Leoaicele DC*(37)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Neatza.
Dany,pai eu ce sa fac daca taman acum am descoperit un magazin unde se gasesc niste cozonaci de te lingi pe degete ?Numai ca mai am nitel de asteptat..am scazut la 52kg,dar tot mai am vreo 5 de dat jos..Oricum pana la ziua mea vreau sa scad sub 50.In fiecare dim injur cantarul si ii spun cat de bestie e pt ca nu-mi arata si mie un 48 acolo.. macar.
David face nani..a adormit in sfarsit.Ieri i-am facut iaurt de casa si o sa-i fac si branzica.
Ioana esti mortala.Multa sanatate va doresc.
katty,eu vorbesc de cozonac,ca taman acum s-au gasit cate unii asa, sa ma invite la un cozonac,o praji ,o chestie..Insa stau cuminte,ca vreau sa-mi iau costum de baie doar cu celulita,ca la aia nush ce sa-i fac,nu si cu sunci.
Pupam trupa si va dorim un WE minunat.
POZE CU NOI de David Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna ziua si de la mine
Am avut o zi agitata, mers la cumparaturi cu Giulia pe trotineta, carat trotineta si 7 plase apoi facut mancare si un pic de ordine.
Aici a si plouat cat am atipit si eu 20 de minute, nu stiu dc m-am trezit, as fi preferat sa dorm macar vreo 3 ore sa fiu odata odihnita
WE frumos tuturor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello ...
Yoanna, mortala ca de obicei!
Annie, sar'na de lapte batut si de covrigi...ce idee ti-a venit!
Ledi, te cred, si succes, sa ajungi cat mai repede la greutatea target!
Daria, si eu am gatit la greu dimineata, apoi am mers la Bookfest, unde am luat cateva carti, si cartile de la Adevarul ptr. copii din saptamanile urmatoare, adica Frumoasa adormita si Peter-Pan!
Dany, drum bun la tara si sa va intoarceti cu bine si cu poze!
Copilutz, si eu m-ma tuns pentru a ajunge cu punga pe cap si ceva sulemeneli contra caderii parului...asa ca suntem in aceeasi barca!
In rest, totul calm si frumos!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Katty cat au costat acolo cartile,tot 12 ron/buc??Caci eu/noi avem o mare problema din cauza lor:a primit Cartea junglei(de la aceeasi editura-acum 3 ani -identica ca aspect...)si lunea trecuta am prinsAladin...dar...dar...
acum imi arata pe coperta 4 caci urmeaza Frumoasa adormita si nu cred ca o prind aici
Daria eu maine fac ardei umpluti;azi am avut zi de calcat munti de haine
Copilutz,Dany,Raluca,Anca,Lilia,Cata,Ledi,Aurorra,Ani,Emma,Adi.... si wk placut in continuare
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Gabi, tot 12 lei/ex au fost cartile, le-am luat sa scap de grija saptamanile urmatoare...ca e mai greu de la standurile de ziare!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](images/user_woman.png)
LiliaToma spune:
Salutare mic si mare
Revin. Sper cu forte proaspete.
Mesajele au fost pierdute nu din cauza de calc defect ci din prostia mea, ca am apasat pe taste aiurea( si la laptop intelegeam ca nu sunt obisnuita cu el si e foarte sensibil, dar la calculator nu mi s-a intamplat pana atunci..)
Noi suntem bine. Afara e cald, parca prea cald, dar eu deocamdata ma simt bine. Doar o singura data am venit transpirata acasa, in rest mor de placere ca e vara si e cald. Doar praful si mizeria de BUcuresti, ma omoara vara. Ca se pune praful asta de zici ca nu e sters cu lunile cand ma uit pe mobila( noi vara stam non stop cu usa de la balcon deschisa)
Amelia a avut si ea serbarea de sfarsit de an. A fost albinuta. Am inchiriat costumele. Am avut noroc de o mamica care a gasit o Doamna cu costume de inchiriat. Si fiindca am luat engros pentru toti copiii a costat mai putin.
Eu sunt la serviciu, pe unde mai stresata, pe unde mai calma, mergem inainte. Eu sunt perfectionista si cer si de la cei din subordine sa fie corecti si sa isi faca lucrul cat de bine se poate. Si de aici apar neintelegeri( mai ales de la fetele care sunt in departament de mai demult si pana sa vin eu erau obsinuite sa se prefaca mai mult ca lucreaza)
Criza se simte si la noi, sper insa sa nu se ajunga la masuri drastice.
De ieri suntem singurei. Amelia e la bunici. Desi e tot aici in Bucuresti, la doua statii, adora sa stea acolo. Au apartament mai mare, iar blocul e cumva intre alte blocuri, nu da in strada, deci poate sa se joace afara ca in curte.
Asa ca eu am facut de aseara curatenie ce am reusit, azi am terminat de dimineata cu curatenia, am facut o mancare de fasole verde cu carne si cartofi, si pe urma m-am rasfatat: masti,epilat, stat la tv, am citit si pe DC ca sa recuperez. E o gura de aer cate o zi din asta asa relaxanta.
Cam asta despre noi.
Aaa, m-am tuns si eu!!! Chiar citeam azi si ma amuzam ca ne-a apucat pe toate in acelas timp.
Deci eram www.postimage.org/image.php?v=gxxUDCS" target="_blank">asa si acuma sunt, asa cum o sa ma vedeti in albumul de mai si in cel de iunie
LiliaToma spune:
Annie, nu prea am inteles care e problema de sanatate( tare alambicat scrii , dar iti doresc multa sanatate in continuare.
Cat timp va fi Claudiu in vacanta? ce vei face cu el?
Sotul tau ti-a adus cadouri frumoase, bravo.
Ai mai depus cv-uri ptr job?
Adi, desi cu intarziere, dar cu toata inima felicitari pentru Catalina. Bravo! Rezultatele sunt foarte bune, trebuie sa fiti mandri.
Ce ati hotarat cu apartamentul si casa? Ultima data ai scris cand urma sa faci lista cu renovarile pe care vrei sa le faci inainte de mutare... parca asa am retinut.. si urma sa hotarati. Orice hotarare ati lua, sper sa va aduca implinire.
Gabi, Doamne ajuta cu operatia care urmeaza. Trebuie sa fie bine pana la urma. Pozele cu cele doua comori sunt foarte frumoase, ptiu sa nu fie de deochi. Si ma bucur ca la comisie au constatat ca Bogdanel a evoluat mult si frumos.
Imi pare rau ca ai avut atata de tras cu hartiile alea, dar macar un lucru bun, ca ai slabit :) cate femei nu isi doresc asa ceva.
ce de-a musafiri ai avut, dar ma bucur ca a fost relaxant din pct de vedere psihic.
Eu din pacate nu pot sa te ajut cu nr Dr-ei Pop ptr ca ies foarte tarziu de la serviciu. As putea doar sa dau niste telefoane, daca as sti unde, ca sa aflu o informatie.
Leditia, si eu tot 3-5 kg in plus am fata de inainte de sarcina( le tot plimb in jos si in sus). Si eu ca si tine, cand m-am maritat aveam 45 kg :). Acuma am 49.
In general sotul meu zice ca e tare bine asa cum sunt, dar eu ca si tine, simt nevoia uneori sa ma lepad de ele si atunci ma tine sportul vreo doua saptamani. Pe urma uit :d, de sport nu si de kg. Cred ca depinde de fiecare persoana cum se simte bine.
Am citit si despre necazul cu racordul. Am patit-o si noi o data, iarna pe la miez de noapte, cand dormeam tun. Ne-a trezit o vecina ca ii curgea apa pe pereti, iar la noi ajunsese deja in dormitor... a fost o veselie...
Adi, tu mai iai pastilele alea( scuze daca ai scris si mi-a scapat)?
LiliaToma spune:
Daria, ma bucur ca ai reusit cu refinantarea. Si ce de-a petreceri ati avut, distractie nu gluma. Si inca nici nu am vazut toate pozele, mai am( astea din ultimele zile de la toata lumea, sunt pe lista de asteptare)
Katty, desi le-am vazut mai demult, trebuie sa iti spun neaparat ca pozele de la Visi sunt mereu superbe! Atat de frumoase, atata liniste.. cred ca e o mare bucurie sa va puteti odihni uneori acolo. Ati avut vreo ocazie? ( ca am vazut ca aveati tort) sau asa va pregatiti voi mereu?
La multi ani mamei tale. Ce cadou i-ati luat pana la urma?
Vad ca si Andrei a avut petreceri destule. O sa ma uit neaparat si la pozele de absolvire :) Asteptam poze si cu tunsoarea.
Amelia merge inca la gradinita. Desi ii e greu ca sunt grupe comasate si nu ii place deloc, nu avem ce face. Cat mai e deschis, merge. Pe urma o sa inceapa veselia.
Catutza, frumoasele pozele din excursia Biei. Se vede ca s-au distrat. Si grupa Ameliei a fost, dar eu nu am putut sa imi iau liber si singura nu am vrut sa o las deocamdata. Dar se pare ca au prins timp cam urat si tare frig.
Ce i-ai luat nasului pana la urma?
Asteptam poze de la nunta.
Emma, ma bucur ca Andrei e mai bine. Si sper sa nu iti testeze nici nervii prea mult ( asta e mai greu la ei, dar incercam)
Ai fost nasa? sau urmeaza sa fii? Cand?
Raluca, sa aveti o vacanta frumoasa in RO.
Nu stiu daca te-am mai intrebat, in ce domeniu lucrezi acolo, daca nu e secret? Banuiesc ca in franceza, nu?
Ioana, imi pare rau ca ai fost bolnava, dar ma bucur ca esti in continuare optimista.
Dany, ma bucur ca printre necazuri aveti si o bucurie totusi, ca sotul tau are serviciu din nou. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine si in toate celelalte domenii. Trebuie sa fie. Si ale tale poze cu tunsoarea, zici ca luni, nu?
Hihi, eu mananc ciresele fara sa ma uit daca au viermi. ca ma stresez sa le verific si imi zic ca nu au si gata...
Eu mor dupa fructe, inghetata, ciocolata si ceai verde.. Macar unul nu ingrasa din toate
Copilutzu, sper sa fie bine cu serviciul pana la urma. Si nu numai...
Pupici multi si tu esti un exemplu de optimism, asa ca nu te lasa!
Ancaaa, pe unde mai esti?
Nicole, tu nu mai treci pe la noi?
Annie80 spune:
Neata, cafea ?
intru n greva, protestez! vreau sa ma trezesc si eu la o ora decenta, un 8- 9, chiar 9 jumate, citeam la paranormale si unele fete se trezesc la ce ora vor, cum oare ca vreau si eu.
Lilia sa stii sa iti sta foarte bine tunsa mai scurt,
...si eu am in cap sa ma tund , cred ca e epidemie printre noi de tuns
.
Scriu alambicat am scris numai ce am inteles de la dr, ca doar nu e "proasta" sa dea doua consultatii la pret de una" stii ? ar pierde cam 80 de USD
Clau meu, ieri am avut un party, dar nu am mers , nu ma condamnati ca nu am dus copilul la party cu zane si printese, dar niciodata nu s-a simtit bine la acea persoana, asa ca am preferat sa mergem la piscina , unde ne-am distrat si a fost super!
Are vacanta pana la inceputul lui septembrie , sper totusi ca sa dam o fuga pana in tara, sa ii vad si eu pe ai mei .... sper numai...speranta moare ultima
Altceva nu prea avem ce sa facem aici, mers la piscina, la mare (wow e bestiala zilele astea si cam atat , joaca prin casa,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Sunt varza in materie de gat si nas... Si Mitzu iar a inceput sa tuseasca...
Nu stiu ce sa mai spun, ce sa mai fac...dupa atata tratament....
Ieri, am fost plecati, aproape toata ziua la gratare...in prima parte am fost la cabana nasilor ca, seara sa o incheiem pe mosia sora-mii... Am intrat, ieri, pe forum, in intentia de a posta dar...n-am mai avut sanse...caci, s-a dat adunarea si, cum nu eram pregatiti,... a trebuit sa "ne ambalam" si "expediem" la cumparaturi... Am citit, in schimb...
Dany un MAAAAARE pentru tine! Mercic pentru aprecieri si incurajari!
Abia astept sa vad pozicile! Ramane pe luni, da?
Ah...vad ca si tu ai intampinat aceeasi "problema" cu ciresele... si eu, acum cateva seri, am fost nevoita sa arunc un bol plin din cauza viermisorilor... nu spun mai mult ca e dizgratios...si cand ma gandesc ca, ciresele sunt fructele mele preferate (pe langa zmeura si pepene) si cat am asteptat sezonul ca sa pot manca pe nesaturate...
Un si pentru micutul Teutz! Sunt sigura ca v-ati descurcat de minune! Sa ne povestesti tot, tot ce a facut strumful cat a stat cu voi!
Annie, esti fenomenala! Pe bune! Pe cuvant, daca arati de 50 de "chile" la 1,69... No way! Adica, ceea ce "mananc" eu aci'...e ca arati bine...nu mi s-a parut a fi slaba...
Pe cand la mine: oase grele, carne "ioc"... Nici macar creier mult...sa compensez...nu posed... deh...nu mai spun nic'
Auzi?! M-ai lasat, ieri, de-am salivat mai tot timpul la covrigul ala cu mac, delicios de copt... toti, in jurul meu, mancau mici, frigarui etc si eu cu gandul la covrig...Si, mi-am cumparat cativa...dar erau rahitici si cu susan...bleah...nu mi-au placut...
Mare plictiseala la voi- piscina, mare etc...mey...ce m-as plictisi si eu, asa, o tzara, macar!
Multa sanatate! Vezi de mergi la inca un control...caci nu e de gluma...Pe bune!
Copilutz multi! Multumim!
Te felicit pentru cele 4 kg! Dar...totusi, stii ce...las-o incolo de infometare... Important e sa fii sanatoasa!
Ah...era sa uit...vreau si eu "reteta" pentru masca de par...doar ulei de ricin si vitamina A? sau mai e vreun ingredient secret? Vreau si eu sa fiu sexoasa raaau...
Hai ca m-ai amuzat cu marinatul...
Daca te tunzi, intre timp, sa pui poze sa vada si ochiul meu...
Leditia, mercic!
M-ai "omorat"...cozonac......Offff...Ce, Doamne iarta-ma, balesc atat?!...La covrigi, cozonac...vila cu piscina, BMW X6, cont solid in banca...oh...astea-s din alt film...scuzati...
papa micutul branzica si iaurt facute in casa? intreb, caci a mea...nici sa auda nu vrea, daramite...sa manance...
Katty, sar'mana!
Am vazut la Tv- BOOKFEST-super preturi la edituri, nu?...Felicitari pentru cartile cumparate! Buna idee! Noi, din pacate, primele doua editii le-am ratat...avem Mica Printesa si Aladin, maine urmeaza sa luam si Frumoasa adormita...
Ah...astept pozici cu nouuuul look...
Lilia, cat ma bucur ca ai scris!
Iti sta minunat cu noua tunsoare! Te prinde! Nu ca nu ti-ar fi stat bine si cu parul lung... Dar, chiar e bienvenita aceasta schimbare...
Si micuta arata Si la serbare tare frumusica albinuta harnicuta!
Catutza astept pozicile! Pe cand?!
O duminica placuta in continuare, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""