Leoaicele DC*(37)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata ?
Kattysuper de voi, sa poti sa-l lasi pe Andreu undeva sa iesi numai cu sotul la....plimbat,
Daria , Cata si eu vreau bb, si nu stiu de ce ieri numai la bb m-am gandit, si mai incolo
Cata ce-ai mai facut bun de papi? Adi tu ?
Ioana, da de la statul acasa ni se trage (sincer ma bucur ca nu sunt singura cu acest sentiment) si plus de asta fiindca aici vinerea e libera o simt ca si cum ar fi duminica
Bratara, in poze aveam 2 de argint , late, dar cea din egipt , pur si simplu
Camilele alea erau vii, in zona este o pista pt curse de camile (la care vreau sa merg de cand am venit aici) si mancau iarba, in zona in care am mers am vazut cel mai sterp desert, caci cand mergem spre dubai, desertul este aproape verde , de ma crucesc, cand vad desert cu verdeata, eu stiind ca e nisip + nisip
Mancare "made in Romania" pana si sarmale au astia aici, si frigarui, eu m-am linistit cu mancare made in Romania, ca poate are alte origini. vata de zahar era facuta de un filipac, deci nimic romanesc.
totusi nu am vazut leustean si malai
Restul de fete? pup u all
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Am lipsit motivat ...au venit la mare toti frati/surorile(4 iar cu jumatatile din dotare si copii 8 +....)lui Dan
.Au fost cazati la marina surf dar am umblat cu satra ba la noi,ba prin parc,ba prin oras
....A fost ff obositor dar ne-a facut bine la psihic
Ieri am fost toata ziua plecata la Ct
Dimineata am impartit hartiile lui Bodo(copii dupa certificatul de incadrare in grad de dizabilitate-daca nu le depun nu mai primeste alocatii...)... la 13 am facut vaccinul Isabellei(cel de 2luni) .Am ajuns acasa la ora 16 cu mandra
cu donu' spunand incontinuu "nu ma tande Bella,izi Bella,izi"(nu mai plange Bella,razi Bella,razi)
Astrele spun:
Asigura-te de sinceritatea celorlalti, nu actiona impulsiv, nu pune la suflet esecurile sau obstacolele: la nevoie, ai forta care iti permite sa iei totul de la capat.
Evita tot ce comporta risc. Fii cumpatata si impune-te prin inventivitate si decizie.
Ai insa o puternica tendinta spre excese, de aici pot aparea probleme de sanatate, indepartarea celor care te considera prea dura sau lasi calea libera celor care iti sunt ostili.
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna ziua si de la noi !
Dodo, moama ce v-au navalit neamurile Cum rezisti ???
http://family.webshots.com/album/565504804uQmsLM?start=60 cateva poze de la noi, eu sunt rupta de nesomn, cainele s-a tot miunat azi noapte
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello si de la mine!
Dodo, obositor cu atatea in carca, si musafiri, si bebelina, si Donu cu ale lui!!! Bine ca te-ai linistit putin!
Catutza, nu ne-ai zis cum fu la nunta!!! Poate iti faci timp si ne arati si noua poze!!! Cred ca deja ai vazut pozele mele, petrecerea a fost in Herastrau la Insula Copiilor, unde fusese si petrecerea colegului Mario cu 2 zile inainte!
Te-ai tuns pana la urma? Maine ma tund si eu...
Lilia, imi pare rau ca ti-ai pierdut mesajul, stiu cum e, am patit-o de multe ori, dar niciodata de atatea ori la un mesaj!!! Bine ca esti bine, si ca ne-ai dat un semn!!! Ce face Amelia? E in vacanta sau inca la gradi?
Yoanna, tot intr-o agitatie si tu, asa e cu betisoarele de urechi sunt tare pacatoase, trebuie avuta are grija, imi pare rau ca ti-ai ranit puiutza, sper sa fie mai bine acum...cu tusea cum mai stati?
Cum a fost cu batista bebelusului ieri? A stat sa-i cureti nasucul???
In pozele de la party-ul lui Andrei eu n-am aparut deloc, erau alte mamici din grupa lui Andrei, dar mie nu mi-a facut nimeni pozica!
Annie, frumoase pozele din Al Ain, si eu am remarcat camilele care pasteau (ce?), cum sunt vacile la noi pe camp, asa la voi camilele prin desert, dar mult ati mai mers...dar bine ca v-ati distrat!!! Frumoasa locatia, frumoase personajele, Clau e un scumpel!!
Dany, ca n-a iesit asa cum va doreati! Sper din inima sa fie perfect data viitoare!!! Daca esti mai bine, mai intra pe aici!
toate fetele...mai vine cineva la dat raportul???
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei ... eu sunt rupta de nesomn, cainele s-a tot miunat azi noapte ![]() |
Daria, ce v-ati luat voi acolo, catelusa sau pisicuta???
![](icon_smile_big.gif)
Sa stii ca e tare dragalasa "pisicuta" voastra!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](bici.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
![](floare.gif)
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Ziua buna! De la inceput vreau sa-mi cer mii de scuze pentru confuzie
, Katty! Ma simt atat de prost
Nush...de ce am avut impresia ca doamna imbracata cu rochita neagra...
Pe cuvant, ca am oscilat... daca esti tu sau nu! Deh, nu mai am nici o scuza... Sunt dereglata rau
...pierduta...
nici cu
nu mai am scapare...
Multumesc pentru intrebari Cu tusea, sa spunem, ca suntem mai binisor... Acum otita si urechiusa ranita ma pun pe ganduri...
Iar cu "batista"... mare chin... Nu s-a speriat de zgomotul aspiratorului, caci nu ii e frica deloc de el (chiar imita ca aspira, cateodata...) in schimb, numai cat vedea ca ma apropii de nasuc...incepeau urletele, agitatia... In final, am reusit sa o curatam, micuta fiind tinuta de sot si povestindu-i toate minunile... lumii... Mda, poate ca urmatoarea data...va fi mai linistita...Sper...
O pentru tine!
Annie, m-ai linistit cu situatia camilelor!
Mey, da' ce matinala esti!!! Cum reusesti? In conditiile in care eu ma trezesc pe la 9 si atunci...lesinata de somn...
Ce ati mai rezolvat cu Australia?
In Bacau e innorat, probabil ca vor urma si ploi... (de parca nu-s satula de ele...), mai bate si vantul...asa ca azi, nu pupam plimbarica...
Sper ca voi sa aveti o zi placuta!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
szivarvany spune:
Ioana, insista cu batista, chiar daca e mai greu initial, insa te scuteste de multi nervi in timp scurt. La noi functiona sa-i dau doo oo kinder in cate o mana
Katty, e cat o matza ... uofff
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Ioana si Isabella bocea la inceput cand foloseam batista.. acum sta cuminte si rade imediat dupa ce ramane fara mucutzi tare fericita.Da semne de scanceala cand sunt prea multi si nu-i sunt trasi toti odata
Daria vazut pozici faine foc sirenele;iubita vara ma suna si colegii de scoala generala sa ma intrebe de sanatate
Katty da numai cand am auzit ca vin toti odata am obosit dar cand au sosit totul a decurs aparent usor
vazut si copii la banchet si tortuletul cu bun ramas...
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Katty- nu am cum sa nu dau pe aici caci imi sunteti f.f. dragi! Doar ca am luat nitel o pauza sa-mi linistesc creierasii facuti oleak prastie!
Acum sunt bine multumesc lui DD muult mai bine decat data trecuta cand am fost foooarte rau si am avut nevoie de terapie cu de toate sa ies din colaps... acum m-am mobilizat rapid le-am luat ca atare pe toate si deja pregatesc o noua incercare... oricum aceasta nu va fi prea repede caci organismul minim 6 luni trebuie sa se refaca...asa ca acum sunt pe naturiste de toate soiurile...intra si Edy pe ele din iulie.
In alta ordine de idei sapt. asta se angajeaza si Edy in sfarsit... la fostul lui loc de munca unde a lucrat vreo 10 ani( la stat) nu pe acelasi job... dar pe acolo. Suntem very very happy.
Si eu m-am tuns ieri!! Mi-a dat un confort psihic !
Si mi-am si cumparat cate ceva : niste sandalutze dragute, o rochita vesela si o fusta de blugi.
Cata- nu stiu ce sa-ti spun.Habar nu am...Am fost cam prastie ultimele 2 sapt. Daca se anunta ceva...poate aflam...dar nu stiu nimic.
Eu abia astept sa vina iulie sa plec in tabara la Sulina.Pana una alta incepe Bacul si ma cheama la corectat.
Daria- f. dragutz catelul. O sa va acomodati pana la urma!
Si Giulik este frumoasa ca de obicei.Intrebare: tu stii lb. maghiara? Daca ti-as trimite la un mom. dat un text sa mi-l traduci ai putea???Intentionez sa scriu la Budapesta... voi incerca pe engleza... dar nu sunt asa experta.Sunt croita sa merg la o consultatie acolo... si apoi mai vedem.
Gabi- iti urez sa ai putere sa treci prin toate si sa reusesti tot ce ti-ai propus!
Ledi, Lilia,Aurorra, Adi,
Annie - f. frumoase pozicile. Si tu esti super sexoasa.... Si camilele alea mi-au placut.
Ioana -uite un sa treaca toate! Si lui Mitzu!
Copilutzule-sfatul meu daca te mai bate gandul sa mai faci vreun fiv pe aici... nu la Giuly...pierzi timpul de pomana ca sa nu mai zic de bani. As recomanda mai degraba Medlife dr. Albu despre care am auzit d ebine..si nu e nici f. mult fata de Giuly.
Eu una fiind la a 3-a incercare( nici nu credeam vreodata ca voi zice asa ceva) nu mai vreau d-ri romani.Chiar de stiu ca o sa mananc paine cu sare si tot voi strange banutii sa fac si fiv nr. 3.
Daca vrei sa vb. pe mess da-mi buzz cand poti tu .Teo e bine ..a avut ceva pb. sper sa se termine totul cu bine!
Va urez o sapt. care sa se scurga repede si sa vina we rapid!
szivarvany spune:
DA ! Dany, scrie-mi pe mail orice si daca tre`, eu si sun, am mai vb o data cu dr Zadori de la Kaali Szeged Era sa lesin ca asistenta mi-a dat sa vorbesc taman cu el, asa ceva nu poti la noi ... Am urmarit-o pe Avalon, numai vorbe de lauda de la Budapesta ! Asa ca te ajut cu ce vrei, sa nu eziti sa-mi spui !!!
Felicitari sotului
-------
-------