FIV 227

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

dariaioana, multam fain de interventie ...

Dupa calculele mele ai avut ET in ziua 35 a CM ...este foarte aproape de cazul meu.

Incredere am in Dna Doctor. De aceea am ales sa fac toate cele 3 FIV-uri cu Dumneaei.

Acum, cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

goldi, nu am primit inca nimic pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cata eu am propus odata sa se scrie chestia asta pe prima pagina la fel am propus sa se scrie pe prima pagina si faptul ca se pot face recoltari dumineca la Institutul Victor Babes din Bucuresti si raspunsul se poate primi in aceeasi zi pe la ora 19; sincer m-am plictisit sa tot repet ,dar sunt atatea fete care nu stiu cum sta treaba cu endometrul ( eu am auzit fraza respectiva de la dr. Cocei de "n"-spe ori !) sau ca se pot face analizele hormonale chiar si dumineca in Bucuresi si crede-ma pentru cine se afla in situatiile de mai sus e foarte important, pentru tine sau alte fete care stiu multe din ale fiv-ului e de-a dreptul plictisitor sa citesti acelasi lucru...asta este, rabda-ma ca n-ai ce face cata vreme ajut pe cineva , am sa repet de fiecare data ,dar nu, nu ma trezesc cu gandul nici la endometre,nici la embrioni sau altceva,am alte ganduri de distractie pentru luna asta,cand insa deschid forumul e alceva,oricum am sa iau o pauza in curand...plec la tara,la munte, la mare asa ca te las pe tine sa scrii de endometru' trilaminar pana la punctie si secretor dupa punctie, na ca am mai zis-o o data!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Alrak multumesc fata sufletista sa ai un bb al tau cat mai curand. Cum incurajezi tu pe toata lumea cand esti cu sufletul bucatele. Multumesc inca odata.
Dana sa fie lipiciosi micutii tai. Bafta maine.Am pastrat un dans pentru amandoua in receptia clinicii. Sa moara doamna administrator de ciuda ca-i facem chef in clinica.
Kora, Catalina, Ingeras sunteti grozave zau.
pe toate fetele si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - nu te baza pe mine. Eu una nu am nici o obsesie din endometru asta iar dupa ce m-au rezolvat medicii nostri zic saru'mana de mai am 4 mm de endometru. Acu ca e laminat, nelaminat, esenta tare, laminar, nelaminar , bambus e chestie de detaliu. Da pe cuvant ca de Doamne fereste nu iti intepenesc embrionii de data asta la cat ti-au cautat fereastra de implantare timp de 5 fivuri arunc cu pietre in fereastrele Giulestiului.

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee.....treceti pe prima pagina cum e cu fereastra asta , a naibii fie ea de fereastra ca zici ca e fereastra spre nemurire. Si nu o mai enervati pe Kora ca ete ce de planuri are , se apuca sa faca inconjuru' lumii cu burta la gura.
Da nu iti face griji Koruta , ca de nu trec cotofarlele astea pe prima pagina iar tu o sa fii la odisee si nu o sa repeti zilnic cum sta treaba cu endometru cum vine o nou venita io trimit PM cu nr tau de telefon. Eeeeee, zi nu-s draguta?Asta asa sa nu iti iesi din mana si sa uiti pan' la urmatoru FIV (bebe 2-3 - gemeni, asa sa te saturi )cum e cu trilaminaru'.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Goldi- bebelina este bine, am placenta previa insa si pot aparea complicatii dar sa speram ca va fi bine; in legatura cu inhibarea pe lunga durata...chiar in perioada cand in mod normal ar fi trebuit sa incep stimularea, cam dupa CM am avut niste bufeuri ingrozitoare, in rest nimic;

Ingeras- multa bafta !

Ioanatugs- multi pupici !

bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.29 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee.....treceti pe prima pagina cum e cu fereastra asta , a naibii fie ea de fereastra ca zici ca e fereastra spre nemurire. Si nu o mai enervati pe Kora ca ete ce de planuri are , se apuca sa faca inconjuru' lumii cu burta la gura.
Da nu iti face griji Koruta , ca de nu trec cotofarlele astea pe prima pagina iar tu o sa fii la odisee si nu o sa repeti zilnic cum sta treaba cu endometru cum vine o nou venita io trimit PM cu nr tau de telefon. Eeeeee, zi nu-s draguta?Asta asa sa nu iti iesi din mana si sa uiti pan' la urmatoru FIV (bebe 2-3 - gemeni, asa sa te saturi )cum e cu trilaminaru'.

Catalina

Catalina hai ca am ras cu lacrimi zau. Faci tu ce faci si binedispui pe injectatele si hormonatele de noi. Esti mare zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Catalina, Kora, sunteti grozave fetelor! M-ati facut sa rad
Va si abia astept urmatoarea intalnire unde sa ne expunem burticile si sa ne sfatuim despre una despre alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor am intrat numai sa va salut pe toate ,sa felicit noile burtici si sa le incurajez pe cele care nu au reusit (de data asta).
Eu ma bucur de perioada asta frumoasa (si mult asteptata) in care toata lumea ma rasfata si astept cu nerabdare data de 9 iunie ,cand voi merge la ecografie....

-ici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anka - hop si tu. Tu de unde aparusi ca esti tare scumpa la vedere.
huski - pana una alta tu scoti burta la vedere. Noi putem deocamdata sa scoatem doar colaceii.

coltul meu de rai

Mergi la inceput