INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 19
Mara_a spune:
Buna ziua tuturor!
Imi puteti spune va rog de cate ori a fost nevoie sa mergeti la Genesys inainte de inseminare ? Si c-am cat va costat totul (pt inseminare la dr Ancar?)
Eu am fost la Medsana ,mi-a dat un set de analize si mi-a spus cand le am sa vin intr-o miercuri la Genesys; mi-ar fi de mare ajutor daca mi-ati spune, din experienta voastra, ce urmeaza ?
Multumesc mult!
simonia spune:
buna, ma intereseaza si pe mine detalii despre proceduri, analize si preturi pentru inseminare. la dr. Tutunaru . multumesc! 
andreea-dana spune:
buna!!!!!!!!
mara,
eu am facut inseminare cu dl prof ancar.
despre costuri ce sa spun....dupa ce faci tot setul de analize mergi la dl prof sa ti le interpreteze.
apoi,dumnealui iti va prescrie schema de tratament si-ti va spune pasii pe care trebuie sa-i urmezi.
pe mine m-a chemat la monitorizari in spital..e posibil sa te cheme la spital,la medsana sau la genesys.tratamentul meu a costat aprox 900 ron iar procedura 1720 pentru k nu am facut acolo monitorizarea..ei au acolo mai multe planuri tarifare:
-doar procedura=1720 ron
-procedura+monitorizari= aprox 2000 ron
-procedura+monitorizari+tratament=2800 ron
sa ne tii la curent cu ce vei face!!!!!!
mult noroc!!!!!!!
babyblue spune:
Imi cer scuze ca ma bag peste topicul vostru! Sper sa ma primiti si pe mine in discutii..
am o singura intrebare: dupa HSG la cat timp se poate face o IA, ma intereseaza de fapt, dc se poate face in aceeasi luna. am inteles ca HSG se face imediat dupa menstra.
eu am presat ff mult, cu tot felul de rugaminti in stanga si-n dreapta, sa ajung la prof. Marinescu, de la spit. GIulesti, pt ca vreau f mult sa fac luna asta IA, am absolut toate analizele pentru IA facute,si ale mele si ale sotului, cu exceptia acestei HSG. voi ce stiti? eu azi sunt prima zi de CM. ma intereseaza dc pot face HSG dupa menstra si dc imediat pot face si IA, luna asta. sau mai trebuie sa astept?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
-
sensibila spune:
babyblue - poti sa faci si Hsg si Ia in aceeasi luna.
HSG se face intre z7 si z10
Si Ia atunci cand cosntata dr ca este cazul, dar ar fi bine sa treaca macar o saptamana sa elimini substanta aia de contrast
Andreea - ai facut beta ? Sau cum esti ?
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png
andreea-dana spune:
buna!!!!!
sensibila,
nu am mai facut nici test si nici beta pt k dl prof mi-a zis sa fac beta pe 10 iulie.
nu mi-a venit cm..nu stiu ce sa cred...simt asa ca o jena in zona ovarelor,mai ales a celui drept,n-as putea spune k e durere.
am zis sa-mi fac maine un test,dar mi-e ff frik de rezultat..
la sani nu simt nimic,miros nu am,greturi nici atat..
vreunul din medicamente ar putea influenta intarzierea cm?(puregon,pregnyl,utrogestan)?daca da,pana la cate zile?
tu ce faci?
cum te simti?
ai facut test? beta?
astept cu nerabdare raspunsul tau!
bafta!
sensibila spune:
andreea-dana - beta poti sa faci din z 10 dupa inseminare. Si tu ai cam dublu. Deci poti sa faci beta linistita. Se poate sa fii gravi si sa nu ai semne.
Eu mai astept nu m-am hotarat insa sa fac nici beta nici test.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png
babyblue spune:
multumesc!
dc se face in ziua 7 HSG si trebuie sa astept o saptamana pt IA, eu sigur trec de ziua ovulatiei, pentru ca am ciclu de cam 25 de zile, mai nou, deci ovulatia undeva in ziua 10-11.
si IA fara HSG nu merge?
IA sigur vom face pt ca eu am un singur ovar si ala cam turtit si sotul doar 12 mil de
. teoretic, exista sanse natural, practic..putin prb sa aiba loc prea curand, vreun miracol.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Mara_a spune:
Multumesc frumos Andreea- Dana pentru toate informatiile.
Saptamana aceasta voi suna pt programare la Genesys (cel putin asa am inteles de la d-nul dr. Ancar : cand am analizele sa merg acolo).
Pot fi si eu trecuta in grupul aspirantelor.
Va voi tine la curent despre progres , sper
. Pentru ca nu sunt chiar la inceput de drum am aprox 2 ani de incercari la un alt medic (nu in Buc) , poate voi scrie mai mult alta data despre asta.
Oricum acest forum este extraordinar! Multumesc tuturor!
andreea-dana spune:
buna!!!!!!
sensibila, ce faci?
ai facut testul? st ffff curioasa..
eu pana acum n-am facut niciun test.desi nu mi-a venit cm nu cred k st insarcinata pt k ma doare ovarul drept,usor si spatele....
si nu am semne de sarcina..absolut nimic,nici macar vreo sensibilitate la sani.astazi st in z 21 de la inseminare..de ce oare intarzie menstruatia atat de mult?