FIV 227

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

sufletel multumesc pentru urarile de bine! Eu am ramas mirata cu privire la cele trei ovare. La ce dr. esti? E sigur ca sunt trei ovare si nu cumva e altceva al treilea "ovar"? Laparoscopie nu ai facut niciodata? De ce? Care sunt problemele de infertilitate? Daca am inteles bine ai mai facut FIV, au fost foliculi pe cele trei ovare sau cum a fost? Schema ta de acum nu o inteleg nici eu,poate nu ai inteles bine ceva. In timpul stimularii va fi bine sa dozezi si progesteronul care trebuie sa fie < 1 pana la punctie. Endometrul trebuie sa fie trilaminar pana la mpunctie si din ziua punctie trebuie sa fie secretor. Poti sa ne intrebi orice, daca stim iti vom raspunde. Multa bafta!
P.S. Esti la dr. Dracea? Nu am mai auzit sa se inceapa stimularea atat de tarziu, in ziua 8-9 de cm, dar....doctorii stiu mai bine. Daca a trecut insa fereastra de implantare atunci acesta e motivul esecurilor tale...parerea mea neavizata ca nu sunt dr., dar am mai invatat cate ceva de la doctori si pe pielea mea....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

sufletel - mai bine lamuraste-te cu d-na dr - pare lung
implantarea mai tarziu de ziua 20-25 a CM nu cred ca are mare succes
chiar daca ei zic ca fac ei nu stiu ce pentru endometru... nu stiu suna la dr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Kora draga mea, Cu dr. Laura Dracea.

Al 3-lea ovar nu l-a vazut pana dupa al 2-lea FIV.Deci nu stiu daca a produs foliculi.

Mi-a spus ca functie de pozitia sondei ecografice, dintr-o parte se vede ca si cum pe partea stanga as avea 2 ovare dstincte, separate - iar dintr-o alta pozitie, cele 2 ovare de pe stanga se vad unite intre ele (nu total, doar intr-o parte). Mi-a mai spus ca functioneaza normal, si ca reprezinta un avantaj.

laparo nu am facut, mi-a spus ca nu e cazul, e in regula. Problemele sunt la sot: oligoastenoteratozoospermie severa.

Nu cred ca am inteles gresit schema ... si sa-ti spun de ce. Mi-a spus clar ca punctia va fi pe 4-6 iulie dupa calculele ei, cu calendarul in fata. I-am spus ca prima zi de CM va fi la inceputul lui iunie (01, sau 02, si asa a si fost), si nu m-a programat la eco de dinainte de a incepe stimularea decat pe 15 iunie.

Vreau sa va marturisesc ca sunt de-a dreptul speriata. Nu-i asa ca v-am starnit si voua curiozitatea?

probabil ca voi trimite un mail la clinica, pentru linistea mea.

Catalina, nu cred ca a uitat de inhibare, chiar daca pare absurd, am scris si mai inainte, la nici unul din FIV-uri nu am inceput stimularea mai devreme de ziua 9 de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

PEN am sunat,dar d-na le-a dat saptamana trecuta.Multumesc
Kora maine vreau sa vorbesc cu dr. Cocei,si-i voi spune de combinatia asta.Am mai citit de o injectie care inlocuieste gravibinon se numeste PROLUTON DEPOT,se gaseste tot asa in Italia,Turcia
Blue flower si eu am avut intepaturi in uter.Tu cu cine ai facut fiv?
Sufletel multumesc de incurajeri sa sa dea d-l sa reusesti si tu si toate fetele de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana sa imi spui si mie ce a spus dr. Cocei ca sunt direct interesata, insa eu asa stiu ca o fiola de 250 mg progesteron injectabil + o fiola de estradiol valerat fac cat o fiola de gravibinom si se iau o data pe saptamana sau , daca e mai grav la 4-5 zile. Dar sa stii ca nu trebuie sa te alarmezi , chiar si in sarcini obtinute natural exista scurgeri maronii la inceput,nasa mea asa a avut si a crezut ca pierde copilul, dar...fiindca ea nu s-a chinuit ca mine sa aiba copii , a fost foarte indiferenta si nici macar utrogestan nu a p[us, nu a stat in pat etc si dupa un timp scurgerile maro inchis s-au oprit de la sine, nu a avut nici o problema cu sarcina si acum are un baietel sanatos tun. Dar recunosc ca si eu daca as fi in cazul tau, dupa atata lupta m-as impacienta la orice pata, la orice durere etc. Sper sa te linisteti la eco.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Iana, cu Marinescu + Cocei am facut FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

am solicitat clarificari prin email... sper sa primesc raspuns la intrebarile mele ...

pentru toate fetele!

Mii de multumiri tuturor fetelor. Nici nu stiti cat puteti fi de ajutor, chiar si cu o parere. fara voi nu as fi avut curajul sa scriu la clinica.... m-as fi chinuit in dilemele mele pana la urmatorul consult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sufletel - lasa jena la o parte, nu are de ce sa iti fie jena cu sanatatea ta, ovarele tale, endometrul tau, banii tai. Suna, lamureste-te si intreaba de ce asa. Eu imi sun medicul si de 3 ori pe zi daca consider ca este necesar. Si crede-ma uneori chiar nu este. Terminati cu jena si teama sa nu va deranjati medicul. Deranjati-l. Ca-l deranjati pe vreo 3000 eur , adica salariul pe 10 luni al unui om obisnuit.

Kora - care sunt primele cuvinte de le spui tu dimineata? "Endometrul trebuie sa fie trilaminar pana la punctie si din ziua punctie trebuie sa fie secretor, endometrul trebuie sa fie trilaminar pana la punctie si din ziua punctie trebuie sa fie secretor,endometrul trebuie sa fie trilaminar pana la mpunctie si din ziua punctie trebuie sa fie secretor...."
Te si vad in transa misunand prin casa si vorbind despre endometru si fereastra de implantare.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Sufletel- cu siguranta o sa primesti clarificari prin mail de la Claudia, dupa ce va vorbii cu dna dr; dar........eu sunt exemplul clar ca se poate.......inhibarea si stimularea facuta la ultimul FIV cu dna dr Dracea nu a intrat in tiparele obisnuite....mi s a parut si mie suspecta treaba si am intrebat....dna dr mi a raspuns ca atata timp cat sunt inhibata...stimularea se poate face oricand, totul este sa i incredere in dr.tau;si ca exemplul sa fie cat mai concret, eu inhibarea am facut o pe 23 octombrie (2008), dna dr n a mai venit la Giulesti ca a fost bolnava chiar cand trebuia sa incep stimularea, am innebunit iti dai seama...insa am tinut legatura prin Claudia si m a asigurat nu i problema daca incep mai tarziu....apoi..menstra a fost pe 2 noimebrie si stimularea am inceput o pe 17 noimebrie...timp d 10 zile numai si in ultimele doua zile am mai facut diphe de 0,1 cate 1/zi ca sa nu riscam sa ma desinhibez caci trecusera 30 de zile de la diphe. de 3,75, apoi punctia pe 1 dec, si ET pe 6 dec.; sfatul meu...ai incredere in dna dr Dracea....intr un top facut de mine al reusitelor in FIV care le cunosc de pe net, dna dr Dracea ocupa primul loc cu cele mai multe reusite; nu sunt deloc subiectiva pt. ca sincer, cred ca esti pe maini bunebafta

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.29 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sufletel, ti-am dat PM.

Daria, tu esti un exemplu de reusita si incredere .Ce face bebelina ?
Stiu ca ai mai facut FIV, comparativ cu celelalte, o inhibare atat de lunga a avut vreun efect ? Normal in ce zi ar fi trebuit sa incepi stimularea ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput