Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

chatonel ai cautat capul sau carligul?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

capu-l cautai, da nu vazui ceva demn de acest nume :) sau e un peste mare cu cap mic? (poate de-asta s-a lasat prins, ca n-avea minte multa ).
ps
ai intrebat la vecinii care au geam/balcon pe partea unde e masina voastra daca au vazut/auzit ceva?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Simona, pt ordinea si curatenia de pe mail-ul comun ; imi era groaza sa intru sa caut ceva dar am avut o surpriza placuta

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Ha ha, uite ca s-a observat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Simona..eu stiu cel mai bine cum e sa fii intre ciocan si nicovala..si mie una nu-mi e bine in postura asta..am decis ca am o familie cu sotul meu..si cu copiii mei..si dc mama vrea sa accepte asta...bine, daca nu...nu. Nu pot sa-mi las acum sotul, care are si el greselile lui..si sa plec la mama..ca asa considera ea,..ca dc e mama...tb sa fiu cu ea. Eu stiu ca preotul spune ceva la cununie.."si va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa..si se va uni cu sotia lui"am luat atitudine

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Of, Simona, refacere rapida.
Si mie mi-a venit repede CM desi alaptam la program.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Multumesc Monica. Nu a fost insa decat cireasa de pe tort, asa ca aproape nu am bagat in seama. Daca n-ar fi fost si laptele specimen pe cale de disparitie, chiar nu ar fi contat CM si durerile aferente. Azi vad ca stau putin mai bine cu lapticul, desi Victor (care sugea la 4 ore) suge din ora in ora. Si m-am mai linistit si eu putin, iesind afara din tensiunea aia, la birou, unde chiar daca n-am facut mare lucru, m-am regasit putin pe mine.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Eu la CM am lapte mult mai putin, poate si asta sa fie, dar tu incearca sa te rehidratezi, sigur a scazut cantitatea si din cauza problemelor cu burtica.

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
Cred ca asa e varsatorul, si dupa ce am citit, de aceea spuneam ca sigur e varsator, desi stiam ca-i capricorn, ca nu prea are caracteristicile capricornului.
Hai ca m-am lungit destul.
Picnic placut!

Patru luni fara Alma...
_

multumim, plecam imediat, aici e sarbatoare azi, asa ca mergem in 3 familii
cred si io ca e varsator, ca io-s capri si nu-s deloc ordonato- maniaca :)) frate-meu, in schimb, asa e si e varsator

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

La multi ani copiilor nostri de 1 Iunie!
La multi ani si celor care se mai simt copii!

Noi suntem obosite, Luana este tot infundata la nasuc, a zis dr sa-i pun ser+vit C. E umed aerul si e clar, va face rinita la umezeala. Iar a facut bubite pe fatza, si nu stiu ce are de mananca asa de des, cred ca nu se mai satura. Am crezut ca trecem de puseul de 4 luni si scapam, ca la cat a luat in greutate e clar ca nu sta la san degeaba. Dr a zis ca acum dupa 4 luni ma pot gandi la diversificare, dar dupa varsta recalcultata are doar 2 luni, e prea devreme.

Patru luni fara Alma...
_

Si noi avem nasucul infundat cred ca tot din cauza umezelii (si eu care credeam initial ca e uscat si vroiam sa iau umidificator ) am luat si aparat din acela de dezumidificat (mersi de pont ) dar tot e umed
In afara de ser in nas, vitamina C cum ii pui ?? in siringa ? e lichida?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Novus la noi cred ca-i treaba mai complicata, Alex face rinita la umezeala, in zilele ploioase sau iarna cand spal haine si ramane geamul inchis peste noapte in bucatarie (ca nu-l pot tine deschis ca ingheata tot, si acolo avem si termostatul de la centrala). La fel face si Claudiu. Acum si Luana. Nu are mucozitati, ci mucoasa nazala se inflameaza, nu sunt convinsa ca explic bine, si nu poate respira. Mie dr mi-a dat asa: o parte vit C la 5 parti Ser fiziologic. Mai bun ar fi serul efedrinat dar e prea mica. Lui Clau ii pun ser efedrinat cu cea mai mica concetrantie (cred ca 0,5% e cea mai mica). Diluez 1 ml Vitamina C intr-o sticluta de Sab simplex curata, pun 5 ml ser si amestec, apoi trag cu pipeta sau siringa si picur cate o picatura in fiecare nara.

Patru luni fara Alma...
_

Monica, eu am rinita alergica de cand ma stiu! Asta e, traim si cu ea.
Insa, realizarea vietii mele, apropo de rufele uscate iarna in bucatarie, umezeala, etc. - eu am cumparat de 5 ani o masina de uscat rufe si este GENIALA!!! Uneori glumesc ca daca vreodata divortez , ii las lui casa cu tot ce are in ea, imi iau copiii si masina de uscat rufe si plec!
Nu costa mai mult decat masina de spalat rufe, dar merita fiecare leut. In jumatate de ora iti iei rufele (pe care le bagi ude, proaspat spalate) fierbinti, perfect uscate, si in plus - nesifonate!
Crede-ma, te indragostesti de ea! Adio intins rufe, adio mutat blugii cate 3-4 zile de pe un calorifer pe altul in miezul iernii, adio miros scarbos de umezeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mai..de aia sunt eu..obsedato-nebunika...cu curatenia?nici nu stiam

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Bine v-am regasit dragele mele

La multi ani tuturor puisorilor nostri! Astazi e ziua lor

La multi ani lui David Gabriel, Isabella Elena, Anastasia si in primul rand iubitului meu Radu! Sa cresteti mari si fericiti!!!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Simona..eu stiu cel mai bine cum e sa fii intre ciocan si nicovala..si mie una nu-mi e bine in postura asta..am decis ca am o familie cu sotul meu..si cu copiii mei..si dc mama vrea sa accepte asta...bine, daca nu...nu. Nu pot sa-mi las acum sotul, care are si el greselile lui..si sa plec la mama..ca asa considera ea,..ca dc e mama...tb sa fiu cu ea. Eu stiu ca preotul spune ceva la cununie.."si va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa..si se va uni cu sotia lui"am luat atitudine

POZE

Bogdana, imi pare rau ca si la tine e la fel. La mine problema este ca stiu ca am putea fi toti super fericiti impreuna, daca am face cateva concesii, si sa mor daca mi se pare imposibil de facut. Sotul meu insa este mama perfectionismului. NU EXISTA mai perfectionist decat el, si deci nu exista zi fara tone de reprosuri.

Exemplu:
aveam un serviciu de tacamuri superb, pastrat "de bun", pentru musafiri. Este pus deoparte, sa nu ne atingem de el altfel.
Avem apoi TREI SERTARE de tacamuri uzuale, dintre care 2 seturi le-am primit eu cu multi ani in urma. Nu sunt un serviciu propriu-zis, adica nu sunt cine stie ce minunatie, dar sunt la fel toate.
Nu iti imaginezi ce scandal face domnul (care de altfel nu spala vreo lingura, ca exista mama si tata!!!) pentru ca cele 2 seturi nu sunt pastrate mereu impreuna, fiecare intr-un sertar 'al lor'.
Si cati ochi scosi pe tema asta...
Iar asta este un subiect de repros tipic, dintr-o gramada de cateva zeci. MUUUULTE zeci.
Si vezi tu, problema este ca nu vad ceva nasol nici in ai mei, care muncesc ca nebunii din zori in seara, ii spala, calca, fac mincare, pun masa, strang masa, uda gradina, fac curat in casa, etc, si cand noi ajungem acasa se mai ocupa si de copii. Singura lor vina e ca nu sunt perfecti. In plus, cel care ma divinizeaza pe mine ... e tata. Pentru el sunt perfecta, oricate defecte as avea. A avut o viata cumplita: abandonat sistematic in gara de mama lui cand avea 2 ani, era adus acasa de colegii de munca ai tatalui lui, docher in port. Cand s-au despartit parintii, a ramas (evident!) cu tatal, care insa la 5 ani l-a lasat la orfelinat, pentru ca nu isi permitea sa supravietuiasca macar cu banii lui. Cel putin l-a vizitat mereu acolo, unde insa a mincat cele mai crunte batai din viata lui. La 14 ani a fugit de acolo, s-a intors acasa, unde si-a construit o camera lipita de a tatalui. S-a angajat si el docher in port. Si sa cari toata ziua zeci de saci cu zeci de kilograme la varsta la care unii copii mai cred inca in Mos Craciun e cumplit.
A mincat prima ciocolata la 25 de ani, cand a cunoscut-o pe mama!!! Tot mama i-a cumparat prima pereche de pantofi si primul costum, pentru ca el isi dadea toti banii pe cresterea surorii lui mai mici si pe hrana zilnica. S-a imbolnavit de cancer la 40 de ani. A fost la un pas de moarte, si salvat din mila Domnului... La 50 a facut o comotie cerebrala. Nu a mai recunoscut pe nimeni, pana m-a zarit pe mine, si mi-a zambit. Eu sunt viata lui intreaga, si n-a fost zi pe care sa nu o sacrifice pentru mine. Nu pot pur si simplu 'alege' intre ei. Ma omoara asta... Pot doar sa-i separ, si sa incerc sa regasesc un balans...
Crede-ma, uneori imi vine sa-mi iau campii.

Si... pe langa faptul ca nu prea le am eu cu biserica prea tare, tot 'discursul' cununiei, cu femeia care acum se rupe de toate, si ii da ascultare sotului full time, inchizand cuminte ciocu' mi se pare delirant! Cred ca s-a abolit sclavagismul oriunde, mai putin in biserica!

Te felicit insa ca ai luat o decizie, ti-ai asumat-o, si ai o viata linistita. Eu am sa fiu mereu cu sufletul franjuri, gandindu-ma la ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim pentru urari Monica,Novus,Manuela77

Dyana super leaganul sa-l folositi sanatosi

Noi ne-am intors din parc;copii au primit o ciocolata mare din partea primarului s-au jucat si urmarit spectacol

La multi ani tuturor copiilor!

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput