Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)
Raspunsuri - Pagina 14
Deea_24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza23 "LA 10:05 S-A NASCUT THEODOR CRISTIAN, 3,3 KG", BEBE DE DICIRSTEA Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti! 38+ cu Catalin-George A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva! GOD is a DJ |
FELICITARI DICI! BUN VENIT THEODOR CRISTIAN! VA ASTEPTAM CU DRAG IN STUP!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona.P
Carla....la mine nu te-ai gandit? Incep si eu ca si Cris...nu cobeste nimeni si la mine?Cred ca v-am innebunit de cap cu nerabdarea mea Iertare va rog.... Ramona 38+ cu Bianca Maria http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman |
Ramona lasa ca o sa cobesc eu la noapte cand ma trezeste bebe!
Hocus Pocus!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
badriana spune:
Neatza albinutze,
Felicitari prospetelor mamici, sa va bucuratzi de bb-ei mancaciosi si cumintzi si sanatosi.
Noi intram in faza colicilor, azi nopate am avut o noapte alba cu multre treziri si dureri de burta. Nu mai stiu, voi ce le datzi in afara de sab simplex? Si cred ca incepem sa avem si dor de bratzica. Ii place sa adoarma la san si cam intzeapa patul.....sunt singura cu problemutza asta sau mai sunt si alte albinutze?
Clodyac, firisoarele de sange ar fi de la dop (daca ai avut colul inchis pana acum). Eu nici nu am stiut cand l-am pierdut. Daca nu ai contractii dureroase s-ar putea sa te trimita acasa de la spital (cu mine asa s-a intamplat) si am ajuns a doua oara la spital in aceeasi zi cu dilatatie 8 si membrane rupte. Am nascut intr-o ora de la ajungerea la spital. V doresc si voua nastere usoara si rapida.
Fug ca ma cheama bebitza.
clodyac spune:
badriana multumesc de informatii imi pare rau pt colicei
da am avut colul inchis pana acum sincer nici nu stiu cum ma sint acum simt asa o presiune jos ca si cum razvan impinge cu foc dar nu ma doare tare si de aceea nu vreau la spital ca mi-e groaza sa ma duc degeaba
vad ca si burtica se intareste dar il simt pe razvan cum se agita foarte tare da in toate partile sa vedem ce o sa mai fie
concluzia : simt o presiune jos ca si cum razvan impinge , burtica se intareste dar la perioade egale , imi vine sa ma duc la toaleta , am emotii mari cam atat aaaaaaaa si cand se impinge simt asa o durere ascutita care trece cred ca dureaza 10-15 secunde
la stadiul asta sunt acumsi habar nu am daca ma asteapta ceva sau e doar pacaleala
va pup pe toate
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
citat din mesajul lui alinutza23 "LA 10:05 S-A NASCUT THEODOR CRISTIAN, 3,3 KG", BEBE DE DICIRSTEA Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti! 38+ cu Catalin-George A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva! GOD is a DJ |
didi felicitari mamicooooooooooooooooooooooooooo
sa fie sanatos si recuperare rapida
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Relusha spune:
Dicirstea Felicitari, refacere rapida, sanatate si mult laptic
Theodor Cristian bine ai venit, sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de tot binele din lume
alinutza23, multumim de veste
39+
AMR 6 zile
maria_bunica spune:
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt puiut!
Theodor Cristian,bine ai venit,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lume!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Am intrat sa raportam si noi ce am facut azi la vizita la pediatru..care de fapt s-a transformat in vizita la infirmiera pt ca pediatra inca nu avea datele lu' Darius in calculator..asa ca maine mergem sa ne vada si pediatra,ca am rezolvat problema!
Avem 3,910 kg(dezbracat) si 53,5 cm..deci crestem bine!Din spital a iesit cu 3,450 kg!
Clodyac..eu zic sa nu mergi inca la spital..si firisoarele de sange sunt in continuare de la dop..nu te stresa!Tin pumnii sa se intample cat mai repede ca sa fie si tati acasa!
Oanaalex..felicitari pt alaptarea exclusiva!
Philip..felicitari ca a scapat de aparatori!
Ioana..multa sanatate si sa te refaci pana sambata,sa te poti bucura de botezul printesei!
Relusha..poate te odihnesti azi un pic..
Ganesha..las-o mai moale cu treaba,sa nu patesti ca aseara!Felicitari pt cele 39 de sapt!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anaela spune:
Buna ziua ,
ce mai faceti?
felicitari noilor mamici Cris, Simsof, Serialbastre, Dicristea va doresc sa aveti bebei sanatosi, necoliciosi si voua recuperare rapida.
Clody tin pumnii sa nasti cat e tati acasica.
Noi am fost ieri la doctorul ginecolog si apoi la cel de familie.
La eco ne-a spus ca bebe e bine doar ca de 2 sapt nu a mai luat in greutate, are tot 2700 gr dar nu disper pt asta, pt ca nenea doctorul ne-a spus ca nu e nici o prob, colul e tot lung, placenta grad 2 si ma mai duc peste 2 sapt la control. Eu sper sa mai stea bebe ca sa apuc sa termin si eu sesiunea sau macar jumate din ea.
In schimb la medicul de familie mi-am facut un car de nervi cu o baba care de cand am ajuns de frica sa nu io iau inainte a tinut sa imi spuna ca ea sta de 2 ore acolo si cu alte cuvinte nu m lasa sa intru in fata ei, mai aveam putin si ma luam la cearta cu ea dar am renuntat, pana la urma am plecat nu am mai stat sa imi iau prenatalul ca aveam examen la facultate si intarziam.
Va pup si va urez o zi buna in continuare.
34 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
anaela spune:
Am uitat sa mai schimbam semnatura de ceva timp
38 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#