Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ma uitam acum la pozele lui camy cu hainele pt bb...eu intru in panica..nu am habar ce sa cumpar ..nu e cazul de acum dar ma gandeam...si nu stiu ce sa fac..cum o sa fac.,..dar cred ca toate ne panicam la 1 bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare la toate burticile!!!
N-am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit mereu. Asteptam si eu sa fac prima morfofetala si sa vad ca e bine bebe si.....iata-ma cu vesti. Bebe e foarte bine si e tare agitat. N-a stat locului o clipa. A bagat manutza in guritza, isi putea manutzale pe cap, facea tumbe...Sunt asa fericita ca l-am vazut si ca e bine..
Si.....ce credeti ca e???? , bineinteles...
Va rog teceti-ma si pe mine pe listutza...
DN:20.02.1982, UM:07.03.2009 DPN:12.12.2009

la toate!

12+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

suntem 2 alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bine ai venit M_Alexa.
sarcina usoara si bebe sanatos
te-am trecut pe listuta.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Saru' mana, Ramonika! Am vazut...

Vroiam sa va mai intreb daca voi ati primit CD cu zbenguielile lui bebe. Mie mi-a dat un CD cu 2 filmulete si am vrut sa vi le arat si voua dar sunt prea mari si nu pot.....

12+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Bun venit,M_Alexa! Sarcina usoara!

P.S eu nu am primit CD,doar poze...poate data viitoare ...

miany
17+

Mergi la inceput

douradoudou, mi-ar fi placut mie sa ma cheme Alexa...
Din pacate e doar nickname-ul...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun venit M_alexa

Mai chiar asa, Madyna nu zice nimica. Sper ca e la spital si e bine, ca daca era acasa zicea ea ceva....

monis 17+

Mergi la inceput

bine ai venit m_alexa...am uitat sa-ti spun ..sorry...si eu iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna ziua la burtici,
Carmen eu am facut TT si am dat 150 lei echo. morfofetala facuta in cabietul dr. care imi urmareste sarcina si 130 lei analiza sange + interpretare la Medlife Grivita.
Mai fetelor de Smaranditza mai stie cineva ceva?
Bun venit si sedere placuta urez si eu noilor sosite la odiseea noastra

Va pupicesc

17 +

Mergi la inceput