Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
Diana, ananas i-am dat lui Teo, bagat la blender, suc gros asa.
Nu-mi amintesc sa-i fi facut rau la burta. Hipp baga ananasul in tot felul de combinatii la borcanele de la 4 luni.
Dintii... cred ca depinde de fiecare. Lui Teo i-au iesit fix ca la carticica, lui Radu... nicio disciplina, domnule...
Pentru cazare la mare, vezi ca e un topic pe DC la diverse, cu oferte. Poate iti foloseste.
Ma bag si eu la nani, sunt tare obosita...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Oana ce frumosi sunteti la mare , pe plaja Si nu iti mai spun cat imi plac pozele alb-negru Eu deja am o fixactie cu ele
Abea astept sa mergem si noi pentru prima oara in formatie de 4
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
La multe lunite Sebi de Aly , Dimitri de Miruna , Vlad de zambetmic , Anna de Lala , Cipri de Alina !!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
laureta spune:
Am un somn de ma doare. Vreau pui sa se trezeasca cum se trezea la 2 luni, adica dormit toata noaptea si sculat la 6-7 ca toata lumea nu la 3-4.
Io de data asta pap sanatos, lapte cu cereale :)
Stirea cu avionul Air France disparut m a intristat tare, saraci oameni . Parca accidente din astea vezi numai in filme si uite ca se si intampla :((
Alina, eu am facut aerosoli cu dexametazona, 1 ml (fiola are 2 ml de 8 mg) plus 3 ml ser, cam 10 minute. Iti spun cum am facut eu dar nu recomand asa ceva, numai un doctor iti da schema buna pt tine. Dexametazona am inteles ca scade imunitatea.
Felicic, vazut piticul papacios, bravo lui
Eva sa tot alewrgi acuma dupa pitic
Boo sunteti tare frumosi
Lidia bafta noaptea sa pape printzesa tzitzi
Lumi Babytza Ada nicolici danadumitru multa sanatate puiutzilor, ooof
Lumi ce frumos stau ei in carucioare. Io am vrut carutzul verde, tati roz si a castigat el
Laurici, felicitari pt concurs
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
ramonzca79 spune:
hello!!! remember me???
traim si noi....crestem...avem 6 dinti....si dormim din ce in ce mai putin....maine o sa pove mai multe....
SPUNETI-MI VA ROG....cele care aveti sling...ce stiti despre cele de pe site-ul www. nandu. ro...merita???sau...ce recomandari imi mai puteti face???
multam'
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
khristin spune:
Felicic, in afara faptului ca puiul tau mananca super bine, mi s-a parut un super cuminte….pai daca eu i-as fi lasat bolul ala lui Chris in urmatoarea secunda ar fi fost pe jos . Bun baiat ai.
Boo, absolut toate pozele tale sint superbe!!!!! Dar favorita mea e asta . Ar trebui sa i-o faceti in sepia si sa o inramati. Si tu esti o mamica in mare forma fizica. Bravo tie .
Eva, pai daca in curand o ia Noah la picior, sa te tii de acum incolo.
Piolica, ai ajuns in RO sau esti in pregatiri ? Ce face nora mea Elsa?
Laureta, ce mai face puiul cu oki de albastrea ? N-ai mai spus nimic de ea de o vreme.
Fetelor, da la baby #3 v-ati baga, hypothetically speaking ? Nu ca m-as apuca eu de sporturi extreme prea curand , dar am vazut ca sint din ce in ce mai multe mamici cu 3 puiuti . Aaaaa, si voiam sa va mai intreb, voi votati pt, borcanase sau pt. mancarica facuta de voi ? Pe mine ma macina ideea de cat stau borcanasele alea pe rafturi fara a se strica si ma intreb cati conservanti or avea in ele . Or fi oare chiar asa sanatoase cum se lauda?
Raportam si noi 4 dintoci de vreo doua zile
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
alexa si mami spune:
Roxi multumim. Lau, astept sa apara guru, dar multumesc oricum. Cristina, greu de dat un raspuns...m-ar incanta 3 puiuti, dar cred ca spun stop. Sau mai aveam o varianta, bb 3 peste vreo 7-8 ani, sa nu ramanem singuri la batranete:)
alexa, cipri si mami
Nerantula spune:
Deci s-a trezit neuronul meu cel proaspat acum ca a intrebat Sabinel ceva si am uitat sa raspund: bineinteles ca imi face placere in orice fel va veti adresa catre mine ca mamica cu burtica, deci si semnul pe listuta
L-am vazut pe Vladut cel papacios, acum imi dau seama ca nu l-am mai vazut de muuulta vreme si ca e un adevarat barbatel cu niste ochi super! ... papacios nu mai spun, e o reala incantare sa-a privesti! Chiar ati avut bulan, Feli, si nu ma refer numai la apetit, e un copil foarte reusit, tineti-o tot asa! My favorite picture of all
Eeeee, si cand il vad pe Alexutzu de Boo incep sa imi doresc tot baiat, poate de data asta iese unul brunet ca mine si scump ca el, numai de buzitele alea fragutze nu stium cum fac rost, dar poate ma descurc, ca nici copil blond ca Gruia nu stiu cum am reusit
Khristin, eu la bb3 nu ma mai bag sigur, din motive de varsta, in primul rand ... va trebui sa caut o metoda foarte sigura de contraceptie dupa ce nasc ...Mie poza asta imi place
Eu prefer slingul fix, am mai zis mai demult din ce motive, nu m-as vedea cu o coada atarnand dupa mine, barbatu sigur nu-l poarta, asa ca n-ar fi o problema cu ajustatul, ar ramane ajustat, dar asa mi se pare oricum mult mai la indemana. Gruia incape in acelasi sling de la 4 luni si ar mai incapea inca mult si bine, ca pe masura ce creste se schimba si pozitia in care il tin, numai ca acum creste mami mai rapid, deci cred ca o dau si eu pe un mei tai curand ..
Ramonzca, bine ai mai trecut pe la noi si felicitari pentru dintzoci! Mananca bine cu ei?
Fetelor, imi plac pronosticurile voastre, adica inclusiv faptul ca va dati cu parerea ... vreau sa spun ca si la mine in casa scorul e 1:1, sotul zice ca e baiat, ca a vazut el nustiuce in palma Lidia, tii tu scorul, da?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
bitza2008 spune:
Neatza!
si for everybody!
La noi ploua ploua!
bobocei de 2 special pt Sebica
O zi buna s-aveti!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL