Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
douradoudou spune:
ma uitam acum la pozele lui camy cu hainele pt bb...eu intru in panica..nu am habar ce sa cumpar ..nu e cazul de acum dar ma gandeam...si nu stiu ce sa fac..cum o sa fac.,..dar cred ca toate ne panicam la 1 bb...
M_Alexa spune:
Salutare la toate burticile!!!
N-am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit mereu. Asteptam si eu sa fac prima morfofetala si sa vad ca e bine bebe si.....iata-ma cu vesti.
Bebe e foarte bine si e tare agitat. N-a stat locului o clipa. A bagat manutza in guritza, isi putea manutzale pe cap, facea tumbe...Sunt asa fericita ca l-am vazut si ca e bine..
Si.....ce credeti ca e????
, bineinteles...
Va rog teceti-ma si pe mine pe listutza...
DN:20.02.1982, UM:07.03.2009 DPN:12.12.2009
la toate!
12+
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
Ramonika spune:
bine ai venit M_Alexa.
sarcina usoara si bebe sanatos 
te-am trecut pe listuta.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
M_Alexa spune:
Saru' mana, Ramonika! Am vazut...
Vroiam sa va mai intreb daca voi ati primit CD cu zbenguielile lui bebe. Mie mi-a dat un CD cu 2 filmulete si am vrut sa vi le arat si voua dar sunt prea mari si nu pot.....
12+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
miany75 spune:
Bun venit,M_Alexa! Sarcina usoara!
P.S eu nu am primit CD,doar poze...poate data viitoare ...
miany
17+
M_Alexa spune:
douradoudou, mi-ar fi placut mie sa ma cheme Alexa...
Din pacate e doar nickname-ul...
12+ 
monis5 spune:
Bun venit M_alexa 
Mai chiar asa, Madyna nu zice nimica. Sper ca e la spital si e bine, ca daca era acasa zicea ea ceva....
monis
17+
douradoudou spune:
bine ai venit m_alexa...am uitat sa-ti spun ..sorry...

si eu iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos 
many_bani spune:
Buna ziua la burtici,
Carmen eu am facut TT si am dat 150 lei echo. morfofetala facuta in cabietul dr. care imi urmareste sarcina si 130 lei analiza sange + interpretare la Medlife Grivita.
Mai fetelor de Smaranditza mai stie cineva ceva?
Bun venit si sedere placuta urez si eu noilor sosite la odiseea noastra

Va pupicesc
17 +