Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
'neata, pentru cine doreste.
La noi tooooot ploua de saptamana trecuta, ieri am iesit putin afara printre picaturi dar azi n-avem nici o sansa.
Si Carla a putin mucioasa si tuseste, nu des, din cand in cand asa dar...nu-mi place deloc. Pare o tuse uscata, i-am dat Eurespal 2.5 x 2/zi, oare am facut bine? Eu tusesc ca un magar, noaptea efectiv ma inec, sper sa-mi treaca odata ca deja imi vine sa-mi iau campii.
toti bebelusii bolnaviori.
Felicic, m-a dat gata Vladut cum papa el supa cu galuste
Andy, am uitat sa te felicit ieri pentru dansator
Boo, sunt frumoase pozele voastre, mi-ar placea si mie la mare si in Delta cateva zile dar ... e tare departe.
Nerantula, eu zic ca va fi baiat, nu's de ce dar asa te vad eu - mamica cu 2 baieti. Sanatos si frumos va fi cu siguranta iar tu vei fi o mamica perfecta, nu-ti mai face griji.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
babytza spune:
Neata
Bitza multam de cafea
A dormit bine puiul , mai este mucios, dar parca nu asa de rau, nu mai curg ca la robinet
Pup restul puiulor bolnaviori
Khristin eu vreu si bb3 Dar sa mai treaca macar cateva luni
ramonzca nu am luat de acolo, dar arata bine si alea. Eu am luat de la Diana. Daca vrei detalii sa spui.
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
Muuh spune:
Boo eu merg pe ring sling. Am incercat tot pana acum, adica tot ce a facut Diana plus doua modele de wrapuri si votez asa, legat de varsta prezenta a copiilor: daca ai wrap e bun pentru momentele in care vrei sa mergi mai mult si are nevoie de stabilitate si siguranta sporite, daca nu ai un wrap eu recomand un ring sling. Se pune usor, se ajusteaza usor, nu aluneca asa cum iti poti imagina, one size fits all si asta conteaza. Dar ia legatura cu Diana si vezi ce vi se potriveste voua cel mai bine.
khristin eu nu exclud varianta unui BB3 dar nu in viitorul apropiat. Deocamdata am nevoie de mult timp pentru cei doi si un al treilea copil m-ar face sa ii neglijez, cel putin in perioada de inceput. In plus eu stau de 3 ani acasa si desi imi place foarte mult simt uneori nevoia unei evadari care se traduce prin acest job alaturi de prietenii mei, care incepe sa imi ia din ce in ce mai mult timp si la care nu vreau sa renunt. Peste toate astea am decis ca, cel putin deocamdata Alexei sa nu mearga la gradinita sa faca un fel de homeschooling deci o activitate in plus pentru mine. Legat de borcanele, eu nu cred neaparat ca au conservanti si stiu ca daca un produs e pasteurizat poate tine mult si bine. Noi avem castraveti in otet care stau de aproape doi ani in beci si sunt la fel de buni. Eu ii dau mancare gatita lui Dimitri, mai nou chiar de la noi (gatim fara sare, prajeli si supe de carne) dar nu ma feresc de borcanele.
ramoncza eu nu cunosc produsele Nandu doar stiu de la o tipa de aici de pe DC, care a probat wrap-ul meu si apoi si-a comandat unul de la ei ca este cam aspru si cam gros, mult mai gros decat al meu care oricum e un material mai grosut putin.
bitza2008 spune:
Babytza bb3? Curajoasa mamica!Vreau sa zic ca mie 3 copii mi se pare ideal...mai vedem!
Felicic super Falkone cum mananca asa mari!Lucas nu vrea neam!Eu ma vad si la 3 ani pasandu-i cu blenderul
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy_galro spune:
Neatza!
Azi implinim 2 ani de casatorie asa ca fac cinste cu tort,prajituri, si sampanie.
La multi ani boboceilor nascuti pe data de 2!!!!
felicic am pe Vladutz papaciosul
anca sanatate Carlei
ramoncza bine ai revenit
boo ce poze frumoase
khristin la voi diferenta dintre copii e cam de 5 ani asa e? sper ca am retinut eu bine...cum e? cum interactioneaza fetita cu fratele ei? intreb pentru ca si la mine as vrea cam tot asa sa fie ca sa ma pot intelege cat de cat cu cel mare pe cand vine cel mic....am vazut poze si sunteti o familie superba
bitza, babytza, muhh, nerantula, alina
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
EvaF spune:
Neatza si de la noi,
ratonelul, Didididi, Andy_galro, Nerantula, Felicia multumim
Sunt cam chiauna. Fi-miu ma rupe de tzitzi, nu stiu ce e cu el, practic toata noaptea suge, doarme cu ele in gura. Saptamana trecuta se trezea de 2-3 ori sa suga, azi noapte intruna intruna a mancat, a stat numai cu tzitzi si a supt. Nu stiu de unde curge atata lapte, plus ca s-a marit si trage cu o forta incredibila si are si 2 dinti si cam apasa cu ei, adica inainte daca el manca si eu dormeam linistita acum il simt cum suge, e altfel, si e mai obositor pt mine. Cred totusi ca asteptam si alti dintisori si de-aia suge asa des. Si voi patiti la fel? care sa fie explicatia suptului astuia asa des noaptea?
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Aaaaa, si voiam sa va mai intreb, voi votati pt, borcanase sau pt. mancarica facuta de voi ? Pe mine ma macina ideea de cat stau borcanasele alea pe rafturi fara a se strica si ma intreb cati conservanti or avea in ele . Or fi oare chiar asa sanatoase cum se lauda? |
Khristin, eu votez pentru mancarica facuta de mine, clar. Pana acum numai asta a papat. De ce? Nu pot sa il las sa pape la varsta asta ceva ce nu am vazut cu ochii mei cum e facut si ce au pus acolo, unde au preparat, cat e de curat totul cu alte cuvinte...Asta este, asa gandesc eu, nu dau detalii la care ma gandesc ca sa nu supar pe cineva.
Nu stiu daca/ce au conservanti sau alte nebunii, nu m-am uitat niciodata pe borcan, dar ceva nu imi miroase a bine.
Am invatat si eu cum se procedeaza cu borcanele cu mancare daca vrei sa faci sa tii in camara mai multa vreme, genul zacusca, procedeul se cheama sterilizare -fierberea mancarii in borcan plus etanseizare perfecta- dar astia chiar asa or steriliza ca la carte sa tina atat? Ocazional, daca chiar nu am alternativa, poate ii voi da in deplasari.
NU voi intra in detalii suplimentare ca nu are sens, fiecare gandeste pentru el, in fond.
Dar cata vreme sunt acasa si ma tine Dumnezeu sanatoasa sa ii prepar, papa facut de mine. E mai mare liniste in capul meu in acest mod.
Laureta, si pe mine m-a bulversat rau accidentul aviatic de ieri. Vazand figurile pietrificate ale familiilor venite la aeroport in Paris si asteptand acel zbor "intarziat" oooffff, greu de tot...Oameni care isi asteapta copilul, sotul, si nu mai vin
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
felicic76 spune:
neatza fetelor!
multumim pentru aprecieri
da, este cuminte la masa, dechide gurita si nici nu varsa mancarea, v-am spus ca nici nu-i prea pub bavetica.
Cand ii dau supa/ciorba, il las sa bage mana in castron, sa fure un morcov si-l mananca alternand cu linguritele mele de supa.
Noi ne-am spart de ras pentru ca el mancase deja o portie de branza+cirese si o banana la lingurita pe la 17, dar cand a vazut castronul a inceput sa se bucure de numa'
boo: superbe pozele si protagonistii
nerantula: multumim si eu cred ca ne-a "iesit"
De-abia astept sa te "urmarim" live, sa scoatem majorete, deja o mai urmaresc pe cumnata mea, care va naste in decembrie si care mai are o fetita, care imi spuneca nu are legatura prima sarcina cu simptomele de acum si este curioasa sa vada daca este tot fetita sau nu.
khristin: felicitari pentru dintzoci
Vlad mananca orice din borcanele, dar nu-i dau decat la nevoie si cred ca ii voi da Hipp
babytza spune:
La multi ani fericiti si frumosi impreuna !!!!!!!
Poze
Vot pt Maya
anca81 spune:
Andy, multi ani fericiti de acum inainte . Si petrecere frumoasa
Referitor la borcanele, eu sunt pentru mancarea facuta in casa, normal, dar si cea Hipp e OK in calatorii, pentru a evita sa cari toata bucataria cu tine. Dar ... piti a mea nu mananca legume de la borcanel asa ca ... I'm a better cook than Nestle & Hipp
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
babytza spune:
Am stat si am cugetat, si daca tot sunt picii muciosi , venim si noi la intalneala. Si daca mai e vreunul sanatos si nemucios , stam cuminti in carucior . E ok asa ? Spuneti daca nu, ca nu ma supar
Cine mai vine pana la urma ?
Poze
Vot pt Maya