductor si de 7x in pampers . Dimineata cand vrea ea zice direct "mama pipi" si vrea la wc pe reductor, dar de o intreb eu nu vrea deloc.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina, nu patru luni ar fi problema ci modul in care i s-au introdus alimentele, acum papa toate legumele(nu conteaza daca e mazare sau fasole), carne, ou, branza, iaurt,peste, ficat...cat despre trezit sa pape nu sarea sa-l ia in brate, doar ii dadea bibe in somn, a dormit de la inceput...si da il lasa sa urle si in parc in carut ca doar nu o sa-i indoaie ei spatele..da, ai dreptate fiecare face cum crede....

Si noi am baut apa din cana cioc, moale, pentru ca lapte serveam de la tatzi, olita am luat si noi la 7-8 luni , a stat pe la un an si a facut 2 saptamani pipi zilnic, apoi nu a mai vrut...se pare ca de cateva zile a inceput sa mai faca la olita si Cristi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:

pentru Vladi si aniast

=====================

Cu ce okazie?
Atunci ii -am si noi,chiar daca e asa....ca intre ploiesteni

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput