Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *
Raspunsuri - Pagina 15
alic spune:
"neata", ca asta-i la mine de o bucata de vreme ora la care reusesc sa termin de mancat si sa beau ... ceaiul in loc de cafea!
Marisetef, sa stii ca si eu numai pam, pam, parapampam am in cap...deci nu esti singura 
Lali, frumos hobby ai..si eu impleteam pe vremuri, o ajutam pe bunica sa tricoteze tot felul de obiecte de vestimentatie...si chiar stransesem si o pusculita babana![]()
mai mamici, cat mai dor sanii astia? ca eu strang din dinti din ce in ce in mai tare cand ma papaceste Natalia... zau ca nu inteleg fenomenul, ca rani nu am 
ALICe

eu
A_Iulia spune:
Uah Alic, pai cand trage simti si-n creier...
, da, imi amintesc perioada asta, lasa ca trece repede. Cred ca mai dureaza inca o saptamana-doua, cam asa ![]()
Maadi, pai nu mai stiu vraji.
M-am cumintit, mai. Da' surpriza de azi dimineata au fost 58.8! Drept premiu, mi-am cumparat de la Mega Image 5 cutii cu inghetate. 
Lali, cum, nu-mi faci rochite? Si un pardesiu lung? Pai tu vrei sa scapi cu o cipilica, asa?
Glumesc, stai linistita, timpul e pretios pentru toata lumea, n-am de gand sa abuzez de al tau. Si in plus eu sunt acum intr-o transformare dinamica, n-are rost. Dar mi-au placut lucrusoarele mult, foarte frumos stii sa faci.
Ioana, ce misto povestea cu plasutele! Super, ce nerabdator e! Si fii-mea pleaca in week-end cu matusa-sa in excursie, uhhh, tre' sa-i fac si eu bagajele ca maine o trimit de-acasa.
ioanaradu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ... mama mama ce belea e parca pleaca in tabara ... imi si imaginez ce relatie e intre mamaia si el ... cred ca cunosc ![]() Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
daaaa ... aseara il certam ca rasturnase o punga cu cornuri si firimituri in pat si apoi rupea din corn alte "came"=scame mai mari, ca alea mici nu erau bune. a sunat "mamaia babi" si ea zicea: nu-l mai certa maaaa ... si eu: lasa ... lasa ... ca vine la tine. ce crezi ca o sa stai sa-l pupi toata ziua? la care ghindocu, care cica are 2 ani si 2 luni si e miiic, si nu pricepe: mamaia babi nu pune a posh (colt), ubete matei si pupaaa!!!
tura asta merge doar o saptamana, dar la 1 iulie merge in vacanta pana la 1 septembrie. va dati seama ce va iesi?????A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
mai vreti?
la 10 seara vrea cu "iftu"=liftu si musai cu pupucii lu' mami. asta de la mine i se trage. cand sunt singura cu el acasa, dc trebuie sa duc cosu il pun sa ia papucii mei in picioare si sa vina dupa mine. pana se incalta el, eu ies repede si las usa deschisa, dau gunoiu pe topogan si ma intorc. il gasesc la usa incaltat cu papucii mei si il "pescuiesc" de-acolo. asa ca el acum, dc trebuie sa iasa pe holul blocului ia papucii mei
. il mai duce ta-su 2-3 ture cu liftu, ca sa nu ne stie tot blocul. uneori isi mai ia si cate o lingura in mana ca sa bata in peretii liftului, care sunt de tabla. 
priviti 
A fost o data o printesa ... Emma!
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
A_Iulia spune:
Ioana
ce scump e!
Cu dusul gunoiului amandoua la ghena eu am o experienta nu tocmai placuta. Avea 2 ani fii-mea cand a tulit-o inapoi in casa, a inchis usa cu cheia, care era pe dinauntru in usa, si n-a mai putut s-o deschida.
A reusit s-o deschida dupa foarte mult timp, cam o ora, timp in care a avut crize de plans, a si vomitat de spaima etc.
aidaciolac spune:
ioano 

si
pt Matei cel scumpel
... am si io o experienta cu incuiatul in camera la mama acasa si nu mergea ivarul ala cum trebuie ,noroc ca Emma era mai mare si in 20 de min a reusit sa il deblocheze ... dar era speriata saraca ... huh
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
Adina eu ti-as face si rochie si pardesiu, doar ca nu stiu, de aceea ma feream
! Dar mai astept sa slabesti si dupa aceea am mai putin de munca!
Multumesc tuturor, ma bucur ca v-au placut!
Am umblat prin oras aproape toata ziua, sunt obosita de stat...la cozi!
Cred ca ma lipesc o cana de
sa-mi revin.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
ioanaradu spune:
multumim fetele de aprecieri. ar trebui sa scriu totul intr-un loc, sa nu uit si sa vada cand va mai creste. am deschis un blog, dar inca nu mi-am facut curaj sa scriu.
pup cafengitile, ma duc sa impachetez copilu sa plece "a bopoi", ca maine il duc direct de la gradi. 
aveti grija ce mai faceti diseara ca stau cu ochii pe voi!! ![]()
A fost o data o printesa ... Emma!
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
aidaciolac spune:
pai daca tot stai cu ochii pe noi , baga si tu cateva degete pe aici ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

...la stersu meselor

parca pleaca in tabara ... imi si imaginez ce relatie e intre mamaia si el ... cred ca cunosc