Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
AlexaM spune:
Lidia, Matei a molfait la ciocul ala de la cana vreo luna...apoi a inceput sa bea bine. Si acum bea cam 100ml suc portocale + apa...50ml pe zi.
Si noua ne-a zis dr cand imi faceam eu probleme daca este hidratat ca daca uda pampersii e ok...asa ca...nu-ti face griji. Cand ii va fi sete va bea...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
alexa si mami spune:
Ada, sar'na pt raspuns, dar pt mine intrebam de aerosoli. Cipri e bine, un pic kkcios. Homeogene bag la greu, se mira si Alexa:)
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
Boo, daca vezi poza asta, te hoatarasti repede ca vrei ring-sling, da?
e suuuper duuulce
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
felicia Moama mia...ce imi place cum povestesti tu acolo ...posturile tale au un "parfum" special.....tine-o tot asa
Deci PLOUA LA NOAPTE SI MIINE DUPA-AMIAZA...dupa prognoza ANTENA 1 ..de acum citeva minute...deci intre 2 ploicele...poate facem o intilneala..pe la 29 de grade cite vor fi pe la prinz
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
dyanira spune:
Inainte de culcare am zis sa scriu si eu cate ceva:
Eu nu mai apuc nici sa scriu si nici macar sa citesc sunt in urma cu vreo 3 capitole am citit acum doar pe asta si vreau sa urez multa sanatate bebeilor bolnaviori
Nerantula multe felicitari.Din punctu meu de vedere esti o mama super curajoasa, nu as fi avut niciodata curaju tau dar asa sunt eu mai usor impresionabila de lucruri grele!!!Sa iti fie bine in sarcina si sa stii ca eu votez pentru fetita, va fi o haiducita!!!!
LA MULTI ANI!!!!MUSSETEPINK
LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPII DE 1 IUNIE
Andy.p felicitari pentru Andy e un copilut tare frumos cred ca esti fff mandra de el!!!!
Am si eu 2 intrebari daca considerati ca merit si eu un raspuns avand in vedere ca intru atat de rar
1. Am ananas in frigider si as vrea sa ii dau lui Andrei, se face diaree de la el??In ce combinatie e mai ok?
2. Vrem sa mergem la mare la noi si as vrea ceva de inchiriat gen ap cu o camera, baie, bucatarie etc.Stiti cumva careva ceva de genu sau pe unde as putea sa caut???
Si inca ceva si Andrei e destul de marait si cand m-am uitat la el in gurita (cu greu ca el musca rau cu cei 8 dinti ai lui) am vazut ca e saracutu umflat tare la primele maselute de jos de dupa canini.Deci cred ca ne pregatim de maselebanuiesc ca ar fi timpul avand in vedere ca primi dinti au iesit la 3 luni si are deja pe cei 8 de vreo 2 luni jumate...Care e perioada de pauza intre eruptii?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
Wooooooooooow ..Nerantula...e deja 4-2 pentru fetitza ...sau am pierdut eu sirul
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Lidia, Matei a molfait la ciocul ala de la cana vreo luna...apoi a inceput sa bea bine. Si acum bea cam 100ml suc portocale + apa...50ml pe zi. Si noua ne-a zis dr cand imi faceam eu probleme daca este hidratat ca daca uda pampersii e ok...asa ca...nu-ti face griji. Cand ii va fi sete va bea... Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
multumesc mult
si of course ..multumesc foarte frumos Ada ...raspunsurile tale sunt intotdeauna "user friendly"..
babytza spune:
Nerantula eu pariez ca e fetita
Dya 1.eu i-am dat ananas cu mar,piersica si orez. Am facut o budinca. Nu am avut probleme cu kk.
2. nu stiu....
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya