FIV 227
Raspunsuri - Pagina 10
Dana_bebe spune:
sunt tristuta
da au fost 25 ovocite dar uite dupa 24 de ore avem 7 embrioni (6 din ISCI + 1 din FIV)- vedem maine ce va fi.
5 ovocite sunt compromise deja
mai sunt 13 cara au fost la FIV si nu au facut nimic, li se va face ISCI in seara asta
sunt sigura ca nu puteau fi perfecte toate 25 doar sunt om nu alta vietate
preferam 10-12 super bune decat atat de multe, ma gandesc doar ca fiind atatea calitatea lor nu poate fi f buna - ei asta e - am facut tot ce mi s-a zis - o fi mult, o fi putin vom vedea!
pentru gemeni e nevoie decat de 2 ovocite bune , sper sa le fi facut !!!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_mari FETELOR MI-E FRICA AM NISTE PETE MARO SI MA DOARE MIJLOCUL SI BURTA CA ASEARA. OARE TOATA BUCURIA SA TINA ASA PUTIN? CE SA FAC? KORA MULTUMESC. |
Iana, mergi si repeta beta si pana atunci stai linistita in pat si ia un No spa pt dureri.
26+
ALRAK spune:
iana , repeta analiza betaHCG si incearca sa fii relaxata si mai ales linistita , ma rog la DD sa fie bine. Ai grija de tine.
Dana bebe , nu mai fii trista, asa cum zici si tu , pentru gemeni ai nevoie de 2 ovocite de calitate. DD o sa te ajute sa fie cu noroc.
Pupici tuturor,
Doamne Ajuta-ne!
catalina2307 spune:
Dana - la primul FIV am avut 19 ovocite, 12 fertilizate, doi blasto si la final gemeni. La finalul fiv-ului......Asa ca stai cumintica si roaga-te pt puii tai.
iana - foarte multe sarcini obtinute prin fiv prezinta sangerari in primul trim. datorita hematoamelor care se formeaza. Stai linistita in pat, nospa daca ai dureri si incearca sa nu te gandesti la nimic. Nici bine , nici rau. Este greu, dar daca te agiti nici nu schimbi cursul lucrurilor si nici bine la bebe nu faci. Haide , fii cumintica si nu plange ca nu iti face bine.
coltul meu de rai
iana_mari spune:
ALRAK SI CATALINA VA MULTUMESC AM SI MULTE PM-URI DE LA FETE CARE AU PATIT CA MINE SI ACUM SUNT BINE.
sunt mai relaxata si linistita,joi fac iar testul sper sa fie bine.
doamne ce mult ne ajuta acest forum.
nusy spune:
Alrak: multumesc mult,esti o draguta!
Iana_mari: vorbeste si cu Codreanu sau Cocei,sa vezi ce-ti spun si ele sa faci...poate trebuie sa faci mai des progesteron injectabil...oricum,clar trebuie repaus la pat si no-spa.
Nusy 36+ Ingrid Cristiana
Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!
Ioanatugs spune:
Iazminn i-mi pare tare rau!
LilianaFi un pupic special!
Iana_mari stai linistita iubita, multe fete au avut chiar sangerari in toata regula si a fost totul bine pina la urma! Tatal tau te vegheaza de sus, asa ca o sa fie bine!
Dana_bebe spune:
HGC
Asima - ziua 22 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Alina Oprea - ziua 20 de la ET, in ziua 12 HCG-87
Mirimir - ziua 19 de la ET, in ziua 14 HCG-674
Huski - ziua 16 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408
Blue-flower - ziua 14 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93
Iana - ziua 13 de la ET,in ziua 11 HCG-123
Alrak - in ziua 10 HCG-0.1777
In focuri:
Rizzuca - ziua 19 de la ET - asteptam vesti bune!!!
GeorgianaI- ziua 18 de la ET - asteptam vesti bune!!!
Iazmin - ziua 13 de la ET, fa te rog test de sange!!!
Kitta - ziua 12 de la ET
Frank – ziua 8 de la ET
Oana_cnt - ziua 4 de la ET
Langa focuri :
Dana_bebe - punctia 1 iunie cu 25 ovocite
Simona2 - punctia 1 iunie cu 12 ovocite
Anka_daria - ziua 12 de stimulare
LucaLuca - ziua 6 de stimulare
si
ellanik - ET cu criogenizati, pe data de 3 iunie incepe Estrofem, pe 17ET
Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati
Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
Dana_bebe spune:
Alrak, Catalina 2307 - multumesc de incurajari - acum sunt mai bine! seara lucrurile sunt mai sumbre! noroc cu voi!
nu mai mergea cablul aseara asa ca am citit toate carticelele de rugaciuni care le aveam
Iana - curaj iti tin pumnii sigur se rezolva tot cu rabdare - Doamne cata rabdare ne trebuie!
huski spune:
buna dimineata!
Iazminn offffff.... imi pare tare tare rau!
LilianaFi imi pare rau, lasa timpul sa treaca si cand iti recapeti puterile ia-o de la capat!
Fetelor va multumesc inca o data pentru sustinerea si felicitarile voastre. Va pe toate cu mare drag.
Eu sunt bine, am tot felul de intepaturi in burtica iar cand se ingroasa gluma iau no-spa si trece. Nu prea realizez eu ce se intampla cu mine, am usoara somnolenta, sanii tensionati si durerosi in rest sunt ok....adica nu prea datorita constipatiei
Dana bebe, sa bei laptic inainte si dupa ET si sa vezi ca se va lasa cu gemeni
Kora, , chiar crezi ca vor fi gemeni?!?