6 motive pentru a merge in Antalya
Raspunsuri - Pagina 3
Anculina spune:
Am raspuns si mai sus.
1.200 Euro - 1 saptamana, 2 adulti si 1 copil, camera cu vedere la mare, fara transport, noi mergem cu masina noastra, ne -am mai luat 2 nopti si in Instanbul pentru un shopping mic... inainte de a ajunge in Antalya.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
Midori spune:
Anculina,
1200 Euro a fost cazarea All Inclusive, presupun 2 +1
Pe mine m-ar interesa sa mergem cu avionul, fiica-mea are rabdarea limitata iar eu nu pot sa conduc mii de km cu ea in masina ca ma bate la cap!
Cu toate ca mi-ar place sa merg cu masina sa vizitez cate ceva,
dar e riscul mare cu ea.
Ma intereseaza prin ce agentie ti-ai facut booking-ul.
Noi am fost anul trecut la Alva Donna Belek, a fost super Ok
dar am vrea sa mergem si-n alt loc si am mai auzit referinte bune despre acest hotel, Royal Wings la amici.
Intotdeauna mi-e greu sa ma hotarasc.
Plaja cum este?
toboganele pt copii cum sunt?
ce fel de turisti vin acolo? ce nationalitai?
Multumesc pt ajutor
Cristina
Anculina spune:
Agentia se numeste Patriot.
Toboganele sunt bestiale, de fapt e un intreg aquapark special pt copii, separat de cel pt adulti.
Plaja e ok, insa in 2008 cand am mai fost noi am fost in iulie si nisipul era extraordinar de fierbinte, in nici un caz nu puteai sa faci nici macar 1 pas descult pe plaja, iar marea era extrem de sarata si agitata. Noi nu prea am mers la mare, mai mult am stat la piscine in interiorul complexului.
Romani, nemti, nordici, rusi...
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
Midori spune:
Multumesc Anculina,
M-am uitat si eu, acum ezit intre Delphin Diva si Royal Wings.
Agentia Patriot si ChristianTour sunt acelasi lucru, ca vad link de la una la alta?
Anculina spune:
Cu placere.
Nu stiu daca sunt una si aceeasi, voucherele sunt cu sigla Patriot.
Dolphine e ala care arata ca un castel?
E chiar langa Royal Wings, sunt vecine, arata fff frumos pe afara, dar chiar nu stiu nimik de el dinauntru, ce ofera ca entertainment.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
DadaIna spune:
Noi de fiecare data am plecat cu agentia de tursim Kusadasi.Am plecat mereu cu avionul din Iasi si am fost foarte multumiti de serviciile lor.Am facut o pasiune pentru Belek: hotelurile Rixos Premium si Cornelia de Luxe Resort, ambele deluxe - all inclusive, 5 stele.Nu stiu de ce insa nu imi mai vine sa mergem in alte locuri.La ambele hoteluri m-am simtit ca o printesa, serviciile jos palaria.Am fost si am vizitat lumea in lung si in lat insa asa servicii ca la Rixos nu am intalnit nicaieri.Merita fiecare banut.
www.rixos.com/belekfest.aspx" target="_blank">http://www.rixos.com/belekfest.aspx
www.corneliaresort.com/diamond/diamondeng.html" target="_blank">http://www.corneliaresort.com/diamond/diamondeng.html
gologanii spune:
cat de cald e la sfarsitul lui iunie? Unde ar fi recomandat sa mergem astfel incat sa putem respira si fara AC?
NYcolle89 spune:
La sfarsitul lui iunie si in septembrie e vremea ideala pentru Antalya, in plin sezon e o caldura infernala.
Daca va duceti in Antalya, va recomand sa alegeti un hotel de 5*, cele de 4* sunt ca cele de 3* de la noi.