6 motive pentru a merge in Antalya

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Si noi vrem sa mergem anul acesta in Antalya...am inteles ca unele hoteluri au niste spatii de joaca grozave ptr copii...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Botanik - Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaz spune:

Buna fetelor,

Si eu vreau neaparat sa merg in Antalya anul acesta. M-am uitat pe site la Royal wings - frumos intr-adevar.

Atat am cautat si am citit pe tripadvisor pareri ca nu ma pot hotara la niciunul.
In afara de Royal Wings ce hoteluri mai recomandati?

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu recomand din toata inima kremlinul

siteul nu e nici pe departe ca acolo, adica la fata locului e si mai si

mancare foarte buna, program in fiecare seara, ziua distractie, servire iresprosabila

http://www.wowhotels.com/wowkremlinpalace.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Noi am fost in 2008 in Antalya, Lara, la Royal Wings - doar noi 2, fara fetita. Si am regretat enorm ca nu am luat-o si pe ea, sunt excelent pregatiti pentru distractia copiilor.
A fost de vis.
Apoi, anul trecut ne-am cumparat un apartament in Bulgaria, in Nisipurile de Aur, intr-un complex cu piscina, chiar langa Aquapolis si ne-am facut concediul acolo.
Anul acesta vom inchiria apartamentul din Bulgaria, iar noi vom merge iarasi in Antalya, tot la Royal Wings, de data asta cu fetita.
De-abia astept...soarele, piscinele, gimanstica in piscina de dimineata, muzica, jocurile distractive, aquaparcul, piscina cu valuri, mancarea - iti parea rau ca nu ai mai multe stomacuri, deserturile, baia turceasca, masajul, camera cu vedere la mare si la piscine, pontonul de deasupra marii cu pernele alea imense, terasele, restaurantele, m-am simtit ca in rai...A fost cel mai superb concediu si de-abia astep sa repetam experienta si sa o ducem de data asta si pe fetita, a vazut dvd-urile si pozele si deja ma zapaceste, nu mai are rabdare.
Royal Wings !

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"

Mergi la inceput

Gata. Am luat iar bilete la Royal Wings. Perioada 16 - 23 iunie. Mai merge cineva?

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu recomand maxim Voyage Club Belek Select.Am fost acum 2 ani cu pici cu tot.Demential.Loc de joaca pt copii minunat, piscine mari, jocuri, miniclub...de toate!Am prins si Ziua Turciei si au avut un spectacol super!

Anculina
, cat ati dat pe bilete?
Eu as incerca si altceva.Parca n=-as merge de 2 ori intr-un loc oricat de super a fost.Mai sunt si alte complexe super.

Mergi la inceput

1.200 Euro.Transport individual.
Noi am fost acolo fara pitica si ne-a placut atta de mult ceea ce aeau de oferit pt copii, incat anul asta o ducem si pe ea.

"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Buna
Si noi vrem sa mergem la Royal Wings in august. cu pustiul -are 8 ani
Sper sa fie bine- e prima oara in Turcia si am citit pe forumuri si experiente neplacute chiar la hoteluri de 5 stele.
Daca mergeti mai devreme sa-mi ziceti si mie cum a fost

Toate bune
Mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si noi vrem anul asta sa mergem in Turcia in vacanta si nu prea stim ce sa alegem, am gasit gasit la hotel Mirador, 4 stele(zona Side&Alanya)2 saptamani la inceputul lui iulie(2 adulti+2copii)allinclusive, inclusiv transport cu avionul de aici din Germania 2328 euro; sau Hotel Zaman Garden 2500 euro tot in zona Alanya.

La Royal Wings am cerut o oferta si ne ducea peste 4000 euro,2 saptamani si mi se pare cam scump,Anculina voi cat ati platit?pentru cate zile? E cu transportul separat?

Mergi la inceput