Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

M-ai inveselit la birou. Mi te-am si inchipuit cum casti ascultand al doilea CD. Par foarte dragute biberoanele, dar ce stiu eu.....Si sa stii ca nu esti singura care nu a cumparat nimic. Si mie groaza ca ma tot uit pe internet la carucioare, patuturi si hainute si nu ma pot hotara la nimic

25+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

La lutoniana ma refeream. Si scuzati greselile

25+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Am pus si eu cateva poze noi, cu burtica...mai erau inainte si cateva fara burtica

Pt cine vrea sa vada diferenta de 14 kg

V-am vazut si eu burticile...frumusele toate sa nu va deochi

Raluca 26+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor care mergeti la nunti, eu trebuia sa merg sambata acum la o nunta, mi-am luat si rochita, m-am pregatit intens, dar nu mai am voie sa servesc drum lung, la sfatul doctoritei. nunta era la vaslui.....deci nu mai merg. daca vreti pot sa v-o dau voua, este noua, nu am purtat-o niciodata, daca va place o pusei pe uebsots

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Am pus si eu cateva poze noi, cu burtica...mai erau inainte si cateva fara burtica

Pt cine vrea sa vada diferenta de 14 kg

V-am vazut si eu burticile...frumusele toate sa nu va deochi

Vazut si placut burtica vesela

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

fetelor care mergeti la nunti, eu trebuia sa merg sambata acum la o nunta, mi-am luat si rochita, m-am pregatit intens, dar nu mai am voie sa servesc drum lung, la sfatul doctoritei. nunta era la vaslui.....deci nu mai merg. daca vreti pot sa v-o dau voua, este noua, nu am purtat-o niciodata, daca va place o pusei pe uebsots

....vaiiii dar ce ti-a crescut parul....

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

daaaaa...ba sa stii ca am luat hotararea ca in prima zi de prenatal sa ma rad in cap. abia astept. doar ca la cat de k lumea e medica mea de familie mai am de asteptat. sau de cautat medica noua...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Lutoniana, si eu am aceeasi teama: cand ma hotarasc pentru toate, ca mi se schimba parerile dupa cum bate vantul . Oricum, la cele cateva accesorii pe care le-am cumparat am facut asa: am luat la rand toate rafturile, si vedeam Perie de spalat biberoane-luat, Pieptane- luat . Problema la mine e ca daca le analizez prea mult, ma plictisesc si ajung sa cumpar lucruri..nu prea faine . Asta-i un pitic de al meu
Am uitat sa va zic ca am vazut si eu caruciorul pe care as fi putut sa-l primesc de la proprietarii casei in care stau. Numai ca are 2 piese, din care doar landoul e bun, restul nu.Pacat, deja ma vedeam platind asigurarea la masina cu banii pe carut. Masina pe care intentionez sa mi-o iau.
Fetele care deja ati cumparat hainute, spuneti-mi si mie, va rog, ce preturi au, pe articole (salopete, pijamalute, body, etc).

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Kemsy ai dreptate, dar sa vezi ca eu dupa ce cumpar ceva nu mai trec DELOC pe la acele raioane de "emotie" sa nu gasesc ceva mai fain si "mai senzational" decat deja am cumparat.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ralu ce frumusica esti cu burtica! ce bine iti sta la fata cu kilele astea in plus, imi place f tare. Sa va traiasca iesirea la iarba verde.
Am vazut si rochita frumoasa de techila, eu nu prea mai port scurt, mi se pare ca mi s-au ingrosat picioarele, eu asa ma ingras, mai cu totul...bine ca sunt inalta si mai maschez una alta.

Biberoanele arata bine, arata cam ca Avent la tetina, au o forma buna de tinut in mana daca este cazul de mamica emotionata, nu stiu calitativ cum sunt insa daca firma e de incredere (eu nu o cunosc dar arata f bine) atunci go for it. Aici avent sunt super scumpe, de fapt cam tot asa, 7-8 eur ar veni...dar eu le stiu pe cele mari ca nu am mai luat mici de mult

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput