Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 16
anamaria1979 spune:
Salut fetele si de la mine!
Roxxy multa sanatate si sa nu fie nimic ingrijorator!
Bine ai venit Laura, sanatate tie si bebelusului tau!
Ce naspa a fost furtuna asta noapte. Nu prea am dormit si acum ma dor si ligamentele uterine, probabil datorita maririi burticii. Fetelor care ati mai fost in aceasta situatie, ce se poate lua?
+ 26
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana Ralu, legat de concediul prenatal si problema pe care o ai cu medicul de familie ti-am raspuns pe PM. Am intampinat aceeasi rezistenta din lipsa de informare insa nu am scris pe forum ca tot le-am zapacit pe fete cu concediul si cu intrebari in capitolele anterioare, asa de suparata eram de cate ori veneam de la medicul de familie. o zi frumoasa tuturor! ![]() 27+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Multumesc mult
. Sa se rezolve cum e mai bine pentru tine. 
Eu mai am sanse s-o bat la cap pe doctorita, ca sunt mai "mica" la varsta sarcinii. Tu esti asa aproape de marea intalnire...
20+
gegea spune:
| citat din mesajul lui Grasunica80 Gegea, multumesc mult pentru raspuns ... acum sunt lamurita.... .... scuze, dar nu stiam care este procedura pentru a putea fi trecuta in listuta.... Datele mele sunt: DN: 24.11.1980 UM: 10.12.2008 DPN: 11.09.2009 te pup si multumesc mult... ![]() 26+ viitoare mami de ![]() |
Gata, esti in listuta ! Te asteptam sa ne pove despre tine si bebelina din burtica !

Geani
25+ si Daria
(03.04.05)Varsta Dariei
In sfarsit, poze
monica_dicut spune:
SI eu tot 10-11 am luat. SI ma oftic tare pt ca sarcina trecuta am luat 8 si stiu ca se poate. DAr acum totusi prefer sa iau mai mult da sa fie bebe bine. Si totusi cred ca n-a tinut numai de mine acum pt ca nu mananc mult mai mult decat data trecuta. Mananc normal cu 2-3 pofte in plus si cu niste "pete" gen napolitane si cirese...
anamaria, incearca cu nospa. Astea sunt cam normale teoretic dar sa nu te tina prea mult si sa fie prea dureroase...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
![]()
![]()
Dupa ce am uploadat poza lui Selen pe webshots m-am gandit sa ma uit sa vad daca nu a mai pus-o cineva
.
Dar e ok, am fost prima. Selen, minunata poza, minunata rochita. Si eu voi avea o nunta in iulie si nu am cu ce sa ma imbrac. Banuiesc ca nu ai luat-o de la ceva magazin care sa existe si in partea asta de tara
.
Si sa stii ca puiul meu a dat un mic semn cand te-a vazut ![]()
20+ 
laura78nico spune:
Santorini vad ca esti din Constanta
Am si eu o rugaminte. In iulie vom ajunge la verii sotului in cartierul 5 stau ei.
Stii ceva parcuri prin zona?
Laura
19+
si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
MangaGirl ma bucur ca totul e bine, desi ar fi fost si mai bine sa nu treci prin asa emotii si atata oboseala pe la spitale.
20+ 
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Nu da tare ![]() Kawaichan,cu la purtator 26+ |
sau macar da in zonele cu celulita, sa fie ca un masaj
eu sincer va zic ca nu am facut nici un efort, nu mi-am schimbat meniul zilnic si nici cantitatea de mancare, doar ca mai rontai prostii din cand in cand....miscare slaba, adik vreo 30 de min de mers pe jos zilnic si atat.......deci probabil depinde f mult de organismul fiecareia, asa cum atatea alte aspecte ale sarcinii difera la fiecare dintre noi...
ma duc la papica

26+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
biaz29 spune:
Salutari si de la noi. Nu prea am acces la internet zilele astea, asa ca sunt in urma cu discutiile, dar sper ca sunteti bine si dam si noi un semn de viata si o lovitura de burtica, asa, ca sa nu ne uitati. 
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
24+
selen80 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Dar e ok, am fost prima. Selen, minunata poza, minunata rochita. Si eu voi avea o nunta in iulie si nu am cu ce sa ma imbrac. Banuiesc ca nu ai luat-o de la ceva magazin care sa existe si in partea asta de tara 20+ ![]() |
Raluk, multam mult, si pt upload si pt complimente
hai sa-ti zic si de rochita, ca am gasit-o f ieftina la un magazinas din CT care are haine de la tot felul de la firme mai cunoscute, dar la preturi mult mai mici...pe asta am dat 50 de ron
26+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni