Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxxy80 spune:
Salutare si un mare
burticilor care s-au gandit la mine.
Am fost la dr azi si am facut si eco. Vreau sa va spun ca totul este super ok: placenta s-a ridicat f mult, deci e mai mult decat bine, colul tot scurt, dar inchis. Concluzia: nu prea se stie de la ce a fost pata aceea. S-au gandit ca poate am avut vreo contractie puternica (desi eu nu am simtit absolut nimic). Tind sa cred ca a fost ceea ce scria Raluk sau Clau. M-am mai linistit. Oricum de la pata aceea de ieri nu am mai avut absolut nimic.
Acum vreau sa ma retrag la somnic cu Matei pt ca sunt rupta de oboseala. Nu am mai dormit de la 4 dimineata de emotii.
Sa nu uit: vreau sa urez bun venit Laurei, sarcina usoara si nastere la termen
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 25+
santorini spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
Raluk, multam mult, si pt upload si pt complimente hai sa-ti zic si de rochita, ca am gasit-o f ieftina la un magazinas din CT care are haine de la tot felul de la firme mai cunoscute, dar la preturi mult mai mici...pe asta am dat 50 de ron 26+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
E ff draguta rochia! Dar ce magazin e ala? Sau il tii secret
25+ cu 
nazdravanul meu
mary_07 spune:
Roxxy,ne bucuram ca e totul ok cu bebelina

Somnic usor....o sa te urmez si eu imediat,il mai las acum putin ca se joaca singur![]()
Laura,bine ai venit!!!
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
26+, cu
-Alexandra
santorini spune:
Roxy ma bucur tare mult pt tine ca esti Ok si tu si bebicul!
25+ cu 
nazdravanul meu
claucia spune:
Fetelor ma delectez cu poze de pe webshots acum...ce fete frumoase, rochite frumoase si burtici mici am vazut! 
Roxxy, ce bine ca e totul bine, ti-a spus ca cati mm e placenta de col, pe mine ma intereseaza in mod deosebit, si la mine se ridicase ultima oara destul dar as mai vrea
Nu era aproape de col, la mine e problema ca e anterioara si as vrea-o cat mai departe de prima cezariana. Felicitari ca e totul bine, "piciulina roz" o sa vina in stare perfecta la mami cand va fi cazul. Somn usor tie si lui Mateiut cel cuminte care se culca la pranz. Alessia pe la 3 abia, dar eu sunt la birou oricum.
Laura bun venit, te asteptam cu povesti cu pitici mici si mari.
Si eu la prima sarcina am luat 17 kg si pana in vara viitoare am dat jos 22 kg
adica cele din sarcina plus inca 5 kg ca sa fiu eu mandra de toate cele la mare.
Acum am plecat deja cu un avans destul de maricel si m-as bucura sa nu mai iau 17, macar 15 cu totul ca stiu ca se pot da jos. Plus ca dupa nastere am avut "baby blue" cam vreo saptamana am fost hormonal si moral la pamant si nu prea am mancat. Acum prevad ca nu mai imi permit "luxul" asta ca nu ma vrea Alessiuta deprimata si eu o ascult ca ea e sefa in casa.
Pupici si ma duc in pauza de masa. Ura!
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
raluk16 spune:
Roxxy ce ma bucur ca totul e bine!!!
Clau si eu sunt cam sigura ca voi avea depresie postnatala, dar sper sa mai intrati pe aici sa ma invatati una alta si sa ma incurajati ![]()
20+ 
laura78nico spune:
Fetelor multumesc mult de urari.Sa dea DD sa auzim numai de bine.
Laura
19+
si Ramona Cristiana 20.03.2007
Grasunica80 spune:
Santorini, si eu am luat 11 kg
...
nu stiu daca e bine sau nu... dr mea nu a zis nimic despre asta, dar sincer nici eu nu cred ca i-am spus
.. sper ca pana la final sa nu i-au ff multe kg, pt ca imi va fi mie mai greu...
in rest bebelina misca intru-na si asta ne bucura pe amandoi 
Va pupacesc..
26+
Grasunica80 spune:
Gegea, multumesc mult pentru ca m-ai trecut in listuta... 

Esti o dulce...
Noi suntem bine.. am facut analizele de sf de trim II si dr a zis ca sunt ok, mai am luni urocultura... sper sa iasa bine (nu as avea nici un motiv sa nu iasa)...![]()
te pup... 
26+