Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenic
dana n. nu stiam! E platita de casa? Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, sunt convinsa! 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
Da, suporta casa de asigurari.Aici la moasa ii zice Hebamme. Nici eu nu stiu prea multe. Sunt tot la prima sarcina.
Imi pare rau ca nu esti multumita de medicul tau ginecolog. Este f important sa comunicati. Nu iti poate recomanda cineva unul mai bun? Si eu dadusem initial peste una care nu avea nici o treaba. Am schimbat-o.
Nici eu nu m-am ingrasat. Mie mi-a spus ca este normal, atata timp cat bebe se dezvolta normal. Fiecare organism reactioneaza altfel.
------------------------
18+ 
Albume foto
myrella_21 spune:
Acum ca vad ca se discuta despre primele 2 luni dupa ce nastem...da este adevarat si nu numai moasa vina, din cate am inteles eu in primele 2 luni vaccinul sau mai multe ca nu stiu exact cate se fac la copil...vine dr. acasa ca sa ti le faca si abia dupa aia te duci tu la cabinet si apoi mai vien si asistenta aia sau ce mai e ea ca sa vada care e treaba cu copilul... e misto ca macar primele 2 luni nu te deplasezi tu cu el prin microbii aia care ii emana toata lumea la medicul de familie...

15+
poze
elenic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dana n.
Da, suporta casa de asigurari.Aici la moasa ii zice Hebamme. Nici eu nu stiu prea multe. Sunt tot la prima sarcina. Imi pare rau ca nu esti multumita de medicul tau ginecolog. Este f important sa comunicati. Nu iti poate recomanda cineva unul mai bun? Si eu dadusem initial peste una care nu avea nici o treaba. Am schimbat-o. Nici eu nu m-am ingrasat. Mie mi-a spus ca este normal, atata timp cat bebe se dezvolta normal. Fiecare organizim reactioneaza altfel. ------------------------ 18+ ![]() Albume foto |
Si probabil ca moasa asta trebuie cautata din timp si aranjat cu ea? Banuiesc...
Cu dr nu stiu ce sa zic, pe asta mi-a recomandat-o o prietena, ca e draguta, ca-si ia timp sa-ti explice etc, insa ea e asig privat si STIU ca privatii beneficiaza de alt tratament. La mine si-a luat timp doar cand mi-a explicat ce teste NEplatite de casa pot sa fac si pe care trebuie sa le platesc personal. In rest, mereu se grabeste.
Stiu de 2 ginecologi romani aici, un barbat si o femeie, nu stiu ce sa fac, daca sa merg la vreunul din ei mai bine...

11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myrella_21 Acum ca vad ca se discuta despre primele 2 luni dupa ce nastem...da este adevarat si nu numai moasa vina, din cate am inteles eu in primele 2 luni vaccinul sau mai multe ca nu stiu exact cate se fac la copil...vine dr. acasa ca sa ti le faca si abia dupa aia te duci tu la cabinet si apoi mai vien si asistenta aia sau ce mai e ea ca sa vada care e treaba cu copilul... e misto ca macar primele 2 luni nu te deplasezi tu cu el prin microbii aia care ii emana toata lumea la medicul de familie... ![]() ![]() ![]() ![]() 15+poze |
Myrella, Elenic si Dana.n sunt in Germania
monis
17+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Buna mamicilor, am si eu o intrebare. Ati reusit vreuna dintre voi sa lauti vitaminele prenatale, elevit sau centrum materna cu reteta compensata de la medicul de familie? ca am citit pe net ca intra la medicamentele compensate, dar cand am mers la dr de familie si i-am zis sa-mi dea reteta, mi-a zis ca alea tre sa mi le cumpar eu. Ramona 18+ ![]() |
Si mie mi-a zis la fel de elevit, ca nu e suportat din asigurari deloc.
43 de lei cutia

Asta e, noi sa fim sanatosi
monis
17+
dana n. spune:
Elenic, eu deja am vorbit cu ea. Va veni din august acasa si ma va pregati ptr nastere. Mie mi-a recomandat-o ginecoloaga. Intreaba si tu.
------------------------
18+ 
Albume foto