Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 19
ramsan spune:
Vazut si placut pozici cu burtik de Iulika...la mai mare sa nu se deoache flcaul! Si de Andraiulia...wow ce actrita tanara si frumoasa esti! Si vazut si pe selen cu burtik mandru purtatoare de rochita faina! Ma duc si eu pe la TinaR sa vad poate gasesc si eu in Iasi asa ceva ca am petrecere cu staif pe 12 iunie 
Ramona
Tudor Gruia 22+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
THEA22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui titi143
La ce ora mergi sambata, si eu ma duc si sambata la Baby Expo? Daca vrei ne putem intalni. 20+ cu Eduard ThomasEvolutia noastra |

THEA22
23+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
santorini spune:
Monica eu nu stiu sa fie vreunul. In mall eu sigur nu am vazut. Sa ma uit prin Carrefour Tom,ca pe acolo nu am mai fost demult. Are produse frumoase?
Techilla multa sanatate pentru bebei tai.
kiki distractie placuta si casa de piatra. Si sa ne pui poze (asa cum asteptam inca si de la Katerina)![]()
25+ cu 
nazdravanul meu
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan X_ggg febra laptelui se manifesta prin sani tumefiati, foarte tari la atingere, durerosi, simptome care se pot asocia cu usoara febra. Pentru a-i descongestiona trebuie puse comprese calde, masati circular in jurul areolei intre palme pentru a da drumul laptelui de pe canale - ca bebe nu poate face fata la cantitatea asta uriasa de lapte care se afla in sani. Ideea este sa nu va lasati sanii sa ajunga atat de congestionati pentru ca puteti da in mastita! Deci atentie! ![]() Ramona Tudor Gruia 22+ ![]() Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Si ce putem face noi ca sa nu ajunga asa?
Gianina
23+ cu
Loris Stefanbebe
kemsy spune:
Ptiu,ptiu, sa nu fie de deochi, ce burtici frumoase
. Ma gandeam ca mai ieri ne numaram putinele saptamani de la activ si acum vezi numai ..doamne si domnisoare cu greutate ![]()
![]()
Inca ma chinuie durerea asta de spate..nu e ca aseara, dar...

Gianina
23+ cu
Loris Stefan
bebe
selen80 spune:
Roxxy, somnic pufos si ma bucur ca e totul ok 
Techila, sunt sigura ca totul e ok cu pestisorii tai!
Mangagirl.....lapsus.....am vrut sa-ti zic ceva si am uitat ce ![]()
Santorini, magazinul e pe Cuza Voda, cum faci stanga de pe Rascoalei de la Simpa Tourism (sau dreapta de la fosta Brise), pe dreapta, putin dupa hotel Sport....e singurul pe acolo, e micutz, cu termopan maro, nu stiu exact cum se numeste....oricum, nu are tot timpul chestii extra, dar daca incerci din cand in cand, poate ai noroc de vreun chilipir
Ramsan, mercic, dar rochia nu e chiar pt mare staif....adik e din jerse, nu e un material f elegant, botezul la care am fost eu nu era ceva de fitze....
26+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui santorini kiki distractie placuta si casa de piatra. Si sa ne pui poze (asa cum asteptam inca si de la Katerina) |
..ca bine zici, sunt perfect de acord !!!!!
Cea mai fericita
25 + cu
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 In rest nu stiu daca voi putea sa-mi dau seama daca un body, un prosopel, biberoane, etc. are un pret bun. |
...daca e ceva gratis atunci cu siguranta e cel mai bun pret

Cea mai fericita
25 + cu
lutoniana spune:
Eu azi am avut ceva timp liber si am venit sa prezint raportul detaliat:
1. am fost la Poundland, un magazin unde absolut orice costa 1 lira, ceva in genul 38 de mii cum erau acasa si am achizitionat un pachetoi cu 3 CD-uri cu muzica instrumentala, numai la pian ...un vis frumos si placut urechiusilor (dar nu pentru mult timp). Aveam procese de constiinta ca asculta Bebitza numai Akon si Rihanna care-i plac lu' masa. Fiecare CD are cate o tema, coloane sonore din filme, al doilea cu melodii celebre tip Unforgettable, When a man loves a woman....etc....
Acum se culturalizeaza puiul mamei ca sa iasa si el destept si inteligent. Nu da nici un semn ca i-ar placea iar eu deja sunt usor plictisita la al doilea CD 
dar mai insist....sa vedem cum evolueaza situatia.
2. M-am uitat de biberoane in alt magazin, si am gasit ceva care indeplineste conditiile din sfaturile voastre de aur:
- BPA free
- 150 ml
- iese aerul ca sa nu aiba colici....
- are niste striatii pe tetina care nu stiu la ce folosesc
- imita foarte bine forma sanului
Si-l prezint mai jos sa-mi spuneti daca e OK
www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_150ml_bottle_twin_pack_with_slow_flow_teats/" target="_blank">Biberonul lui Bebitza
In caz in care ma aproba cineva am sa le cumpar ca sunt doua bucati si ma gandesc deja ingrozita daca mi-a trebuit atata vreme ca sa cumpar un biberon cam cat timp mai imi trebuie pentru restul ?
Cea mai fericita
25 + cu 
titi143 spune:
Thea eu nu stiu cu ce o sa ma imbrac, dar la ora aia sigur sunt la Baby Expo. O sa iti scriu vineri cum o sa fiu imbracata. Si eu o sa ma duc cu sotiorul din dotare, dar al meu cred ca o sa fie mai usor de recunoscut, deoarece are parul lung. M-am inscris la tombola de invitatii dar nu stiu cum o sa aflu daca am castigat sau nu. Astazi o sa imi fac cateva poze ca sa am si poze mai recente in album sa fiu mai usor de recunoscut.
20+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra