FIV 227
Raspunsuri - Pagina 11
oana_cnt spune:
Dragele mele,
Iarasi va citesc si tind sa nu scriu. M-am bucurat atat de tare de ziua copilului cand am vazut trei gravidute la noi pe forum. Apoi, ieri, m-am intristat...Viata e atat de intortocheata, probabil ca tot ce ni se intampla are un sens, chiar daca acum ne este prea greu sa il intelegem cu adevarat.
Eu va tin pumnii in continuare, ma voi bucura pentru fiecare reusita, chiar si atunci cand nu citesc, si ma voi ruga pentru fiecare dintre noi care are un esec.
Mie imi e putin teama, embrionasii mei au azi 9 zile, dar eu nu mai simt nimic. Nu ma mai doare absolut nimic, hiperstimularea care se ameliorase inainte de ET acum e aproape inexistenta, sanii nu ma mai dor asa de tare, fizic ma simt foarte bine. Si, evident,sunt ingrijorata. Nu cred ca e bine, cred ca trebuia sa simt cat de cat ceva.
Singurul lucru pe care il percep, dar nu imi dau seama cat e imaginatie, e ca o incordare in burtica. Adica daca ma aplec cateodata simt asa, ca si cand am undeva in interior ca un fel de febra musculara, dar pe o suprafata mica. Si ieri si azi de dimineata, cand am baut lapticul de dimi, am simtit putin un gust ciudat, dar atat. In restul zilei nimic, si beau lapte foarte mult. Acelasi lapte, insa numai de dimineata simt smacul ala.
Fetelor care sunteti dupa ET, aveti ceva simptome?
Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
iana_mari spune:
Da,Huschi sper sa ne intalnim de data asta.La ce ora vii?
Spune-mi mijlocul te-a durut?
Ce pastile mai iei acum?
Si eu sunt constipata.
KoraPop spune:
iana ia kiwi si lapte mai ales seara si dimineata ai sa vezi ca vei fugi la wc . Nu fii ingrijorata, va fi bine, poate trebuie suplimentat progesteronul. La urmatorul bhcg fa si progesteronul. graviduta!
Husky eu am votat pentru gemeni in ceea ce te priveste inca de cand faceai stimularea...
Dana bebe asa cum spui: doi embrioni buni = gemeni daca DD vrea. Doamne ajuta!
oana ct in zi 10 dupa ET ( ziua ET = ZIUA 0 ) poti face bhcg. Au reusit fete si cu si fara simptome. Bafta multa!
Eu sunt zi 2 si nu ma simt prea bine fizic, dureri de cap ca de obicei la cm...,dar abia il astept pe urmatorul ca deja nu mai am rabdare cand vad atatea gravidute pe aici!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
huski spune:
Iana, fata draga , eu ma prezint la Giulesti la ora 7:30 ... trecute fix Asta daca nu voi fi blocata in trafic
Sper sa nu mi-o iau maine de la don'soara Florina ca m-am dus luni la Bios si mi-am repetata Bhcg-ul din proprie initiativa. Nici nu stiu daca sa-i zic sau nu....da s-ar putea sa-si dea singura seama dupa vanataile de la ambele maini
Eu in prezent iau Acid folic si Arefam 3/zi...iar daca ma doare burtica iau repede un No-spa. Mijlocul ma mai doare din cand in cand si capul de asemenea...dar le ignor
Merg la servici si conduc aproximativ 70 km zilnic.
-ici tuturor!
blue_flower spune:
Buna dimineata la fete.
Nu stiu daca e normal, am mai citit si la alte fete, dar pe mine ma inteapa uterul. Adica simt ca e acolo, ca se intampla ceva, si din cand in cand ma inteapa.
In rest, au inceput sa imi creasca sanii. Azi de dimineata am pus o bluza tricotata pe mine si sta intinsa la max pe sani. Si imi era larga.
Nu pot decat sa ma bucur, desi inca nu ma bucur prea tare, astept sa mai fac maine un bhcg la Giulesti si sa ii aud inimioara la 6 sapt. Abia atunci o sa imi permit sa ma bucur.
Fetelor care va numarati ovocitele si sunteti suparate pe numarul lor, eu am avut 13 foliculi din care s-au extras doar 2 ovocite, restul erau chisturi. S-au fecundat ambele ovocite, au fost de calitate A si A1, au fost transferati la 48 de ore si uite ca am bhcg > 0. Nu va mai plangeti de numarul ovocitelor. Ai nevoie doar de unul/doua. Nu de 13.
Va -acesc pe toate.
blue_flower spune:
Huski si Iana, si eu voi fi maine la Giulesti la 7.30.
Poate ne vedem.
Normal ca nu are de ce si cum sa se supere Florina ca ne facem analize la Bios, oricum Dna Dr. Cocei ne trimite acolo. Relax.
Eu acum ma gandesc la ce vitamine o sa iau. :) si ce crema de vergeturi in sarcina sa imi iau. :)
pen spune:
Buna fetelor!
Dar ce vrednice sunteti, o zi nu intra omul si trebuie sa citesc aproape un intre capitol.
Va felicit din suflet proaspetelor ravidute: Husky, Iana, Blue Flower!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!!!
Iana, eu cred ca o sa fie bine. Si eu am sanerat pana in saptamana 12 si am avut inima cat o bacterie, ca puricele este prea mare. Noroc cu fetele de pe forum si diverse cunostinte la care ma planeam, ca mi-au dat Gravibinon. A facut minuni in cazul meu. La nicio eco nu s-a vazut vreun hematom, asa ca eu cred ca e prea putina secretie de proesteron.
Blue Flower, ai dreptate cand le spui fetelor sa nu se mai andeasca la nr de ovocite. Ne asemanam f mult: si eu aveam 9 foliculi, dar la punctie doar 2 ovocite, restul chisturi, dar daca vrea DD, uite ca se poate.
Iazminn, nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare, dar sunt siura ca te vei ridica. Nu ai voie sa renunti! Stiu cum e dupa fiecare nereusita sau veste proasta, nu la FIV, ce e drept, dar la fiecare investiatie noua cand imi aseau cate ceva in nereula. Cadeam din "tren" si ma andeam de ce sa mi se intample tocmai mie. Dar pana la urma cine eram eu: un fir de nisip in desert. Si ma ridicam si o luam de la capat, iar si iar... si pana la urma DD a vazut "firul de nisip" care se tot aita in desert si i-a dat linistea.
Asa ti se va intampla si tie si tuturor care lupta in continuare si se tot ridica atunci cand "cad din tren".
Va pe toate si va doresc tot binele din lume si reusite pe toate planurile!!!
KoraPop spune:
blu_flower uitasem ca tu ai avut numai 2 ovocite! Vedeti fetelor ca ajung 1 sau 2 buni? Bravo! Ai grija de tine si de bebe!
pen
iana daca nu ai cum sa faci rost de gravibinom ( aici sunt slabe sanse) nu uita ca progesteropn injectabil + etradiol injectabil = gravibinom, asta daca va fi cazul. Incearca sa faci rost de pe acum.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)