Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
georgiana310 spune:
Cum se curata limbuta cu glicerina boraxata? Am incercat dar nu sta nicicum cu limbuta si mi se pare cam traumatizant sa o fortez...
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Georgiana310#
Mami de Briseis, 16 apr 09
gia
ADA1974 spune:
poti sa incerci cu degetul tau pe care ai infasurat o compresa sterila si il inmoi in glicerina, sau daca ii dai suzeta poti pune o picatura pe suzeta, sau pe titi (sau biberon).
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
chatonel spune:
am incurcat-o: s-a dat drumul la piscina aci la rezidenta ... de-acu ciuciu chef de calcat ( si s-a strins un maldar 

),sau mai stiu io ce, o sa-mi stea mintea doar la balaceala
si e buuuna apa! miammm!!!
si am luat vinete sa coc... cine m-o fi pus? pe caldura asta??!! 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
ADA1974 spune:
Nu reusesc sa citesc din urma (am ramas la capitolul 9)

.
Asa ca m-am hotarat sa o iau de la sfarsit, si bine am facut:

pt toti bbi nascuti in zi de 2, pt toti copii (mari, mici si bb-lusi)pt ziua de ieri, si nu in ultimul rand sarbatoritelor de azi.
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana, am trimis cartea pt Andrei. ![]() m_monique multumesc, a ajuns coletul. Am si sunat la dr pt programare. Multumim!Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumim

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri S-a discutat dar nu mai tin minte De unde ati luat voi nush ce aparat ieftin de absorbit umiditatea in exces? Mi s-a umflat (iar) parchetul in camera Pisilincai... . Noi nu prea stam acolo decit noaptea (20-21 pina la 6), dar...intr-o seara o sa ma trezesc ca nu mai pot sa intru la ea in camera, ca nu se mai deschide usa![]() ![]() if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si in Real gasesti la raionul de detergenti pt casa, spray mobila, spray de camera, cam asta e raionul. Am si poze exact cu tipul de aparat care au adus in Real.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
poate se referea baba la palariuta de soare? |
Baba era fix dusa cu pluta. Copchilu era sub umbreluta de soare. Era complet si perfect la umbra.

16+
Multumim!