Puiuti de Randunici 2008!! (268)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

nu se supara mai,Raluca,ca sunt prietene bune.si cum zicea Ariel,prietenele bune isi impart toate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo, incearca sa bagi filmuletul pe onetruemedia ca acolo ai loc mai mult...plsoplisoplizopliz Ce draguti erau, mai vreau

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo foarte frumoase pozele. Te cred ca ai avut emotii mari, dar ia gandeste-te cum o sa fie pe 15 septembrie?...

Eu fac acum ceea ce am zis ca NU o sa fac niciodata! Alerg prin casa dupa Sanziana cu lingurita de mancare in mana! Nu vrea sa manance si pace!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, eeee, niciodata sa nu spui niciodata! Multe am facut lucruri pe care ziceam ca nici gand nu o sa le facem cand erau puii in burtici!

Simo, ti-am vazut frumosul la ultima serbare de la gradi si m-am emotionat si eu aducandu-mi aminte de a noastra. Saptamana viitoare avem si noi serbarea alfabetului si la fel sunt si eu , cu fluturasi in burta. Razvan este bineinteles litera R...si nu-mi vine sa cred ca aproape a terminat clasa 1, la toamna nu mai este bobocel. Avem baieti mari, mai Simo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo super serbarea, ce baiat elegant ai avut!
kya spor la treaba...pana acum, am scapt de alergat dupa el cu mancarea, oricum nu ar tine, asta daca nu e tintuit in scaun, nu deschide gura la lingurita neam..daor cateva bucatele de fructe ce reusesc sa-i dau in mers..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, incearca cu "pssss, blonda", poate ai succes
din seria, NUUU, NICIODATA, de cand a fost bolnavior, te(r)o adoarme cu unul din noi in pat...la el in camera. nu conteaza cine e:eu, al meu, alexutza...sa fie cineva acolo cu el!
dar rezolvam noi si asta...

mi-e groza de ziua de maine...mergem la vaccin, mai bine zis la vaccinuri. a mai facut vreun bebe ambele vaccinuri in aceeasi zi? la ce sa ma astept?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, noi am facut ambele vaccinuri deodata si nu am avut nici cea mai mica reactie. Sa dea Dumnezeu sa fie la fel si pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Si noi tot in aceeasi zi si la fel fara probleme..A plans un pic, dar pana am iesit din cabinet, uitase deja. Nu iti face griji!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

brrr..cred ca e sezonul "petelor"...tocmai ce mi-a mai casunat mie pe crema de protectie solara. Voi de care folositi? Eu am SebaMed.

La multi ani, Luny...Multa fericire alaturi de familie si clipe minunate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Heyyyyy, trimit si eu poze acum pe mailul comun.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput