Concurs Klorane Baby - puterea plantelor gingase

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Draga de ce nu ne dai un raspuns sau o lamurire,barem ziceti daca acest concurs cu poze a inceput sau daca mai incepe candva.Asteptam raspuns.

printul meu:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fara suparare dar tema concursului e "Arata-ne ce poate face bebele tau cu produsele Klorane". Cred ca e logic sa trimiteti poze in care copilul apare cu produse Klorane. Banuiesc ca nu se raspunde aici deoarece administratorii sunt ocupati cu alt comcurs.
Eu folosesc produsele astea, la recomandarea dermatologului. Am avut poze cu domnisorica mea asa ca am trimis una. Nu am primit nici un raspuns, dar nu au intrat zilele in sac asa ca am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

NMA nu este obligatoriu sa folosesti produsele Klorane

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nma, eu intreb pentru ca din regulament nu mi se pare ca rezulta ca e obligatoriu, dar nu-s sigura ca am inteles bine. Plus ca, in cele 2 poze incarcate deja in albumul concursului nu vad nici un produs Klorane - ceea ce ma face sa cred ca nu-i obligatoriu. Ma insel eu ?
Daca ar mai apare alte poze in album, poate mi-as face o idee despre ce fel de poze se pot trimite. De ex, in regulament scrie ceva de bb descoperind in fiecare zi lucruri noi. Asta poate fi un subiect vast . Deci nu numai bb la baitza.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Citez din regulament:

"Idei de poze:

Bebelusul tau la baita.
Bebelusul tau in timp ce se joaca.
Bebelusul tau descoperind in fiecare zi lucruri noi.
Bebelusul tau in baita - langa un produs Klorane
Bebelusul tau care roade sau se joaca cu o cutie de sampon Klorane"

De aici eu inteleg ca nu-i musai sa apara in poze produse Kloran .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Si eu folosesc produsele Klorane de la prima baitza a fetitei mele, plus lotiune pt masaj si mai nou crema cu protectie solara. Sunt foarte multumita de ele. Si eu am trimis o poza pt concurs de vreo 2 sapt si inca n-a aparut in album Mai asteptam...

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Unde oot gasi albumul? Ca-s tare chioara si nu il gasesc...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Albumul pare sa fie aici:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS
Dar are doar 2 poze in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

da, imi cer scuze. Nu am citit regulamentul . Nici nu stiam ca a aparut albumul.
Caprioara acum am descoperit cui apartine ratza retro. foarte reusita poza. Sa iti traiasca micuta printesa.

Mergi la inceput

Nma, multumim .

pup you,

Mergi la inceput