FIV 227

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Blue flower sigur ne vedem! Eu cred ca o sa am pantaloni rosii
Ai dreptate, si eu sunt retinuta. Ma tem sa ma bucur prea tare . Nici nu prea am spus prietenilor si nici parintilor. Astept prima eco.
Apropo de crema pentru burtica eu i-am spus sotului ca asta va face parte din obligatia lui Eu voi sta ca un greieras cu burtica in sus si el o sa presteze
N-am luat inca, nici nu stiu de care ...eu nu am nici o vergetura si sper ca nu voi face nici cu ocazia asta.

Kora, , pup fata!

-ci tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Iana_mari, Blue_flower, Huski,.... , sa va ajute Dumnezeu cu sarcini usoare la termen, si sa va binecuvanteze familiile cu copilasi sanatosi!

Frank, Liliana, Georgiana, ....sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe.

Dana_bebe, mult succes, ... mai ai putin, sa astepti cu rabdare si sa incerci sa te bucuri de momentele de asteptare, sa nu te stresezi prea mult ....gandeste-te ca foarte multe fete nu au posibilitatea sa experimenteze aceasta perioada de asteptare, in care esti obligata sa te consideri insarcinata ...

Ingeras_26a, si eu am avut deregleri de menstruatie dupa FIV 2 esuat (in februarie). In urmatoarele 2 luni de dupa FIV, am avut sangerari de 4 ori (cam din 2 in 2 saptamani). Numai ca sangerarile de menstruatie au fost 2, celelalte 2, intremediare, care erau pe la jumatatea perioadei ciclului, mult mai putin cantitativ - doar niste pete rozalii, maro- nu erau altceva decat urmarile dezechilibrelor hormonale.

Kora_Pop, mult succes, sa iti indeplineasca DD cea mai mare dorinta ...cu siguranta iti va rasplati puterea ta de a te increde in aceasta binecuvantare. Iti multumesc pt toate informatiile utile pe care le-am primit ...indirect. Va citesc de cam un an, dar scriu foarte rar.

Eu am aflat cam cu 2 luni in urma ca am 3 ovare. - 2 din ele sunt pe partea stanga. S-a vazut la ecograf. Ceea ce ma mira...cum de nu au vazut doctorii acest lucru in toti cei 3 ani, de cand am inceput investigatiile? Sper sa fie una bucata ovar, si nu vreo alta formatiune canceroasa sau mai stiu eu ce ... Doamne fereste! Histeroscopie si laparoscopie nu mi-a facut, deoarece a considerat ca nu e cazul, nu a vazut nimic in neregula ...in afara de acest ovar nr. 3, pe care mi l-a fotografiat ... cred ca face un adevarat pictorial cu acele poze.

Am citit ca in capitolul precedent, s-a discutat despre data la care se face ET, raportat la prima zi a menstruatiei.

Vreau sa va zic ca m-ati bagat rau de tot in ceata. La mine lucrurile stau in felul urmator:

Ciclum menstrul regulat: 27-29 zile
Diphe de 3,75 in 25.o6 (ziua 21 a CM din mai)
Ziua 1 de CM: 02 iunie
Dupa 15 iunie urmeaza sa incep stimularea (probabil ziua 16-19 de CM).
Dr. mi-a spus ca punctia va fi undeva in perioada 4-5 iulie: ziua 41-42 de la inhibare, ziua 34-35 de CM.
Transfer: ziua 37-38 sau 39-40 a CM (cu blasto)

Credeti ca va trebui sa mai fac suplimentar inhibare?
Ce se va intampla cu endometrul meu? Unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre acest lucru?
Mi se pare ca se prelungeste mult prea mult acest ciclu FIV

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

madibabi - Clinica Genesys - Baneasa - Dr. Denisa Protopopescu
huski - am intoleranta la lactoza - mai mult de un pahar de lapte/zi imi face burtica varza! oricum incerc sa compensez cu vitamine, calciu...
oana_cnt - am incurcat eu datele nu esti in ziua 4 de la ET?
KoraPop -
blue_flower - eu cred ca e normal - se instaleaza embrionii in peretele uterului.
sufletel_80- cred ca incepi foarte tarziu stimularea - nu inteleg de ce? ar trebui prin ziua 3-4-5 a CM - si dureaza mult!
cu ce doctor faci?.

"Ciclum menstrul regulat: 27-29 zile
Diphe de 3,75 in 25.o6 ??? sau 26.05???(ziua 21 a CM din mai)
Ziua 1 de CM: 02 iunie
Dupa 15 iunie urmeaza sa incep stimularea (probabil ziua 16-19 de CM).
Dr. mi-a spus ca punctia va fi undeva in perioada 4-5 iulie: ziua 41-42 de la inhibare, ziua 34-35 de CM.
Transfer: ziua 37-38 sau 39-40 a CM (cu blasto)

Credeti ca va trebui sa mai fac suplimentar inhibare?
Ce se va intampla cu endometrul meu? Unde as putea sa gasesc mai multe informatii despre acest lucru?
Mi se pare ca se prelungeste mult prea mult acest ciclu FIV"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sufletel, cu cine faci FIV ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Goldi, cu Dr Dracea Laura, la Gynera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sufletel - pe mine m-ai pierdut. Nu inteleg schema ta dar in mod sigur dr. tau stie mai bine. Iti pot spune ca la mine inhibarea incepe in z21 a cm, in z3 cm urmator stimularea (si doza mai mica de inhibare) pt 13 - 14 zile, punctia si la 5 zile ET cu blasto.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Dana-bebe, nu ai incurcat nimic. Doar ca eu calculasem de cand exista embrionasii, nu cate zile au trecut de la ET. Si, cum au fost blastocisti, aveau 5 zile la ET, plus 4 de cand am facut ET, inseamna ca au 9 zile...

Nu mai stiu cum sa calculez sa para mai mult...

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sufletel - intreb si eu....exista posibilitatea sa fi uitat ca deja ai inceput inhibarea?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Iana ti-am trimis un PM!

Mergi la inceput

dana_bebe, mersi ca ai subliniat eroarea ...

inhibarea a fost in 25 mai (in luna mai prima zi de CM a fost 5.05).

catalina,nici eu nu mai inteleg nimic...mie imi pare foarte rau ca abia acum, citind capitolul FIV anterior, mi-am dat seama ca la mine se produce mult prea tarziu transferul (la FIV 1 si FIV 2 lucrurile nu au decurs la fel ca acum, dar oricum mai devreme de ziua 28-30 a CM nu a fost transferul)

Eu am pus aceasta decalare a stimularii pe seama mutarii. Clinica Gynera isi muta sediul...insa am inceput sa ma ingrijorez foarte tare. Urmatoarea programare e pe 15 iunie. Mi-e teama sa scriu un email dnei Dr. ca nu cumva intrebarile mele sa para absurde...sau sa para ca pun la indoiala profesionalismul ei. regret ca nu am intrebat-o la ultimul consult despre acest lucru.

Si la FIV 1 si la FIV 2 am avut 2 blasto. problemele au fost de implantare. dar stimularea am inceput-o la FIV 1 in ziua 9 de CM, iar la FIV 2, in ziua 11.

A mai avut cineva un astfel de protocol?

Mergi la inceput