Concurs Klorane Baby - puterea plantelor gingase
Raspunsuri - Pagina 6
chris27 spune:
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
angelynna82 spune:
Concursul a inceput , dar de ce nu pot vota mai mult de 1 singura data? Am votat aseara pana in ora 00.00 iar azi de dimineata nu m-a mai lasat
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Concursul a inceput , dar de ce nu pot vota mai mult de 1 singura data? Am votat aseara pana in ora 00.00 iar azi de dimineata nu m-a mai lasat de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare sunt Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam |
Fiecare user DC poate vota o singura data o poza din concurs.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank"> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
elyanne spune:
Nu stiam ca a inceput votarea... multumim
CONCURS "Cat de fericit e copilul tau": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
kid spune:
Mama, ce repede am papat punctele multe poze frumoase.
Imi plac foarte mult pozele 'dn', 'ma1' si 'oan1' Succes tuturor participantilor.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
RAMONELLA spune:
Nu vreau sa fiu rautacioasa,toate pozele sunt foarte frumoase,dar nu trebuia sa apara in poza si un produs Klorane???Eu asa am inteles...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Laura25 spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Nu vreau sa fiu rautacioasa,toate pozele sunt foarte frumoase,dar nu trebuia sa apara in poza si un produs Klorane???Eu asa am inteles... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata |
Si eu am intrebat acealsi lucru si mi-a explicat Mirela ca asa au vrut cei de la Klorane, ca tematica sa fie "cat de fericit e copilul tau", fara legatura directa cu produsele lor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank"> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
Victoria_mami spune:
Buna! Am si eu o intrebare. Primul vot la poza mea, d1 a fost aseara acordat de userul Laureta, 5*... azi a disparut!!! CUM e posibil sa dispara un vot???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aditapop spune:
Draga "despre copii", dragi membri ai comunitatii "despre copii", credeti ca este corect sa apara aici numele fisierelor cu care se participa la concurs????? nu ar fi inechitabil fata de ceilalti concurenti care pur si simplu au postat pozele, fara alte comentarii de genul "va rog un vot, participam cu xx sau yy"?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui aditapop Draga "despre copii", dragi membri ai comunitatii "despre copii", credeti ca este corect sa apara aici numele fisierelor cu care se participa la concurs????? nu ar fi inechitabil fata de ceilalti concurenti care pur si simplu au postat pozele, fara alte comentarii de genul "va rog un vot, participam cu xx sau yy"? |
In urma mai multor concursuri anterioare, s-a cazut de acord ca se poate face 'lobby' de genul asta, dar discret (pui un link la semnatura de ex.), fara spam-uri pe PM sau pe la diverse subiecte. Pana la urma nimeni nu forteaza pe nimeni sa voteze. Daca iti place poza, votezi, daca nu... nu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi