Rahova sau apropiere (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vio, lasa mai respiri si tu putin si vacanta placuta in continuare lui Mihnea..

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, nici pe aici nu se gasesc visine, decat congelate. Eu cu din acelea am facut. As fi facut si eu deva dulceata de cirese, de zmeura, dar vorba ta, sunt scumpe rau asa ca mai bine cumpar dulceata gata facuta din supermarket.
Multa sanatate puilor.
Vio, distractie placuta lui Mihnea la bunici!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata fetele... va citesc si eu insa nu mai apuc sa si scriu; adeluta imi acapareaza toata ziua, iar cand zic si eu ca am un moment liber mai apar atatea lucruri de facut cica "in liniste" ... adica, daca ma lasa adeluta in pace, mai dau si eu un telefon, mai vad si eu de bucataria mea, sau baia mea, sau persoana mea! sau mai scotocesc prin amintiri (albume vechi de poze.. ca vreau sa fac odata si-odata ordine la ele cica ) si apoi cand ma lasa chipurile la calculator (ori doarme, ori se joaca pe balcon in ligheanul cu apa! (spala papusa, etc.) ) apuc sa citesc, si-apoi ma dau pe net in diverse cautari, recent am cautat trenuri la CFR, CV-ul meu de pe bestjobs, ca sa il actualizez macar .. apoi sa vad ce curaj imi fac sa il depun pe la diverse companii ca pana la anul pe vremea asta sa ma reangajez (o sa mai stau un an acasa cu adeluta adica pana face 3 ani - pe cheltuiala sotului - si abia apoi ea la gradi, eu la serviciu) insa mi-e frica ca o sa ma cheme care pe unde la interviuri si nici asa nu e bine ca e prea devreme sau nu o sa am ce face cu adeluta! la interviu de manutza cu mine nu pot s-o iau ca sigur ratez jobul! (nu ca n-ar placea-o angajatorii, dar nu se face sa vii cu copilul de mana la interviu, nu?)

in rest toate bune... cum ne stiti; o sa mergem marti la Moldova iar, pt.o saptamana, tot doar eu cu ADELUTA.. asa ca iar imi fac planul de bataie sa ii las sotului de toate pregatite pt.cateva zile macar (camasi calcate, mancare in frigider etc.)..

sper ca pana plec sa mai intru sa va mai scriu!
va pup pe toate!

zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Ieri m-am serbat, nu am avut musafiri, familia si atat. As fi vrut eu ceva mai deosebit (de ex.), dar... si la anul e bine, sanatosi sa fim.
Va las o de dimineata, si pt. pranz restul tratatiei.... pregatiti ...sa vedem...
- salate - de vinete, de boeuf, de icre, piept de pui la gratar cu garnitura de cartofi noi cu ciuperci la cuptor si salata asortata, inghetata si tort de crema de zahar ars,si
Va las sa savurati!
Multi , o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vicky La multi ani!!!

sa-ti dea DD tot ce iti doresti

vad ca nu esti prea multumita de cate bunatati ai!!

Karli vacanta placuta la Moldova si pt Adeluta multi

lexi,multumim

Monica,asa e...mai respir si eu,dar stii cum e....cat mi-ar fi de greu cu el,tot mai bine e asa decat sa nu-l vad...

insa peste 2 saptamani mergem si noi acolo,apoi cateva zile pe la ai mei(adica rudele mele) la munte si apoi in august suntem inca 1 saptamana impreuna la Gura Humorului...

oricum taica-su are de gand sa-l aduca la 2 saptamani sa faca lectii de pian ca cica uita

sa aveti o saptamana frumoasa....la mine sper sa fie ultima zi(de dinainte de concediu....nu de altele ) ca de maine nu mai vin

pe toate

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

.....am uitat sa va zic:m-am mutat in Antiguaaici e vacanta vesnica (sper ca nu am luat-o si eu razna ca Michael )

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Vio, concediu placut de maine!
Vad ca e o moda cu mutatul asta, sa-mi caut si eu o destinatie.
Ia sa vedem... Caraibe... Jamaica e de mine! Goombay Dance Band, Bob Marley... plaja cu nisip fin, recifuri de corali, rom... Mai vine cineva cu mine?

Mergi la inceput

Vicky f frumos
ai de unde alege si daca te simti bine de ce nu?!
in Caraibe vin si eu

PS Vicky,pai schimba si capitala....ca bucuresti si Jamaica nu se potriveste blehhhh,strici frumusete de tara cu prafu' de la noi

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaa, laaaaaa muuuuuuulti aaaaaaani! La multi ani Vicky! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Vio frumoase planuri de vacanta aveti. Bravo. Concediu placut!
Monicasanatate multa piticilor
Karli si eu sunt pe cale sa iau aceeasi decizie, adica sa mai stau un an acasa (cel putin un an daca imi ies planurile asa cum imi doresc eu) si daca asa o sa fie, o poti lasa pe Adeluta cu noi (adica cu mine si cu Tudor) cand vrei tu fara nici o problema.
Ai fost pe la Z? Ai gasit ceva frumos?

Eu in dupa amiaza asta ma duc la un magazin sa negociez o colaborare cu ei pentru "creeatiile" mele. Doamne ajuta sa iasa ceva, oricat de mic.

pe toata lumea

Alina

Creatiile mele

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele

vivky la multi ani!
la multi ani ii zic si eu adelutei mele care mai e si patricia! na, sa-mi fie cu iertare lipsa de modestie!

vio sa-ti fie de bine mutatul... pe bune?!!! antigua? atunci eu coasta de azur? sau e bine moldova?

alinutza da, merci de oferta. o sa tin cont! si minte! multumesc! pai daca mai stai un an acasa e f.bine; pt.noi de ce nu? numai sa nu murim de foame! apoi copilasilor sigur le e mai bine asa! ... apoi, bafta si tie la bebe2! am citit ca mai vrei! apoi bafta si cu Z-ul, intr-o colaborare fructuoasa! sper sa iti accepte creatiile si sa faceti vanzare buna! apoi, daaaaaaaaaaaa, am tocat deja de la ora 12 la pranz 500 ron numai pe hainute de 3 ani. Pentru vara asta are mult prea muuuuuuuulte hainute inca Adeluta mea. I-am luat pt.toamna, iarna, vara viitoare.... ce n-am luat? strampi n-am gasit la astia de la z, dar o sa iau eu si strampi, daca nu acum, mai tarziu... nu mai conteaza ca au sau nu reduceri... dar acum sunt asa de incantata de ce i-am luat! dintre toate hainutele, sunt topita dupa o pereche de blugisori care i-am luat pt.acum si pt.toamna asta!

va pup, ca abia am putut sa scriu... ati observat ce telegrafic am scris!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput