INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 18
ruxandrab spune:
Sensibila si de la mine 
, dar ale mele sunt bronzate, ca au fost prin Grecia.
andreea-dana Mult succes si sa fie cu noroc!
Dankutza e deja roz caruciorul!!! wow!!! ce ma bucur!
Va 

pe toate! si multa bafta la testat!
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
MACARIE spune:
buna fetele...ma primiti si pe mine langa voi?..luna asta sunt si eu programata la IA la cezara bucur ( super doc, datorita ei am o fetita). trebuie sa imi vina CM pe 5 (poate nu mai vine
), dupa care sun la clinic sa incepem pregatirile pt IA, ...am niste emoti....
dankutza spune:
Macarie bun venit!
Trebuie sa fii fara emotii. EU sunt o pacienta de a Cezarei. Datorita ei sunt acum gravida in 4 luni. Mergi pe mana ei, si ai incredere. E geniala! Pe fi-mea o s-o cheme Cezara Maria. Intotdeauna mi-am dorit sa am o fetita si sa aiba numele de Maria. Dar ii pun si Cezara, pentru ca eu daca nu o intalneam pe femeia asta, eu nu aveam copil. Si, pe deasupra imi place si numele.
Eu am obtinut sarcina prin inseminare artificiala. Am facut 2 inseminari cu ea, amandoua reusite, dar prima incheiata cu avort menstrual la 8 saptamani.
In alta ordine de idei, sora-mea mi-a facut azi "ecografia romaneasca", adica sarea in cap. Deci reconfirm culoarea caruciorului.
Habar n-aveam ce o apucase pe sora-mea sa vina langa mine.
Ruxandrab 
Amir fa si tu "ecografia romneasca". Nu da gres niciodata. 
Sensibila fa testul o data.
Nu mai pot de curiozitate. Sunt convinsa ca ai un martisor in burtica. Ce frumos!
Pupici 
Andreea-Dana hai si tu testul cu 2 linute. 

15+
Cezarica
CrisaS spune:
Amir...multumesc de intrebare nu mai am nici o veste. Deocamdata plec in vacanta sa ma linistesc si apoi o iau de la capat..probabil ca o sa mai incerc o inseminare doua pentru ca bani de FIV nu am:( asaq ca...mergem cu Dumnezeu inainte!
Am decis ca daca nu se intampla cu eforturile de rigoare pana la 35-36 de ani infiem!
Abia am reusit sa-l conving!
Nu stiu sant tare amarata insa asta e multumesc lui Dumnezeu pentru ce am..poate imi va da si puiul mult asteptat!
Va pup si numai bine.
Dankutza felicitari pentru bimbilina!
Crisa
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
MACARIE spune:
dankuta- stiu cat de grozava este cezara, in 2007 mi-a facut o laparo si dupa 1 luna am ramas gravi...am o fetita de 1 an si 4 luni , sper sa repete figura, dar emotiile raman pt ca stiu ca o sa reusesc si nu mai am rabdare sa imi vad bebelina odata in brate, tot fetita vreau![]()
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MACARIE dankuta- stiu cat de grozava este cezara, in 2007 mi-a facut o laparo si dupa 1 luna am ramas gravi...am o fetita de 1 an si 4 luni , sper sa repete figura, dar emotiile raman pt ca stiu ca o sa reusesc si nu mai am rabdare sa imi vad bebelina odata in brate, tot fetita vreau |
Imi poti spune unde o gasesc de dra cezara?...mie mi-a fost recomandata dr dracea de la giulesti

dankutza spune:
Lia73 pe Cezara Bucur o poti gasi in doua locuri: ori la spitalul Giulesti, ori la cabinetul ei particular Dacia Medical Center. Nu-ti pot da relatii despre spitalul Giulesti, deoarece eu am fost intotdeauna la cabinetul particular (este mai aproape de casa mea).
Dacia Medical Center este pe B-dul Dacia, mai exact la Piata Spaniei. Adresa exacta este B-dul Dacia 101, ap 1, sector 2 Tel: 021.211.54.05 sau 0766.53.65.53 Ajungi la Romana si de acolo, poti merge pe jos o statie, sau poti lua un autobuz sau trolebuz. Piata Spaniei este pana in Piata Gemeni.
Este foarte important de stiut ca este destul de greu de dat de ea. Are pacinte ca la balamuc. Daca vrei sa te programezi la cabinetul particular, iti sugerez sa suni cu o luna jumate inainte de perioada in care doresti tu sa iti faci programarea. Ar fi o idee buna sa te duci cu analizele facute deja. Altfel o sa te trimita la analize si mai pierzi inca o luna pana ai tot dosarul gata.
Uite astea sunt analizele pe care le-am facut inainte de inseminare
Barem minim de investigatii pt IAS sau FIV la Dacia Medical Center:
Pentru sotie:
1. Dozari hormonale Z3-5: FSH, LH, ESTRADIOL, PROLACTINA
2. Dozari hormonale Z21-24: PROGESTERON
3. Analize uzuale de sange: HEMOLEUCOGRAMA, UREE, CREATININA, GLICEMIE, CALCEMIE, TGO, TGP, GRUP+RH, COAGULOGRAMA
4. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV
5. Zoonoze: TOXOPLASMA IgG;IgM, CITOMEGALOVIRUS IgG;IgM, LISTERIA, RUBELLA IgG;IgM.
6. Culturi col pentru: MYCOPLASMA, UREAPLASMA, CHLAMYDIA, SECRETIE VAGINALA, PAPANICOLAU
7. Histerosalpingografie
Pentru sot:
1. Spermograma
2. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV, GRUP+RH
3. Dozari hormonale: FSH, LH, TESTOSTERON, PROLACTINA
4. Cariotip genetic ambii parteneri
5. Deletii brat scurt cromozom Y in patologia severa masculina
Daca ii arati astea facute de la prima consultatie, poate sa inceapa deja sa iti dea un prim tratament. La mine a reusit cu primul tratament pe care mi l-a dat. Sper sa reuseaca si la tine. 
Crisa asta era si planul meu. Ne plimbam, vedem lumea pana la 35 de ani si facem si tratamente intre timp. Daca nu reusim infiem. Si uite ca am reusit pana la urma. Dute, relaxeaza-te, vezi lumea, clateste-ti ochi cu ceva frumos si cand o sa faci tratamentul o sa reusesti. Multumesc pentru felicitari. 
15+
Cezarica
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Lia73 pe Cezara Bucur o poti gasi in doua locuri: ori la spitalul Giulesti, ori la cabinetul ei particular Dacia Medical Center. Nu-ti pot da relatii despre spitalul Giulesti, deoarece eu am fost intotdeauna la cabinetul particular (este mai aproape de casa mea). Dacia Medical Center este pe B-dul Dacia, mai exact la Piata Spaniei. Adresa exacta este B-dul Dacia 101, ap 1, sector 2 Tel: 021.211.54.05 sau 0766.53.65.53 Ajungi la Romana si de acolo, poti merge pe jos o statie, sau poti lua un autobuz sau trolebuz. Piata Spaniei este pana in Piata Gemeni. Este foarte important de stiut ca este destul de greu de dat de ea. Are pacinte ca la balamuc. Daca vrei sa te programezi la cabinetul particular, iti sugerez sa suni cu o luna jumate inainte de perioada in care doresti tu sa iti faci programarea. Ar fi o idee buna sa te duci cu analizele facute deja. Altfel o sa te trimita la analize si mai pierzi inca o luna pana ai tot dosarul gata. Uite astea sunt analizele pe care le-am facut inainte de inseminare Barem minim de investigatii pt IAS sau FIV la Dacia Medical Center: Pentru sotie: 1. Dozari hormonale Z3-5: FSH, LH, ESTRADIOL, PROLACTINA 2. Dozari hormonale Z21-24: PROGESTERON 3. Analize uzuale de sange: HEMOLEUCOGRAMA, UREE, CREATININA, GLICEMIE, CALCEMIE, TGO, TGP, GRUP+RH, COAGULOGRAMA 4. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV 5. Zoonoze: TOXOPLASMA IgG;IgM, CITOMEGALOVIRUS IgG;IgM, LISTERIA, RUBELLA IgG;IgM. 6. Culturi col pentru: MYCOPLASMA, UREAPLASMA, CHLAMYDIA, SECRETIE VAGINALA, PAPANICOLAU 7. Histerosalpingografie Pentru sot: 1. Spermograma 2. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV, GRUP+RH 3. Dozari hormonale: FSH, LH, TESTOSTERON, PROLACTINA 4. Cariotip genetic ambii parteneri 5. Deletii brat scurt cromozom Y in patologia severa masculina Daca ii arati astea facute de la prima consultatie, poate sa inceapa deja sa iti dea un prim tratament. La mine a reusit cu primul tratament pe care mi l-a dat. Sper sa reuseaca si la tine. ![]() Crisa asta era si planul meu. Ne plimbam, vedem lumea pana la 35 de ani si facem si tratamente intre timp. Daca nu reusim infiem. Si uite ca am reusit pana la urma. Dute, relaxeaza-te, vezi lumea, clateste-ti ochi cu ceva frumos si cand o sa faci tratamentul o sa reusesti. Multumesc pentru felicitari. ![]() 15+ Cezarica |

Merci
dar acum pe 15 tre sa-mi fac o cauterizare si dupa aceea tre sa ma duc la ea. Am avut estrauterina si in dreapta am trompa taiata iar pe partea stanga am avut un chist dermoid pe ovar...si nush exact cat a mai ramas din el...ma gandeam intai sa-i explic situatia,,,, sotul are oligospermie usoara.
andreea-dana spune:
fetelor,
va multumesc din suflet pentru incurajari!
ieri mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ
,desi cm mi-a intarziat.
astazi m-am simtit ffff bine,fara nicio durere,ca si cum n-ar mai veni deloc doamna cu pelerina rosie..
dar, nu simt niciun miros,nu mi-e pofta de nimic...deci n-am niciun semn k ar fi sarcina..sperantele mele,cel putin pentru luna asta sunt tot mai mici....

sensibila,
te astept cu nerabdare cu doua liniute!!!!!!!!
va doresc tot binele din lume!!!
bafta!
dankutza spune:
Lia s-ar putea sa iti recomande vitro. Asta este doar o parere, nu inseamna ca asta va spune ea. Ca pret informativ, tin minte ca pe lista de preturi scria 2500 euro, in care intra tot mai putin medicamentele (daca nu ma insel). Iti tin pumnii. 
Andreea-DAna pana nu vine ciclul poti inca spera. Nu toate sarcinile sunt la fel. Asa ca nu te stresa ca nu ai semne. Au fost fete care aveau semne si nu a fost nimic. MAi bine fa un Bhcg. 
15+
Cezarica