Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
roxyaly spune:
Miany felicitari pentru bb.
Sa dea Dumnezeu sa fim si noi si ei sanatosi si dupa odisee sa vorbim la scutece sa nu pierdem legatura.
pupici
13+
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Miany - felicitari! Ma bucur tare pt tine monis 17+ |
ms,Monis5esti o dulce..
miany
17+
roxyaly spune:
Ce bine e acasa .Si saptamana asta sunt in concediu si as face cumva sa nu ma mai duc la servici pana nasc .Trebuie sa socotesc zilele de medical pe care le mai am , cele de prenatal si concediul legal sa vad daca ma incadrez.
14+
miany75 spune:
citat din mesajul lui roxyaly Miany felicitari pentru bb. Sa dea Dumnezeu sa fim si noi si ei sanatosi si dupa odisee sa vorbim la scutece sa nu pierdem legatura. pupici 13+ |
Sa dea DD sa ai dreptate!
miany
17+
miany75 spune:
si eu sunt acasa...din 8 iunie intru in risc maternal....o sa am timp berechet sa studiez piata....abia astept..
miany
17+
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 si eu sunt acasa...din 8 iunie intru in risc maternal....o sa am timp berechet sa studiez piata....abia astept.. miany 17+ |
Sa studiezi bine de tot piata, ca sa ne spui si noua, si sa nu te aud ca pe Camy ca te plictisesti acasica
monis 17+
monis5 spune:
citat din mesajul lui lacramioara2 sa va dea Dumneazeu multa sanatate tuturor pentru vorbele voastre bune si incurajatoare. Eu mi-am dorit acest bebe foarte mult si am crezut ca si tatal lui il dorea asemenea. L-am iubit si il iubesc in continuare in ciuda gestului sau absolut de neinteles pentru mine intrucat pana in seara plecarii sale totul era absolut perfect. Ori am trait eu o himera, ori lumea s-a intors cu fundul in sus.Inteleg insa ca orice suparare imi poate afecta copilul asa ca ma voi stradiui ca impreuna cu voi si avand suportul parintilor si al prietenilor apropiati, sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi amandoi. Va sarut |
Bravo, se simte optimismul.
monis 17+
hope2009 spune:
lacramioara - bine ai venit! cu siguranta aici nu o sa te simti niciodata singura! Spaime toate avem dar vorbind despre ele ne ajutam sa mergem mai departe si sa fim puternice pt puiutii nostri.
Si a-pro-pos de intrebari, fetelor voi credeti ce spunea bunica - daca furi ceva atunci copilul se va naste cu un semn? dar daca fura sotul tau ceva pt tine, se pune?
Va pupic, aveti grija de burticile frumoase!
miany75 spune:
Monis5nu cred ca o sa am timp sa ma plictisesc...cel putin o vreme..,imediat incep cu examenele,dupa care trebuie sa incep la testarea pietei ...pentru renovarea baii,pentru camera "bebicului" ...aa si vreau sa ma duc si la inot sau ceva gimnastica pt ...off am uitat sa intreb daca pot sa merg......
Probabil ca vor fi si zile in care nu voi avea chef de nimic ,dar promit sa fie cat mai putine..
Lacrimioara2e foarte bine ca gandesti pozitiv ..DD va avea grija de voi si va veti descurca..asa cum am mai zis incearca sa te bucuri de acest "miracol"
miany
17+