Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Mersi Deea pentru raspuns .
Happymum , capul sus ca stie doamne doamne cand sa-ti trimita pruncul mult iubit - sunt atatea exemple de finaluri fericite................De exemplu mama mea, careia Dumnezeu i-a dat 3 copii, nu doar unul, cand nimeni nu-i dadea vreo sansa sa ramana insarcinata si cu atat mai putin sa tina sarcina la problemele pe care le avea..................

36 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

"LA 10:05 S-A NASCUT THEODOR CRISTIAN, 3,3 KG", BEBE DE DICIRSTEA

Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!

38+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Happymum curaj mult si nu te da batuta!Abia te asteptam cu vesti bune!
Clodya asteptam vesti bune!Curaj si nastere usoara si fie ca tu si bebe sa fiti bine bine!
Felicitari pentru Cris si Serialbastre si bun venit albinutelor!Sanatate multa si tot ce va doriti sa devina realitate!
Luckyblue cred ca faza cu clisma e neplacuta dar cica pe langa faptul ca te ajuta sa nu faci...rusinica, ajuta si la contractii.Si cica dupa ce ti se face tr sa stai putin pana sa....ca sa nu elimini doar solutia de clisma.Spun si eu din auzite.
Deea24 si CarlaV eu nu am inca bebe deci habar nu am ce inseamna alaptarea unui copil.Deci nu va contrazic.Zic si eu ce am auzit din alte parti.Cred ca depinde de la copil la copil si de la mama la mama cat dureaza o masa la san.Stiti cum e:atatea capete, atatea idei.Oricum in curand o sa apelez si eu la sfaturile voastre.Mai am putin.
Flobaby dureri de oase acolo jos am si eu dar de multe luni.La mine nu are legatura cu colul.Cred ca pur si simplu mi se latesc oasele.Merg ca un pinguin pana la baie.

Gabrilici in 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

felicitari dicirstea !!! sa iti traiasca puiul sa fiti sanatosi si refacere rapida

fetele eu am fost in plimbari am mers de ma dor toate dar nici gand de vreo durere cand am ajuns acasa am vazut iar firisoare de sange voi ce spuneti inca elimin dopul sau sa intru in panica si sa ma duc la spital sa vad ce si cum

eu ma simt bine razvan misca de mama focului acum nu stiu mai asteptam nu? nu are ce sa fie rau

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua burtici si mamici!

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

"LA 10:05 S-A NASCUT THEODOR CRISTIAN, 3,3 KG", BEBE DE DICIRSTEA

Felicitari Dicirstea!!!!Sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si sa aibe parte de tot binele din lume!Theodor Cristian bine ai venit puiule!

Marina Denise La multi ani !!!

Eu de ceva timp tot ma gandeam ca ar fi frumos sa nasc azi pentru ca imi place mult data : 03.06.09 ... dar nu cred ca se va intampla...

Ramona 38+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dicirstea: "La 10.05 s-a nascut Theodor Cristian, 3.3 kg."

Felicitari, mamico, m-am gandit la tine azi-noapte, ce de feeling-uri am . Sa fiti sanatosi si sa ne auzim cat mai repede. Mii de pupici si imbratisari

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

FELICITARI DICARSTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Da, cred ca e normal sa am dureri acolo jos dar e enervant ca am doar 2 viteze: incet si pe loc...............Abia ma deplasez.............

36 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dicirstea: "La 10.05 s-a nascut Theodor Cristian, 3.3 kg."

Felicitari, mamico, m-am gandit la tine azi-noapte, ce de feeling-uri am . Sa fiti sanatosi si sa ne auzim cat mai repede. Mii de pupici si imbratisari

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Carla....la mine nu te-ai gandit? Incep si eu ca si Cris...nu cobeste nimeni si la mine?Cred ca v-am innebunit de cap cu nerabdarea mea Iertare va rog....

Ramona 38+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

SIMSOF,felicitari,sa-ti traiasca baietelul!

SERIALBASTRE,felicitari mamico,ma bucur ca ai scapat repede,sa fie sanatoasa bebelusa!

DICI,felicitari,,numai bine pentru Theodor Cristian,sa fie bine primit de Matei!

ELY,La multi ani fetitei tale,sa creasca mare si sanatoasa!

IOANA,,multa sanatate!

HAPPYMUM,multa bafta,ma gandesc la tine,poate ar fi bine sa incerci sa te relaxezi,sa nu te gandesti numai la bebe cand faceti voi..stii tu ce! Si multe pentru un suflet mare care se bucura pentru noi ( eu una nu cred ca aveam puterea )

elena, s.38 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorry, inca nu. Doar la Dici si la Clody ;)

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput