PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai sa scriu si eu repede pana nu se intoarce Diana.
LILI ia acid folic clar.Utrogestan ... de ce? Cu Nicolas ai luat,ai avut probleme de mentinere a sarcinii? Eu am luat cu Diana pentru ca am avut o mica dezlipire de placenta la 7 saptamani,pentru ca ca era prima sarcina la peste 35 de ani si mai ales dupa tratament pentru infertilitate. Acum cu Tudor am luat iar vreo 2-3 saptamani,dar cam aiurea,asta numai pentru ca ma cam durea burta,dar cred ca era de fapt de la oboseala,frig si stres.Dupa ce am vazut ce nasol ma simt de la utrogestan - eram balonata groaznic,am renuntat si bine am facut.Cu Diana nu retin sa fi fost balonata,poate atunci chiar imi lipsea oleaca de progesteron ... desi prin luna a sasea un alt medic ginecolog mi-a zis ca am primit tratament prea puternic ( in primele 3 luni 3 utrogestan pe zi plus no-spa). Eu zic sa mergi intai la ginecolog.Din ce am citit eu pe net,utrogestanul asta e cam apa de ploaie,mai mult un placebo asa Hai ca o fi ok
URSULINA nu mai fi asa pesimista,hai ca poate primesti raspuns pozitiv! Tin pumnii!
Revin ca deja tocmai aterizeaza Diana ...

MONI 29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Nu intru si eu cateva zile si cand intru uite peste ce veste buna dau.
LILI, felicitari, ma bucur mult pentru tine, sa iti traiasca bebelusul si sa se nasca cu bine!

Despre Utrogestan nu stiu ce sa iti zic, eu nu am luat cand eram gravi cu Mark insa am luat acum cateva luni ca aveam o deficienta de progesteron (probabil de aia nici nu raman gravi) si tot asa, ca si la Moni, ma balona si tare aiurea era. Pana la urma am luat intravaginal si era ok asa. Dar oral a fost aiurea. Stiu ca mentine sarcina si daca il iei pentru mentinere trebuie sa il iei intravaginal. Rau nu poate sa iti faca oricum dar mai bine da fuguta la medic si vezi ce zice si el.
DENISA, bafta cu interventia pentru Alex, sa treaca repede si sa nu il doara pe pui!
INGRID, deci mergeti la gradi. Super, ce zice Diana?
MONI, pana la urma merge Dia la Felix cu ai tai?
BRANDUSA, chiar ca surpriza la tine cu bebe Petru, asa da, surpriza. Parca vi l-a trimis Dumnezeu sa va impace.
Despre noi: suntem bine, nu avem noutati. Stiu ca am promis poze, mea culpa, o sa pun.
Despre bebe2, la noi nu vine inca, parca vad ca de la iarna incepem cu investigatii si tare nu vreau, ne bate inclusiv gandul sa adoptam un bebe (asa am vrut si inainte de Mark dar a venit Mark pe neasteptate), acum sa vedem daca gasim si cat dureaza procedurile. Ar trebui sa adoptam de prin China, Coreea etc, oricum, tari asiatice, sa vedem cat dureaza si ce trebuie facut pentru asta. In Romania nu avem dreptul sa adoptam pentru ca nu mai locuim acolo, deci o sa vedem ce si cum.
Fug la treaba, si sa aveti o zi frumoasa. Mai intru eu azi.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am avut musafiri azi, a venit Anamaria cu Clara, tare m-am bucurat ca le-am vazut in sfarsit, mi-era si dor de ele. Ieri m-a anuntat ca vine, era deja dupa-masa si aveam alti musafiri asa ca n-am apucat sa-i cumpar ceva micutei , m-a prins cu garda jos, dar rezolvam noi pana pleaca. Fetele s-au jucat putin intre ele, apoi separat si asa a ramas pana a plecat Clara. Ba mai mult, Diana a plecat la soacra-mea si a lasat-o pe Clara singura. Si asa de frumoasa e fetitza..si dulce si doritoare de joaca, ptiu..copilul meu e chiar un inadaptat.
Apoi cand le conduceam la strada, m-a prins vecina-mea (cea cu spitalul) si m-a tarat printr-o vizita de curtoazie, e frumos si bine dotat, dar scump al naibii.
Moni, chiar ii spuneam Anei, sa ne vedem sambata la ei, la Vinga...n-ai vrea? Se face cald..doar sa nu aiba ea alte probleme de rezolvat. Oricum mentinem legatura.
Cum te simti casnica? Poti sa dormi cat vrei... I-am pus si eu filmul lui Diana, 101 Dalmatieni, ca am luat cartea..a ta sta acum la vizionat un film intreg?
Bee, am citit despre piciul tau si urcatul pe tobogane, am fost cu Diana la un tobogan mai mare, te rog sa ma crezi ca n-a vrut sa se dea...l-a urcat de vreo 3 ori si tot de atatea ori a coborat. Frica-i mare la ea...si plus de asta e foarte atenta. Insa, chiar daca Razvan e curajos, tot e periculos sa se incalceasca prin tuburi..
Ce frumos s-au rezolvat toate odata cu venirea celui de-al treilea bebe...ca in povesti. Felicitari!
Denisa, ceva vesti ne mai dai despre Alex?
Anda, v-ati gandit la adoptie? O idee extraordinara, ai toata admiratia mea. Asta daca nu vine bebele sau oricum?
Ursu, spartan ai fost intr-o viata anterioara, sigur. Am ras ieri cand am citit acel "Buna ziua" scurt si concis. Eu cred ca va merge Raisa la gradinita. Sper sa rezolvati cu bine.
Fiica-mea nu doarme, se joaca cu nepotii mei, azi sarim peste somnul de pranz. M-as intinde sa dorm, dar parca vad ca vine la mine si-mi strica somnicul.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID, eu cred ca nu e neadaptata Diana ta ci doar nu e foarte obisnuita cu copii, lasa ca se obisnuieste ea la gradi.
De adoptat am vrea sa adoptam oricum, fie ca vine bebe la noi, fie ca nu. Noi oricum ne dorim trei copii (cu fertilitatea stam cam prost).
Acum sa vedem cat de complicat este, trebuie sa ne interesam.
URSU, ca am uitat, bafta cu gradinita, sper sa o rezolvati. Chiar asa, vorba lui Ingrid, parca ai fi spartan . Zi mai multe de voi, de pisici etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Gata, am pus si eu poze. Cu Mark un album si cu motanii alt album. Sunt poze facute cu telefonul mobil ca nu am camera langa mine.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Anda-bafta cu bb2 si cu adoptia pt bb3-eu sunt sigura ca vine si bb2,brinca si desfundarea trompelor sigur ar aduce fetita dorita
Brindusa-mare curaj ai si rabdare,jos palaria si ma bucur ca la voi copiii intregesc liantul dragostei si cimenteaza fundatia casniciei
Ingrid-transmite te rog salutari Anei si pupa pe blondina cu ochii albastri si pe Dia ta of course-mersi de ganduri legate de Alex- nu am vesti pian pe 11 cand il operam, treb sa ii comand sau sa cumpar azi nsite dopulete speciale de urechiuse, pt cand ii facem baie si niste picaturi preventiv sa le avem cu noi in Ro,iar vineri merge la pediatru saii completeze fisa pre-op- in rest e un scump-rade f. mult si zgomots, e cuminte(singurul lucru care il pot reprosa e ca se cam repede sa treaca strada si ca inca nu doarme singur, in rest sa tot ai asa copil)-asta nu ins. ca eu ma gandesc la bb3-poate cand oi trece de 40 de ani sa ma interesez cum e cu adoptia, dc o sa am cu cine sa il cresc si pe al 3-lea
Ursu-sunt sigura ca o sa se rezolve cu gradi si dc vesti nu ai,pune poze, te rog
Moni- as te relaxezi si spor la acte,pupici la englezoaica mica.

Emma e tare incantata de spanish- seamana si f. mutl cu romana, aseara am mers sa ii luam cadou lui tasu ca vine ziua tatalui aici- am agsit o felicitare bestiala( cu o fetita care ii toarna apa in cap lui tati care sta pe sezlong si comentariul era ca ce sport fain si apoi se intreaba retoric dc e pedepsita, i-am mai luat o carte faian cu iepurasi si sconc,se cheama-" O zi petrecuta cu papa"- de la Disney ca nu o aveam si o camasa si sosete- a si Emma mai face in jaoca aduanri si scaderi, ep acelasi princioiu cum face si Dia lui Ingrid-stie conceptul,dar treb sa tot repeti cu ei la varsta asta-a mea e clar mai atrasa de litere decat de cifre, unde dupa 10 min nu mai vrea- in rest ope 12 iunie avem evaluarea lor intr-o sedinta la Montesori si apoi E are programare sa ii verifice bubita de la buza, care tot mai e putin bombata, ca nu se observa e ok,dar as vrea sa stiu dc sunt sanse sa se resoarba total,sper sa nu ajungem si cu ea la operatie
Vreau sa merg cu ei simbata sa le iau un jeep din ala mare dublu si cu baterii sa se tot joace,desi sunt cam scumpe, dar mai mult ca vine ziua lui A si nu ii treb altceva si duminica vom merge la Lion Safari- un fel de gradina zoo- dar unde nu poti merge decat cu masina printre animale- ca predomian cele din jungla- cele asa zise mai domestice(pasari) sunt intr-o zona faina si cu topogane,picnic,etc -le vezi dupa. E fain ca maimutele sar pe masina si cersec si ele o banana si e palpitant
Am fugit la munca ca e nebunei ca treb sa crestem pretul la cafea-o saptamina minunata!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Buna seara gagici!
ANDA mai asteapta oleaca cu adoptatul ca uite s-a deschis robinetul la bebei in zona L-am admirat pe Mark cu ghiozdanul in spate , cu elefantul sau sub umbrela UE Cam putine poze,dar decat nimic ... bine si asa.I le-am aratat si Dianei,inclusiv si mai ales albumul cu matze,la care m-a intrebat: "DA' SUNT SPELIATE?" La Mark mi-a bagat tot obisnuita intrebare "cand mergem la el?"
INGRID eu chiar vorbisem ieri cu AnaMaria si zicea ca poate trec ei in WE asta si pe la noi,dar daca vine vremea buna ar fi super si o iesire de cateva ore la aer curat sambata.Sa vedem cum o fi vremea.Tocmai ii ziceam husbandului ca s-ar intrevedea o iesire sambata la Vinga,la care numai ce-o aud pe Diana comentand ca o sa mergem la Vinga "... SI BOBO PLANGE LA CLALA IN CAP" Pana una alta o sa planga la ea in cap nu la Clara,dar sper ca numai peste vreo doua luni.
Zici ca a plecat Diana si-a lasat-o pe Clara singura? Dac-o lasa asa si pe Diana mea se trezea soacra-ta cu doua musafire,ca a mea se lua fain frumos dupa ea cat ai zice peste Inca abia apuca ea sa inspecteze si pe-acolo Nu mai zi ca-i inadaptata Pur si simplu e alta fire decat Clara si Diana par example.
DENISA muica ce mai program incarcat aveti
BRANDUSA ce fain ca isi doreste Radu atatia copii Cum e Ana cu raceala?

Eu n-am avut net,telefon RDS si cablu TV pana pe la 18 azi.Oricum am dormit iar toata dimineata ,imi scot parleala acum pentru oboseala de pana acum si pentru cea care va urma.
Am fost harnica azi cu actele in primul rand.Am sortat si hainele de bebe - sacosa cu alea peste 6 luni si alea pentru fetite l-am evacuat la fratelo,restul de 0-6 luni sunt inca in zona, asteapta sa fie spalate si calcate.Din pacate am si destule hainute (predominant body) care-s patate la gat de piureuri cu toate ca foloseam bavete la greu.N-au iesit de tot petele din ele atunci.Stiti ceva mai bun de scos pete? Eu am doar Vanish, o sa incerc cu el,dar parca vad ca tot nu ies de tot.Dar or mai fi bune si-alea macar prin casa ...

Diana va avea serbare pe 11 iunie,afara pe scena mare din curtea gradinitei,acolo vor face serbarea toate grupele.Cica s-au interesat la centrul meteo si asa au ales ziua respectiva.Ce sa zic ca azi trebuiau sa mearga la parcul ala dendrologic dar nu i-au dus ca se anuntase ploaie si ... azi a fost soare cat cuprinde,mai putin la ora 16,30 cand brusc a tras o ploaie torentiala dupa care a iesit iar soarele.Asa ca au schimbat cu teatrul de papusi venit in vizita azi si se vor plimba maine.Cand parca vad ca ploua Printre atatea activitati si plimbari,nu apuca educatoarele alea sa se mai ocupe deloc de copii Na' bine,hai ca acum fac repetitii pentru serbare ,din ce mi-a descris Diana iar vor avea dansuri multe ,ca mi-a insirat cam multi parteneri Azi era deja trecut de 16 si ea inca dormea ea si inca o fetita s-au trezit ultimele.Sa va mai zic cum se joaca ei pe la gradi? Mi-a explicat ca "de-a masinile de curse" ... merg in patru labe Se pare ca peste vara le renoveaza sala,au zis ca vor pune parchet (acum au mocheta). Sunt curioasa daca mai pun ceva covor/mocheta peste.
Hai ca v-am ametit cu asa cearceaf ... mai iau o pauza si revin daca imi mai vin idei

MONI 29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

ANDA maine merge mami sa vada de bilete,a ramas ca la Felix ia,sper sa se tina aia de cuvant daca e totul ok,din 15 iunie pleaca deja ...
INGRID da ,sta Diana si la un film intreg acum,asta cand are chef si ii place filmul.La 101 dalmatieni a mai evadat cateva minute de cateva ori dar s-a tot intors la el.Sau la Dumbrava minunata a stat la tot!
URSULINA ca bine zicea Denisa ,pune macar niste poze ,daca ti-e lene sa scri
DENISA mai un copil infiat iti lipseste tie,zau asa Mi-a placut ideea din felicitare cat despre safari ala super,abia astept sa vad pozele!

Azi ca tot a plouat, am intrebat-o pe Diana daca nu face niste puzzle (ca iar n-a pus mana de vreo luna pe asa ceva).A luat o cutie si le-a facut doar pe cele trei de 24,35 si 48 de bucati.De cel cu 60 de bucati (un "Guliver" tare imbarligat pe care abia il fac io ) nici n-a vrut macar sa incerce,ca cica nu stie ... asa zice cand nu ii place ceva. Oricum a iesit iar soarele si-am trimis-o afara.O sa ii cumpar eu pentru mai la iarna puzzle de 60-100 ,dar cu imagini frumoase ,ca la ea vad ca tare mult conteaza asta. De matematica sau litere nici poveste,n-avem cand - adica as avea eu acum ,dar e ea inca la gradi sau mi-o mai revendica mami dupa-amiaza sau WE si mai ales cand e vreme buna,prefer sa stea afara cu copiii macar vara.Avem vreme la iarna de activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU am acasa doua bucati racituri mici. Ana e de luni racita si evident, la doua zile distanta a racit si Razvi. Deci e virala si contagioasa treaba. Gatutz dureros si secretii la greu. Febra vad ca nu. Cu Ana sper sa fi trecut ce e mai greu, dar cu Ravan........O sa se agate de mine zilele astea.
Azi am facut o prostie la volan si m-am speriat. Am plecat mai devreme de acasa, sa apuc sa fac cmparaturile cu copiii cu tot inainte de kineto (ca dupa e jale, sunt flamanzi, obositi, etc). Si Razvi nu si-a facut somnul pe drum, asa ca in magazin racnete si racnete. Am iesit de acolo nervoasa si eram si in intarziere si era sa intru cu masina in alta masina pe care nu o vazusem din cauza stalpilor din parcarea subterana. S-a dat omul jos la mine sa ma injure si pe buna dreptate. Cred ca ar trebi sa ma potolesc cu alergatul. Am si zis, gata cumparaturile cu copiii. O sa-l trimit pe Radu cu listutza.
Ingrid, de obicei si Razvi e precaut cand vine vorba de chestii pericloase. Dar cred ca la momentul respectiv, daca nu s-a lovit, nu s-a speriat, a perseverat in a se da la vale. FAze de genl urcat pana sus, coborat pe scari am avut si noi destule cu alte ocazii.
Denisa, distractie placta la safari. Suna excelent! Mama ce s-ar bucura si ai mei de asa ceva.
Anda, si zic sa nu renuntati la gandul de a-l concepe pe bb2 natral. O vacanta, ceva? Poate asta ar fi solutia.
Moni, serbarea ca serbarea, dar mi se par super activitatile ce le fac copiii cu gradinita. Mai ales plimbarile! Le trebuie ceva curaj educatoarelor sa organizeze o trupa de pispirei.
Ursulina, bafta cu gradi. Si noi am depus cererea si sper sa nu avem surprize, ca n-am abordat (inca) directoarea (din lipsa de timp).
In rest? Greu ma inteleg cu Ana uneori. La ea nu exista numere, operatii matematice, litere sau alte chestii de genul asta. Ei ii plac cartile: povestile, poeziile si desenele animate. Aaaaaaa si copiii! Saluta copiii pe strada! Toata lumea e prietena cu ea! Azi m-am culcat dupa- amiaza, ca eram cam rupta dupa diversele aventuri si cand m-am trezit, ai mei pitici se juca cu 3 fetite de etnie rroma. Bun si asa! Au venit in vizita la Ana care le tot face cu mana si le cheama la ea. Asta-mi lipsea? Copiii cuminti de altfel.
Si apoi aventuri cu catzeaua, care a facut se pare o cistita acuta si plangea de durere.........
Vreau si eu putina liniste, dar nu se intrevede nimic la orizont.
si Noapte buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BRANDUSA vai ce aventuri si pe tine! Nu te astamperi deloc Nu stiu cum reusesti si tu ca Denisa cu atatea pe cap Imi pare rau ca s-a aranjat si Razvi cu gatul,dar era de asteptat ... sper sa le treaca repede.Mai face kineto si Ana,sau doar Razvi? Figurina Ana ce prieteni si-a mai gasit,dar vorba ta buni si-aia decat nimic
Apropo de tigani,mami a instruit-o pe Diana sa nu le zica "tigani",ci sa zica nenea si tanti,ca nu cumva sa o apuce pe Diana sa strige in gura mare cuvantul tigan cand ii vede ( ca fiind piata alaturi,bantuie destui prin zona ).Si-asa ma trezesc uneori mergand pe strada si numai ce-o aud zbierand: "MAMIII ! UITE ACOLO NENEA!" (sau TANTI,dupa caz) Primele dati nu ma dumiream nicicum ce nene sau tanti vede ea,ca eu nu vedeam niciun cunoscut la orizont Intr-un final m-am prins de faza
Despre activitatile si mai ales plimbarile de la gradinita si eu zic ca au curaj,mai ales ca i-au dus pe pispirei cu autobusul/microbusul (habar nu am sigur,dar cred ca microbus totusi) .Cred ca merge incet soferul (mereu acelasi) si inca nu s-au indepartat foarte tare de oras cca 20-30 km cred,dar urmeaza ... Si chiar s-a laudat azi educatoarea cea in varsta ca cealalta grupa mica au avut doar o iesire,pe cand grupa lor au avut deja 4-5. Si a zis ca iar au aparut ceva articole despre gradinita lor in ziarul de ieri si azi,trebuie sa vad,ca-s la mami ziarele,ei au abonament.E tare descurcareata tipa si se cam si stie da pe langa toti parintii sa vedeti ce o mai tot lauda zilnic pe Diana ca ce cuminte e ,ce frumos vorbeste cu fraze lungi, o mai si cheama sa o pupe la plecare etc. Pe pariu ca asa face cu toti In schimb, cea tanara v-am mai zis,e mai sincera un pic,ea mi-a zis de Diana si ca nici vorba sa fie linistita ,ca-i tare zburdalnica si ca e descurcaretata - nu se lasa nici la Dani sau la alt copil cand se da vreo lupta pe jucarii,dar in schimb e isteata,prinde repede si e atenta la activitati.Sau ca mananca bine ce-i place, dar cand nu-i place ceva,nu prea mananca.La cealalta ... toti mananca tot
Ca tot ziceam de activitati,BRANDUSA dar puzzle ii plac Anei? Ca parca de-astea nu amintisi.Sau jocurile de constructie? De colorat nu mai intreb ca se va satura la gradinita de-asa ceva presupun - cel putin in grupa mica la Diana asta a fost activitatea de baza

Mergi la inceput