Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 18
amira_roxana spune:
offf, cat m-am chinuit sa scriu si eu un mesaj ieri, sa va multumesc ca v-ati gandit la noi
. dar a cazut electricitatea si
.
suntem acasa de ieri, Amira nu a mai facut febra, dar in schimb...i-au aparut niste bubite care presupun ca sunt semn de varicela. maine mergem la dr. sa ne confirme.
va 
pe toate si va doresc sa aveti puiuti sanatosi!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana offf, cat m-am chinuit sa scriu si eu un mesaj ieri, sa va multumesc ca v-ati gandit la noi . dar a cazut electricitatea si .suntem acasa de ieri, Amira nu a mai facut febra, dar in schimb...i-au aparut niste bubite care presupun ca sunt semn de varicela. maine mergem la dr. sa ne confirme. va ![]() pe toate si va doresc sa aveti puiuti sanatosi!ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
nu pot sa cred! nu ati facut ror-ul?...ce naiba, atatea grmada si pe voi?..Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Luny, ror-ul este pt rubeolo, rujeola si oreion. Pt varicela e varilix.
ROXANA, O PUP DULCE PE AMIRA.
EU SUNT F F F FERICITA.
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Luny, ror-ul este pt rubeolo, rujeola si oreion. Pt varicela e varilix. ROXANA, O PUP DULCE PE AMIRA. ![]() EU SUNT F F F FERICITA. ![]() tiker Mami de ursulet |
ai dreptate, sunt obosita...Esti happy..pentru caaaaa????...
Iubirea mea,
luny spune:
eu sunt un car de nervi, au umblat astia de la net la IP-uri, mama lor, si acum cica e automat, numa ca la mine face mega figuri, de cand au schimbat ei si am venit de afara, merge bine pret de cateva minute, apoi nu mai vrea deloc pe anumite site-uri, inclusiv DC...
pe bucataras merge fara probleme, dar e cam singurul, o ia din nou daca restartez, sa-i ia naiba de tampiti, ca vroiam si eu niste muzica, sper sa apuc sa iau cate ceva..
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Helou!
Am terminat si eu cu toate, mai am sa-mi fac baita si gata ![]()
Am facut bagajelele, ditamai geamantanele, sper sa incadram in grautatea admisa ![]()
Am vazut si pozicile cu David la serbare si pozele cu Comanestiu', si eu am fost in tabara la Homorod ![]()
Va multumesc tuturor pt. urari, vacanta placuta Luny si cine mai pleaca, sa ne revedem cu bine 

Si Luny, bine ca merge pe Bucataras
, La mutli ani pentru azi 
Ei, daca nu mai apuc sa intru, va zic la revedere
, un gand bun pt. Naty
, sa va distrati si sa faceti poze pe 14, la intalneala ![]()
Pup, pup, pup! 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
in caz ca nu merge dracia, v-am pupat si sa ne vedem cu bine!
Iubirea mea,
natynic spune:
Maine il opereaza pe tata
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| citat din mesajul lui natynic Maine il opereaza pe tata Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Doamne ajuta, Naty...

Iubirea mea,
clauclau spune:
Naty, Doamne ajuta, sa fie totul bine maine. Suntem alaturi de tine.
Bubu si Luny, drum bun maine, faceti poze multe, relaxati-va, odihniti-va, incarcati-va bateriile si sa ne vedem cu bine la intoarcere. Distractie minunata fetelor.

Roxana, nu-mi vine sa cred, cate sunt si pe capul vostru. Asta va mai trebuia acum!
Ursuleata, happyyyyy!!! Cumva au iesit cele II liniute?![]()