Rahova sau apropiere (55)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
beeeeyyyy...tocmai azi sa lipsesc?
nu se poate

La multi ani! Vicky,
sa fii sanatoasa alaturi de baietii tai sa va dea Dumnezeu numai bine la toti

ma bucur ca sunteti bine toate
noi inca mai tusim...speram sa scapam candva ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
karligutza spune:
daaaaa, nici eu n-am lipsit de la urarile de ieri, dar taman fiica-mii am uitat sa ii spun sa creasca mare pt.ca a fost si ziua ei de nume! Te iubeste mama draga mea fetita scumpa Adela PATRICIA!.. si am mai uitat sa urez la multi ani in particular socrului pe care il cheama Paul, asa incat cred ca iar s-a.........
si el si implicit soacra... dar sper sa reparam azi 'greseluta' cu un telefon! oricum ei habar n-au avut ca a fost ziua mea pe 24; plus si ziua de nume a Adelutei; asa incat eu de ce sa-mi fi amintit mai cu sarg? atata iubire,atata pretentii zic si eu, nu?
ce rea sunt!!
dar am si eu of-ul meu ca de aceea suntem oameni, sa ne respectam reciproc, nu doar intr-un singur sens!
Alinutza ce-ai facut la Z? ati gasit portita de colaborare? 
Monica sanatate multa ambilor copilasi! mama mama, da' tu mai poti? cu atatea emotii de fiecare data cand iti raceste vreunul? eu cred ca o luam razna pana acum!
macar bine ca exista speranta ca veti pleca in curand din zona aceea "favorabila racelilor"... 

vicky ai terminat bacalaureatul? cand e ultima zi?
vio concediu placut am uitat sa-ti urez! de-acu' distractie vreo luna asa? pt.tot anul in care ai muncit? cu ce te rasfeti in concediul asta? multumim pt.pupicii adelutei! te pupam inapoi! 
lexi tu esti mai aproape decat Monicutza, vrei dulceata la pachet?
ma ofer eu daca vrei si daca nu ti-o fura vamesii, ai naibii vamesi stiu ce e bun (
), nu ca n-ar fi permisa pe teritoriul lor asa ceva!
va pup si pe restul cu drag! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
preda_vicky spune:
Fetele, multumesc de urari
.
Karli, bac-ul se termina pe 9 iulie, cu afisat, cu contestatii cu tot, dar pe urma vin inscrierile in clasa a IX-a si consecutiv dam diplome de bac. Apoi, in august urmeaza sesiunea a II-a la bac, corigente, diferente, si uite-asa vine 1 sept. si incepe alt an scolar
. Cand sa ai concediu cap-coada in conditiile astea
?
Alina, ti-a reusit colaborarea? Tin pumnii si eu.
Karli, sa-ti traiasca Adela Patricia, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, si sa poarte sanatoasa toate hainutele noi.
Monica, ma bucur ca Alex si Ruxi sunt pe cale de vindecare.
Vio, gata, esti in concediu? Te astept la aeroport
?
, o zi buna sa aveti!
anangel_lexi spune:
La multi ani fericiti Vicky!!!

Karli, la multi ani Adelutei!
Sincer, eu nu am stiut pana acum (nu mi-a dat prin cap) ca Patricia se sarbatoreste de Sf. Petru si Pavel.
Multumesc pentru oferta cu dulceata dar nu vreau sa-l vad pe sot cum baga in el cu pofta si eu sa stau sa ma uit. Nu de alta, dar mi-a spus ca am interdictie de-acum incolo la dulce.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 12 zile
monica-elizabet spune:
hello fetelor
vicky,
nasoala treaba cu secretariatul pe timpul verii. stiu ce nebunie este si la noi 
lexi, da de ce ai interdictie la dulce? ![]()
dulce ![]()
rodicuta,
si
La multi ani! Patriciei tale mici, sa creasca mare si sanatoasa si sa-ti traiasca si socrul
noi...cam tot la fel suntem...ruxi acum parca tuseste mai putin ca alex desi el a inceput primul
cand le-o trece...cine stie...canva... ![]()
noi avem bilete la concert in seara asta...sper sa fie fain si sa le placa astora mici
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
violeta69 spune:
buna,
Karli,La multi ani Patriciei!! 

Monica
iar mergeti la concert?!
de data asta cum o luati pe Ruxi?! ![]()
lexi 
Alina 
eu azi am lenevit ![]()
de maine ma apuc sa invat(ca in sesiune,stiti cele 3 maxime studentesti!
)
era sa uit,Vicky
ce mai face Dani?
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio, numa' sapt trecuta ziceau ca nu dau voie la copilashi mai mici de 8 ani fiindca era un cocnert aniversar si nu vroiau organizatorii sa fie debandada pe-acolo
in rest asa...de obicei brazilienii sunt super "permitivi"
ei nu se supara ca romanashii nostri nici daca un copil mai zice acolo odata un cuvintel, nici daca se mai trezeste cate unul aplaudand intre partile pieselor
cum sa zic eu...e ca-n vorba aia..."astia-s oamenii cu astia defilam" ![]()
nu mai stiu daca v-am zis...aici intrarea la concert este gratis..concertele (muzicienii) sunt sponsorizati de BRB(Cea mai importanta banca a Braziliei) si cu toate astea sala nu e plina...lumea nu mai iubeste la fel de mult ca inainte muzica clasica...
si nu va imaginati ca-s niste neprofesionisti cei care canta...Nu...dimpotriva..toti au studii in Europa, fff bine pregatiti si au super piese in program...
somn usor tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, auditie placuta la concert.
Vio, Dani e bine, 2 sapt. e in vizita la fostii nostri vecini, ei au 2 pisici, si de cate ori pleaca in concediu, bona lui Dani e si pe post de bona de pisici, iar Dani e super-incantat ca sta acolo. Vecinii nostri il iubesc tare mult, bona noastra a stat o perioada si cu Dani si cu fetita lor, de asta zice Dani de Adeluta ca e surioara lui
. Numai bine pana vine Dani intru si eu in concediu
.
fetele, sa aveti o zi minunata!
violeta69 spune:
'neata!
Monica f frumos ca va culturalizati
abia cand va intoarceti nu o sa te trezesti cu astia mici ca asculta manele 
poate continuam si aici,ca si eu vreau sa-l duc pe Mihnea
Vicky,tu cand intri in concediu?
vad ca ai ramas pe barticade,sigur vrei locul meu pe soclu![]()
va
si sa aveti o zi frumoasa
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Vio, in jur de 15 iulie o sa raman si eu in concediu. Abia astept, chit ca stau acasa.
Soclul? Nu vrei sa-l impartim frateste
? Mai bine il luam, la cum anunta astia cutremur peste 7 grade
, sigur soclul nu se darama.
Nu mai pleci cu Marius la mare? Nu te lasa zodiacul?