Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (122)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
ralu multumesc mult
de maine ne punem pe treaba ![]()
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dr_anca spune:
Ralu f interesante exercitiile.
Mona si Eliza am vazut si filmuletul si pozele dar ca si toate fetele apuc sa citesc, apoi scriu cate ceva si niciodata tot ce am de spus ca intervine cate ceva 
Anaxena dar ii place durerea de se trage asa de urechi? A mea renunta daca o doare si sunt prinsi f bine cu surub.
Scriu special pt Kimmy daca a mancat 3 zile numai lapte nu are cum sa nu fie scaunul moale . Iti spun din experienta. Pe a mea a tinut-o tot 3 zile fara mancare cu rosu in gat si scaune la fe de moi dar oricine manaca numai lapte cred ca pateste asa. Eu zis sa vezi ce mai face maine.
A mea din ziua a 4- a a trecut la mancare iar azi a mancat chiar 3 mese WOW
.
pentru Timi
Noapte buna plec la puiul meu!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ana_a spune:
mai3 baby umbla de-a busilea? Te intreb pentru ca acest umblat de-a busilea este esential pentru ei, pentru un mers biped sanatos...asa invata ei sa treaca pragurile, sa simta pericolul din jurul lor.Cei care nu vor sau nu au reusit inca sa invete sa mearga de-a busilea (aici vreau sa mentionez bila neagra vizavi de premergatoare) le este muuult mai greu "sa cada" Dar...pana la urma toti invata
mai devreme sau mai tarziu cum trebuie sa-si arunce manutele sa nu cada in nas!Deobicei cred eu, la inceput, chiar cand invata sa mearga singurei camasa fac...se cam arunca in fata, insa pana la urma prind ei singuri jmecheria!O spun din proprie experienta!Stefan era maestru al cazaturilor!Rar se intampla sa pice ca din pom ![]()
pe cucuiul fetei!sa treaca repede bubu!
Ioiii si a venit vremea sa anuntam si noi o mega performanta
Matei azi sa ridicat in picioare in mijlocul camerei singurel fara sustinere!Sa pus "pupuc" si apoi sa ridicat, a stat cateva secunde si a cazut in fund
Chestia cu lasatul manutelor de pe canapea o exerseaza de ceva vreme dar nu ma asteptam sa se ridice din fund fara sustinere!!!Bine ca de o buna bucata de vreme are o placere sa se ridice "pupuc" leganand picioarele dar cu mainile infipte in podea (sper ca intelegeti cum zic parca ar face flotari
)
No, eu va urez toate cele bune, si sa auzim numai de bine
proud mammy
ElizaClara spune:
Mai3 bun planul tau!!!
Ralu, Flo, Mona, Kimmy, dr_Anca
. Nu m-am suparat pt filmulet, eu stiu cat e de greu sa iti faci timp si pt forum, ma alintam si eu putin... As vrea sa scriu mai mult, dar realmente mi-e imposibil cu copil super activ,sot si servici nu stiu cum trece ziua.
O noapte buna va doresc!
maitreyi spune:
merge in 4 labute - evident mai bine decat in picioare
abia astepti sa invete sa mearga si apoi sa invete sa cada 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
In sfarsit m-am bagat si eu in pat, dupa ce am spalat copilul si pe mine dupa aceea in lighean

ca nu mai avem apa calda de vineri (din cauza de datornici pe scara ni s-a taiat gazul de la centrala comuna

)!!! Dupa cum spuneam, in sfarsit in pat, cu un castronel de cirese alaturi

. Din care a mancat azi si Ioana si i-au placut tare!
Ioana mea cand doarme zici ca alearga prin pat. Mai frate, atat se mai suceste, rasuceste, invarteste, in toate partile, in toate directiile, acum e cu capul intr-o parte a patului, acum se intoarce in cealalta parte, mai doarme si de-a curmezisul, ce sa mai, nu-si gaseste locul. Ai vostri fac asa? Sau e a mea pur si simplu mai agitata? Bineinteles ca se dezveleste si sta aproape tot timpul calare pe paturica, sau pe pernuta, nici macar nu e comod sa doarma asa, dar ea nu-si da seama...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
narcisa.s spune:
Nu, Mona...citeam eu comentariile articolului din Gandul.Adevarul e ca s-a dat o importanta prea mare faptului ca o femeie trebuia sa se urce intr-un avion si nu s-a urcat.Adica eu.Cum puteau fii atatia alti mii de oameni in aceeasi situatie.Na, cam asta am avut de spus.
Acum s arevenim lalucruri importante cu adevarat
Maitrey, pupam sa va treaca.Si noi luam capuri de mobila, gresie, usi si ce mai gasim prin preajma.Mai nou vad ca ii place sa se dea cu capul de pereti.Cred ca ii place sunetul la Anais sau nu imi explic.
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Kimmy spune:
Am revenit ![]()
Mai3
,nu,nu o fortez deloc,eu ii propun,daca refuza revin in cateva minute.Uneori a doua,a treia oara accepta...Azi nu prea!
Vestea buna e ca dupa ce s-a trezit a baut cam 20 ml de ceai,in care am dizolvat un plic de hidrasec si unul de biotics(stiu ca nu se dizolva in ceai...dar asta e...macar asa...),a baut cam 20 ml de lapte milupa fara lactoza(si eu humana vroiam dar nu era la farmacie,si nu aveam timp sa caut la alta),asta e cu morcov.Surpriza surprizelor e ca a papat cam un sfert de banana,asa din mana mea(banana,care dealtfel o detesta in orice forma pana azi
),si 2 lingurite de lapte din asta facut piure,si am ramas uimita,ca dupa 3 zile a deschis gurita la lingurita
,inca un lucru,domnisoara are preferinte clare...panadol cu gust de capsuni e bleacs...in schimb a tras cu pofta din seringa de nurofen cu gust de portocale.Aaa si apoi a mai baut vreo 40 ml de ceai dintr-un tzug 
Deci cupila e si doftorita,si sunt multumita si de cat a papat,mai ales ca azi abia abia a baut putin lapte,oricum nu am vrut s-o fortez,sa nu i se faca rau.Acuma s-a pus din nou la nani.
Nu stiu daca are diaree...dar in afara de scaunul super mult si moale si urat putzitor de la 2.30,nu a mai facut nimic!
Sybille
,multumesc de sfatul cu laptele de soia!Am sa incerc.
Ralu mi se par super exercitiile!Maine incerc si eu....sau cand se simte bine Timi.
Anca,asa cred si eu,ca a facut de la lapte...o tin putin la regim,sper sa fie ok.eu i-a explicat fumos tot tot la dr...si ca manca doar lapte de 3 zile,totusi a ajuns la concluzia ca e ceva enterocolita.Sper ca bine tin minte 
Mai3,in legatura cu...cazutul.Nu stiu cum se invata sa puna manuta,la noi e alta problema,ea cade lata pe spate!Ca butucu,si da cu capul tare de ma trec fiori,apoi se pune pe un plans monstru!cum s-o invat sa scoata fundu la inaintare cu pampilicu amortizor??
Ana,felicitari pentru performanta
,mi l-am si imaginat pe Matei imbujorat cum se ridica 
Eliza 
Ma bag si eu la nanitz langa iubi meu.Timi se pare ca doarme linistita.
Ne vedem la cafea ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ana_a spune:
narci, si Matei se da cu capul de pereti
La fel zic si eu...ca ii place cum suna...altfel nu-mi explic de unde placerea!
mona eu am vazut pozele de la motul vostru insa nu am avut timp sa scriu. Eu ma uit mereu la noile poze, si la filmulete, si la toate
cu mareee placere, insa recunosc ca foarte rar si scriu acest lucru.
Apropo de motz, noi nu facem, nici la Stefan nu am facut, nici la Matei nu facem. Nu imi place ideea
, nu ma incanta deloc aceste obiceiuri...asa ca noi zicem pas. Va fi o mica petrecere de ziua lui cu nasii si bunicii plus cine mai vine...si cam atat.
In plus, vreau sa-l tund pe Matei ca ma enerveaza motzul ala din varful capului! O sa-l tund cu masina de tuns, la cel mai mare numar, nu chel ofcourse...da atat cat sa se uniformizeze parul
La fel am procedat si cu stefan, undeva pe la 11 luni.
Annababy, si matei se mai zvarcoleste in pat...in plus el are si paturica pe care o strange in brate, se rasuceste pe sub el si se trezeste ca trage de un capat si nu o poate scoate
tre sa-l invart eu sa o poata lua dinnou in brate....
Uneori isi mai cauta si suzeta, se ridica in fund si rar o gaseste singur, insa are in patut vreo 3 suzete imprastiate...sa-i fie mai usor sa gaseasca una ![]()
Faza simpatica este la trezire cand de regula, are una in gura si una intr-o mana iar in cealalta mana paturica ![]()
Ah, si fontanela noastra este inchisa. Nu are de ce sa iti faci probleme, capul creste chiar si cu fontanela inchisa.
xena, eu nu mapricep la cercei
insa daca tot i sa pus pata pe ei...o vreme poti sa-i scoti pana uita...voi ce mai faceti? Hai si mai povesteste de Maria.
Noapte buna!
proud mammy