Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 In seara asta am gatit ptr Vladut supa cu galuste si orez sarbesc, trebuie sa-mi iau camera video,ne-am cracanat de ras cum a putut el sa "guste" supa Ca un lupushor flamand, de-abia i-am smuls castronul de sub nas |
Reteta duamna
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
aly, multumim!
baby_boy, bitza, un buchet maaare de pentru mamici curajoase! da' din butoi nu se rezolva lucrurile, stiu c-am fost si eu...
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
babytza spune:
Fetelor noi nu venim maine in parc. E inca mucios si nu as vrea sa va dam si voua. Am iesit azi in parc , in Herastrau cu copiii , dar piciul a stat doar in carucior sau in brate. Daca vin maine ar fi greu sa il tin in carut atatea ore, cand puii vor sta pe paturici. Poate mircuri, ca oricum nu e tati in Bucuresti sa ia fata de la scoala, va trebui sa merg si . Si as fi fost mai mult pe fuga .
VA puuuuup si va doresc intalneala placuta
Sper doar sa nu va ploua, asa au anuntat mai devreme...
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
gaia.nevia spune:
mami de cipri si alexa.
Tu intrebi de aerosoli pt tine, sau pt cupil?
Lui Radu i-am facut asa:
0,5ml de adrenalina (are 1ml fiola) + 0.5ml dexametazona (are 2ml fiola) + 2.5ml ser fiziologic (10ml fiola) in cupa de la nebulizator, si da-i ON.
A avut efect miraculos as zice, 3 sedinte au uscat toti mucii si si-a recapatat si vocea.
Pt tine, nus ce sa iei, homogene, as zice eu...
multa sanatate
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Luminita, am vazut 2 blonduti simpatici in noile carucioare .. nu le poti lega cumva sa le poti impinge simultan si sa fie si ei alaturati in plimbare? Am vazut 2 gemenei asa legati, chiar daca erau individuale carucioarele. Imi place mult cum se joaca ei impreuna pe izopren! |
hm, din pacate, nu cred... am alaturat carucioarele si distanta dintre ele e prea mare, cam 15-20cm, pentru a putea fi prinse cu clame. exista clame speciale pentru asta, dar nu se potrivesc oricarui tip de carut.... eu le-am vazut doar pe net,o sa caut si in magazine, poate probez si gasesc totusi ceva....
legat de mucisori, sper si eu sa aiba legatura cu dintii... desi si azi pediatra ne-a confirmat ca nu avem sanse sa iasa prea curand vreunul
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Mai ramane valabila intalnirea de maine din IOR? DAca da, la ce ora si unde?? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Eu cred ca ramine valabila...
Cu exceptia FURTUNII pe care o tot anuntza astia pe la meteo...eu voi fi acolo cu siguranta ...
dar pe FURTUNA ...eu nu ma mai aventurez...ca am trecut acum 2 zile printr-o furtuna...si imi ajunge
Locatia ...cred ca e aceeasi ..jos linga apa ..in fatza la fintina "tisnitoare" (se vede de pe pod )
Ora Din ce s-a scris pe aici..am dedus ca 10-11.. Eu vin in jur de 11..
Participante Moi..si burticile ..se mai anuntza cineva ??? mi-a scapat cineva ?
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nerantula spune:
Babytza, ne putem plimba, nu musai sa stam pe paturici sau daca stam pe paturici, putem sa mai marim distantele .. voi mucii nu ii aveti de la dinti? Ca si Gruia are muci, dar atat, fara alte simptome si am observat sa se lungesc mai ales atunci cand plange de durere
Am fugit la , noapte buna!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui kllemi FETELE care va vaita-ti de copii agitati, ce n-as da si eu sa ma vait asa ca voi, dar chestia asta la mine tine de vre-o 2 luni....cred...daca nu mai mult (ma refer la trezit noaptea de 2-3 ori chiar si de 4 ori......ooooffff, capul sus, la voi cred ca este doar de moment....la mine cred ca mai tine...nu stiu cat |
cred ca pot sa numar pe degetele de la o mana noptile in care nu m-am trezit nici macar o data de 8 luni de cand am nascut. la mine a devenit obisnuita, cred ca o sa ma trezesc sa fac biberoane si cand vor avea 18 ani... hehe
ma bucur ca ati scapat de kk moale, l-ai trimis cumva la noi?? ca noi am facut azi vreo 9 bucati....
_
Boo spune:
Ada si eu inclinam spre unul fix, tot din aceleasi motive. de lene. sa nu ma chinui prea rau cu el. dar pe de alta parte, cred ca il bagi mai usor in unul cu inel cand e mai mare, plus ca nu trebuie schimbat cand creste copilul. il mai poate purta si tatal .. dar pe de alta parte te chinui sa-l aranjezi. ufff .. nu stiu ce sa fac