Concurs Klorane Baby - puterea plantelor gingase

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Laura, multumesc pentru raspuns. Acum sunt si eu in clar
Gemenii tai sunt deosebiti si minunati! La cat mai multe puncte va doresc!
Noi suntem la ad1 (multumim) si ad2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vrem sa multumim si noi celor care ne-au votat sau ne vor vota pozele www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=5" target="_blank">d1 sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=6" target="_blank">des1

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
stie cineva cand se incheie votarea?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giaserbu spune:

Inca asteptam,pentru ca si eu ma numar printre cei care ar dori sa afle raspunsul la aceasta intrebare...Si as dori sa stiu de asemenea ce fotografii vor intra la jurizare,adica in etapa a doua?Primele 20?Pot intra 2 poze ale aceluiasi participant?Va multumesc pentru un eventual raspuns!Un weekend frumos tuturor!

Pe mine ma gasiti aici,si daca va place ,va astept cu 5 punctulete!Multumesc! http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=7 gia1 si gia2

Mergi la inceput