Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Neataa!
Felicitari pt cocosei!

Fetelor, ati inceput deja sa cumparati pt bebei!? Hm... cred ca nu mai rezist nici eu mult, desi am zis ca dupa cea de-a doua morfo, adica dupa 20 de sapt...
Camy, frumuseleee lucrusoarele, dar cum adica prosop pt laptic, adica miros!?
Ma scuzi pt intrebare, dar nu prea sunt la curent cu de ale lui bebe lucrusoare la moda. Am un finut de un anisor si 3 luni, credeam ca am aflat cam tot, dar vad ca nu :))

14+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

prosopelul ala are nu stiu ce inauntru..care pastreaza mirosul de mama, de lapte..il pun pe umar cand alaptez, apoi il pun pe pernuta lui..si el doarme linistit...ca simte mirosul meu..si daca eu sunt plecata odata si ii da cineva lapte la biberon..isi pune prosopelul ala pe umar

Pe asta nu l-am cumparat, l-a primit in spital dupa ce l-am nascut pe Darius...dar dragalasul de el...cum nu l-am alaptat niciodata...doar ii puneam prosopelul la cap...ca e tare pufos...
Asa ca l-am pastrat...pt ca avea mirosul lui Darius...acum dupa atata timp...nu mai miroase...dar asta prosopelul asta si inca o paturica de-a lui Darius...pe care i-a cumparat-o Pustache....si ca re nu m-a lasat sa o dau..pt ca era amintirea lui...o sa le folosim la Flavius...

Restul hainutelor lui Darius...sunt puse bine...sunt amintirile mele..la care nu va umbla nimeni...NICIODATA!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

buna fetelor si eu sunt o mamika cu burtica de noembrie 12.11.2009 se poate sa ma inscriu si eu aici?

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI (26.09.2006)
(GRAVI) 16+

Bine ai venit...sedere placuta...pana la nastere, apoi s ne mutam toate impreuna sanatoase cu bebeii la fel. la scutecele

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Lacramioara ma bucur foarte mult pentru tine...asa te vreau CURAJOASA!!!

Ai sa vezi tu...cat de mult a meritat!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Neata fetele, eu aseara am fost la eco, Pustiul e bine, creste, este cu 4 zile mai mare( suntem in 16 sapt. si 5 zile si el e dezvoltat ca pt. 17 sapt. si 4 zile), dadea intr-o veselie din manute, picioruse - i-am vazut degetele, inimioara, tot...e un sentiment minunat care te face sa uiti de toate necazurile, de sefii nebuni si idioti. In plus mi-am luat si scrisoare medicala pentru program de 6 ore, abia stept sa vad ce fata face seful meu .
IOMC este "institutul de ocrotire a mamei si copilului", din cate am citit si eu pe net si e pe undeva pe Lacul Tei, mai multe nu stiu nici eu. Oricum doctorita mea ma trimite la Medsana pt. Triplu test...asta e o sa o ascult, nu prea am de ales.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

buna fetelor si eu sunt o mamika cu burtica de noembrie 12.11.2009 se poate sa ma inscriu si eu aici?

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI (26.09.2006)
(GRAVI) 16+

Bine ai venit printre noi! Sedere cat mai lunga si sarcina usoara!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buey, da ce-i cu linistea asta pe aici? v-ati placintit de tot de la putina ploaie?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor! noi santem bine, stari de rau mai am,dar trec
BUn venit noilor gravidute si sarcina usoara!eu la sfarsitul lunii am programare la eco si deja nu mai am rabdare ma obisnuisem sa merg mai des...da asta e.data viitoare am sa intreb ce este ca deja am devenit ff curioasa.vai si am o luna plina de examene...am tot chiulit eu de la cursuri da acuma`i musai sa merg.
Lacramioara2 la ce medic mergi in Bistrita?(eu sunt din Beclean,facultatea o fac in B-ta).
va pupic pe toate si aveti grija de voi.va tin al curent cu noutatile.

delia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata
eu sunt pe aici, dar nu am nimic de spus :)
Bun venit noii gravidute. Felicitari b_carmen pentru echo si pentru reducerea programului de lucru.

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si eu sunt pe aici, am ffffff mult de lucru, si eu tot trag de timp ......DAR NU AM CHEF SA FAC NIMICCCCC......si zilele trec si trec....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

13+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bun diminetzul si de la mine..eu la 10 m-am trezit cu greu...la noi nu ploua niciodata vara..o sa vin si eu in curand in romania si o sa vad si eu ploaie de vara....am mancat 2 fructe( mi-e si frica sa mai spun ce a nu inceapa iar razboi pe aici)...ia cineva femibion???eu tot iau si am uitat sa-l intreb pe doc. pana cand...femibion e medicamentul ala cu acid folic si vitamine ..poate la voi are alt nume...anyway..unde esti madyna??? deja imi fac griji..insh'allah sa fiti bine..

Mergi la inceput