Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula avem si noi doi dinti pe drum, unul ii iese in maxim doua zile, zic eu...Sper doar sa nu fie ceva si la gat. Asta se va vedea in cateva zile. VAd ca momentan papa bine. Doar acum seara nu a papat nimik, dar cu asta m-am obisnuit, nu e ceva nou. Bea dimineata 210 ml lapte , dar seara nu mereu mai vrea. Si totusi doarme pana dimineata

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

feli, ce baiat papacios si scump ai!! papa bucatele mari, huh? tare!(sa stii ca n-am putut sa nu observ zgarietura)

babytzule, multam, sanatate si voua!!

alina, noi n-am facut aerosoli... nush cum sa te ajut. poate cu o si un ? ce zici, merge?

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Feli Vlad asa mananca ??? Cu bucati asa mari ???? Pupici Falkone , bravo !!!!!
Ce frumos stau picii in scaunele

Oana eu sunt foarte multumita de asta fix. Doar ca mi-ar fi placut sa il poarte si tati asa. Daca avea cu inel era ok. Nu l-am incercat pe asta cu inel ,dar din demonstratia facuta de Diana in parc joi, nu parea dificil de aranjat Trebuie sa le incerci pe ambele si apoi sa te hotarasti. Ca fiecare prefera un model, nu te poti hotari neaparat din ce spunem noi...

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Noi nu ne laudam cu muci...dar ne laudam cu greva de "tzitzi" si muuuuuuuuuuuuulta miriiala...
adica seara dupa cereale nu mai vrea tzitzi si pace...tzipa cit o tzine gura ..daca incerc sa ii dau..
eu sper ca recupereaza noaptea..desi la cit de obosita sunt...nici nu stiu daca papa..sau doar adoarme la sin..
singura masa sigura de lapte ..este cea de peste zi..in jurul prinzului..restul sunt o enigma ...pentru mine..
ma intreb daca e suficent???????????..ca alte lichide nu accepta..

Babymom

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza: supa de galuste am facut-o ca pentru noi, fara nici un pic de sare, din pui si legume, apoi galuste normale, un deliciu
orezl sarbesc tot normal, numai ca nu am calit legumele, le-am amestecat cu orezul si l-am lasat sa zaca la cuptor, la foc mic, doua ore. A gustat si din ala

lumi: sunt scumpi rau huni (inverziti), nu stiu daca o sa-i pot deosebi curand
de zgaiba din obraz, imi pare rau, ce sa zic mai mult si sunt sigura ca vor mai fi

edit: babytza, da, de cand are dinti vrea sa roada toata mancarea, chiar ii place s-o marunteasca bine intre dinti si apoi o mai mesteca cu gingiile si de-abia apoi o inghite
Ca sa nu mai spun ca am fost duminica la terasa, a mancat portia lui de papa si apoi a mai mancat si niste fashii micute de piept de pui si cartofi natur sfaramat cu lingurita In curand pleaca singur la carciuma, fara saraca mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu merg sa zac, incerc un , daca ma lasa nasul umblator. sper sa vina si sotul acasa in noaptea asta. v-am pupat.

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lidia, pampersi udati? daca da, e totul ok, zic eu...

Radu a inceput sa bea (la insistentele tatalui disperat) apa din cana cu pai (a lui Teo, care, generos, i-a dat-o cand plangea si l-a potolit )...
bea cam 25 ml max. Crezi ca are vreo valoare....
Ce vroiam sa zic e ca a pus imediat botul la cana de copii mari, si culmea se intelege cu ea, poate incercati si voi.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

SANATATE MULTA TUTUROR BOBOCEILOR...si ..ca inca e ziua lor...inca citeva minute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lidia, pampersi udati? daca da, e totul ok, zic eu...

Radu a inceput sa bea (la insistentele tatalui disperat) apa din cana cu pai (a lui Teo, care, generos, i-a dat-o cand plangea si l-a potolit )...
bea cam 25 ml max. Crezi ca are vreo valoare....
Ce vroiam sa zic e ca a pus imediat botul la cana de copii mari, si culmea se intelege cu ea, poate incercati si voi.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

da...eu zic ca sunt destul de plini..deci e hidratata..
eu m-am incintat de o cana cu supapa de la BABYLOVE...dar se pare ca ii placea doar "ciocul" canii...nu si continutul...
adica molfolea ciocul cu mare placere ..atunci cind puneam apa in cana...cind am pus lapte a refuzat radical aceeasi cana..
asa ca operatiunea BIBERONUL...un esec total la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

am pus si eu cateva poze din delta

Mergi la inceput